Alles wordt netjes geleverd

Nu voor de tweede keer epdm-folie besteld, tevreden.

2 de bestelling bij EPDM totaal, tevreden over de website, de geleverde materialen en de klantenservice met name Helma heeft uitstekend geholpen. Minder te spreken over UPS, komen helemaal niet aan de deur en schrijven doodleuk 'voor de 2de keer was U niet thuis enz.' Gelukkig de volgende dag de spullen alsnog ontvangen maar als ik niet had gezegd dat het 2 pakketten waren was 'ie rustig weggereden.

Goed product en snelle levering

Op tijd geleverd en de producten voldoen aan de verwachtingen.

Nog niet gebruikt dus kwaliteit en werkbaarheid nog niet ervaren

Goed advies. Bestelling in overleg aangepast. Top resultaat

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, prima kwaliteit, stevig verpakt en goede prijs

Satisfait

Prix corrects, livraison rapide

Prima bedrijf.

Mooie website, snelle levering en bovenal een goed product.

Epdm rubber goed, de lijm is matig.

Hallo, het epdm rubber is zeer goed, de lijm wat ik erbij heb gekocht vond ik niet van goede kwaliteit, het lag er straks op, volgende dag allemaal lucht eronder, dus moest een stuk losmaken en opnieuw doen.

Kon veel beter

Ik heb een stuk besteld 3960x 2700 Wat geleverd is is 1 vel 3950 breed na 1800 een lasnaad over de volledige breedte. Ik had als klant het liever in 1 stuk gehad ipv in het midden een lasnaad over de gehele breedte Levering was wel op tijd maar 17.50 voor een normaal pakket onder de 100cm is buitensporig om daar 17.50 voor te rekenen werd aangeboden als een normaal pakket. Ik heb hier niet over gereclameerd Maar krijg nu een mail die vraagt om mijn mening

Snelle en nette levering

Materiaal netjes verpakt en snel geleverd.

Alles soepel verlopen

Alles goed geregeld, bestelling snel binnen en het was goed verpakt.

Rapide, qualité, prix correct

Première expérience. Tout s'est bien déroulé. Livraison rapide et bien emballé. Parfait.

Super !

Livraison rapide. Produit de bonne qualité

Produit inpeccable à un prix raisonnable

4 m2 pour rendre une remorque étanche ... et pouvoir la laisser dehors non bâché, même en cas de pluie. Résultat parfait.

Goed !!

Mooie prijs van alles. En snel in huis

Snelle service en goede kwaliteit

Geheel volgens bestelling geleverd, snelle service. Ik ben zeer tevreden.

Colle epdm de qualité

Bon bricoleur nous avons pu poser epdm facilement. Merci également pour la livraison rapide bonne continuation à vous tous

Au départ un peu hésitant mais finalement très bon produit membrane facile à placer

Content du service marchandise livrée dans un délai de troiq jours merci

perfecte afwikkeling

verwachting geheel waargemaakt

Alles prima afgeleverd

Alles prima afgeleverd en netjes verpakt

Geleverde spullen naar verwachting. Op tijd Geleverd.

Goed, levering minder

Bestelling goed en snel. Goede producten. Echter met UPS was vervelend. Zeiden dat ze het twee keer aangeboden hadden was niet waar! En dan blijf je er voor thuis. Maar ze kwamen niet! Uiteindelijk twee dagen later.

Mooi product en staat strak op het dak

Eenvoudig aan te brengen

Van Dijklaan 17