Proefpakket snel thuisbezorgd

Omdat we een dak willen gaan beleggen met EPDM, maar nog niet zeker waren over de dikte van het materiaal heb ik een proefpakket aangevraagd met daarin beide diktes, in stukken van ongeveer 15 x 15cm. Prima formaat, duidelijk en zeer snel geleverd!

prima producten en snel

Een snelle levering en goede producten. Het dakje ziet er weer fantastisch uit.

****

Bestelling is vlot verlopen, voor wat betreft de informatie over het artikel als het plaatsen van de opdracht. Ook de levering was op de afgesproken dag en op de juiste plaats achter in de tuin!

Besteld en snel ontvangen

Besteld en snel ontvangen

Alles naar verwachting!

Alles naar verwachting, wat wil je nog meer?

Super goed geregeld

Goed bedrijf goede service

Uitstekend!

Ik had diverse spullen besteld, werd snel geleverd, alleen kwam ik erachter dat niet alles erbij zat. Na contact met de klantenservice hoorde ik dat de bestelling in twee pakketten verzonden is en 1 van de pakketten werd achtergehouden door de bezorgservice. Klantenservice is hier achtereen gegaan en toen had ik het tweede pakket ook heel snel. Prima bedrijf!! Prima klantenservice!!

Snel geleverd , goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Op mijn vragen kreeg ik een gedegen antwoord. Het EPDM is kwalitatief goed

Prima snelle levering

Goede website en snelle levering

alles conform afspraak

Goede voorlichting

Logistieke top-flow

Vlotte levering, zelfs vroeger dan beloofd.

uitstekend geholpen

echte aanrader

Goed snel levering

Goed levering

Goede ervaring

Goede en snelle levering

Goede materialen maar instructie onvoldoende

Door het ontbreken van een filmpje over het monteren van een loden stadsuitloop bleek ik te weinig te hebben besteld omdat alleen lijmspray niet voldoet. Dus een blikje primer en 50x50 cm zelfklevende EPDM moeten nabestellen. Dat kostte €30,- met daar bovenop €17,50 behandeling-/verzendkosten voor het versturen van een klein pakketje. Van dat laatste werd ik niet blij. Wel snelle service.

Prima verlopen

Prima op tijd en snel geleverd

Prima en netjes en snel thuis afgeleverd

Snelle levering, kwaliteit nog niet te beoordelen

Ik moet de epdm folie nog verwerken. Werd netjes en snel geleverd.

Tegenvaller

Snelle levering,epdm was op meerdere plaatsen beschadigd. Contact opgenomen en andere dag reparatiematriaal gekregen dus snel opgelost. Mijn trots is wel weg met die grote plakkers op mijn nieuwe dak......

Prima ervaring

Snelle levering en goed product wat ik heb besteld.

Snel en netjes geregeld! Aanradertje

Top geregeld. Kreeg zelfs een belletje dat het pakket in twee delen kwam. Netjes en snel geleverd.

Conseils très efficace, rapidité de livraison, prix

le technico-commercial a pris en main les affaires très rapidement, m'a conseillé les différents produits Merci

Zeer goed service , voor herhaling vatbaar

Wist niet goed wat te bestellen en wat wel kon en niet mogelijk was , heb mijn situatie voorgelegd aan de helpdesk van EPDM totaal en zij hebben binnen een dag mijn vragen beantwoord en ook al een bestelling klaar gemaakt met wat ik nodig zou hebben, dit hoefde ik alleen nog maar te bevestigen en had daarna binnen een paar dagen de gewenste spullen in huis om mijn garage dak te repareren.

Prima vlotte levering

Prima vlotte levering. Netjesen zorgvuldig verpakt. Bestelling compleet.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre