correcte afhandeling

snelle levering met prima kwaliteit van de foto-opdruk

He-le- maal top

Heb de handdoek nog steeds niet ontvangen omdat de chauffeur van DHL de voordeur niet kon vinden.

Chauffeurs beter instrueren.

Prima service en op tijd gebracht

Mooie handdoek

Wij zijn er blij mee

Niet nakomen van afspraak en levering

Bestelling van 2 handdoeken en 1 afgeleverd , gebeld naar leverancier.. mailtje gestuurd , geen antwoord dus kan fluiten naar mijn centen en geld ! Had dit niet verwacht van zo'n bedrijf

Toppie!

Toppie, snel, mooi, supperrr!

De print hadden diverse schaduwvlekken

Over de klacht gebeld, ik kreeg heel snel nieuwe prints. Die waren iets beter maar nog steeds vlekkerig. Daarover weer gemaild en daarna niets meer gehoord.

De foto op de handdoek is een succes. Prachtig geprint, heel duidelijk. Super om cadeau te geven.

Fijne katoen en scherpe foto

Mijn zoon vond het geweldig! Heerlijk om zijn pup mee af te drogen en een leuke herinnering hoe klein en schattig hij was als kleine puppy.

prima service en heel mooie opdruk kwaliteit dus

prima doen

Foto handdoek laten maken. Super gelukt

Snelle levering maar toch stukje van hoofd afgesneden

Snelle levering maar toch niet goed gesneden. Op de pakbon stond het goed maar miste een stukje van het voorhoofd op de handoek zelf. Jammer

Goede servers

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Erg makkelijk om de foto in te sturen en super duidelijk.

Makkelijk om een foto te selecteren en te plaatsen. Erg duidelijk geprint/ gedrukt. Geen idee hoe maar het ziet er mooi uit.

KWALITEIT EN SNELHEID

Ik heb bij 3 firma’s een bedrukte handdoek besteld en dit was de snelste goedkoopste en de beste!!

De text was slecht te lezen

De text was slecht te lezen

Prachtig

Voor onze zoon is zijn hond echt zijn kind.met de handdoek is hij er ook helemaal bij.hoop dat hij mooi blijft als hij gewassen moet worden.Het is net of hij zo vd handdoek af komt zo echt !!!

Foto is erg scherp op de handdoek. Erg snelle levering!

Top doen

Gewoon top komen de afspraak na en natuurlijk de foto's zien er top uit op de handdoek dusssss een aanvulling

Prachtig

Goede kwaliteit handdoek en zeer scherpe afdruk.van de foto

Goede service en snel levering

De bezorger was netjes optijd en vriendelijk.top

Mooie kwaliteit handdoek Snel geleverd

Niks ontvangen

Ik heb op 17 mei j.l. de handdoek besteld, maar tot heden nog niks ontvangen... Dus nee, totaal niet tevreden! Ik eis mijn geld terug!!!

Turfweg 9

9965EZ Oude pekela