Snel en goed

Vakkundig en snel.

Snel geleverd, goede informatie!!

Top!! Goede service

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product

Levertijden zijn betrouwbaar, bestellingen zijn altijd compleet. betrouwbare partner

De site werk erg prettig, materialen zijn goed te vinden. De voorgesteld materialen, die op poppen bij een bestelling zijn niet altijd logisch, Geleverde EPDM heeft zo af en toe een las naad die niet recht gelast is, waardoor er plooien in het materiaal zitten, en dit gaat te koste van de eind kwaliteit van het geleverde werk Ik mis een historie, met voorgestelde producten gezien mijn bestel historie om snel een nieuwe bestelling te plaatsen

Super.......

Ben super tevreden over hoe het gaat tijdens bestellen, maar ze laten pakket via UPS bezorgen en daar ben ik zeer ontevreden over. Zou jullie aanraden om even te bellen, en vragen of ze het via een andere bezorgdienst kunnen/willen laten bezorgen. Heb over bezorgen geklaagd en er wordt netjes gereageerd en excuses aangeboden voor het ongemak. Verder top bedrijf.

snelle levering en kwaliteit

snelle levering en kwaliteit

prima geregeld.

Bestellen ging prima, maar bij de bezorging was de doos stuk (was wel stevig) zal komen door UPS?. Gebeld direct een mens aan de lijn en binnen een minuut alles geregeld. Zeer goed.

Prima bedrijf en producten

Scherp geprijsd, goede terugkoppeling en snel geleverd.

Prima product en snelle levering

Precies zoals verwacht. Keurig verpakt en snel geleverd. Bedankt!

Goede levering

Precies goed wat je heb besteld goede kwaliteit.

Alles wordt netjes geleverd

Nu voor de tweede keer epdm-folie besteld, tevreden.

2 de bestelling bij EPDM totaal, tevreden over de website, de geleverde materialen en de klantenservice met name Helma heeft uitstekend geholpen. Minder te spreken over UPS, komen helemaal niet aan de deur en schrijven doodleuk 'voor de 2de keer was U niet thuis enz.' Gelukkig de volgende dag de spullen alsnog ontvangen maar als ik niet had gezegd dat het 2 pakketten waren was 'ie rustig weggereden.

Goed product en snelle levering

Op tijd geleverd en de producten voldoen aan de verwachtingen.

Nog niet gebruikt dus kwaliteit en werkbaarheid nog niet ervaren

Goed advies. Bestelling in overleg aangepast. Top resultaat

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, prima kwaliteit, stevig verpakt en goede prijs

Satisfait

Prix corrects, livraison rapide

Prima bedrijf.

Mooie website, snelle levering en bovenal een goed product.

Epdm rubber goed, de lijm is matig.

Hallo, het epdm rubber is zeer goed, de lijm wat ik erbij heb gekocht vond ik niet van goede kwaliteit, het lag er straks op, volgende dag allemaal lucht eronder, dus moest een stuk losmaken en opnieuw doen.

Kon veel beter

Ik heb een stuk besteld 3960x 2700 Wat geleverd is is 1 vel 3950 breed na 1800 een lasnaad over de volledige breedte. Ik had als klant het liever in 1 stuk gehad ipv in het midden een lasnaad over de gehele breedte Levering was wel op tijd maar 17.50 voor een normaal pakket onder de 100cm is buitensporig om daar 17.50 voor te rekenen werd aangeboden als een normaal pakket. Ik heb hier niet over gereclameerd Maar krijg nu een mail die vraagt om mijn mening

Snelle en nette levering

Materiaal netjes verpakt en snel geleverd.

Alles soepel verlopen

Alles goed geregeld, bestelling snel binnen en het was goed verpakt.

Rapide, qualité, prix correct

Première expérience. Tout s'est bien déroulé. Livraison rapide et bien emballé. Parfait.

Super !

Livraison rapide. Produit de bonne qualité

Materiaalweg 8

5681 RJ Best