Alles op tijd en compleet geleverd van goede kwaliteit.

Goed produkt, snelle levering

Geen problemen gehad, duidelijke site met goede gebruiksaanwijzingen

Supersnelle levering voor mooie prijs

Ik had wat producten op donderdag besteld en vrijdag al in huis, echt heel snel!

alles super afgehandeld

bestelde goederen netjes geleverd en spijtig genoeg probleem gehad maar naservice was tip top in orde en hebben alles netjes en snel afgehandeld zeer content met produkt en firma

Alles naar wens.

Alles naar wens.

zeer goede online shop.

uitstekend geholpen. misschien kunnen verzend kosten kleine orders iets goedkoper.

Snelle en goeie levering

Uitstekend bedrijf.

Zeer correcte service, en goede prijs verhouding

Goede prijs en kwaliteit van dit product, snelle en correcte service.

Snelle levering en prima spullen.

zie regel hieronder

materiaal prima kunnen verwerken, alleen de verpakking we ontzettend groot.

Proefpakket snel thuisbezorgd

Omdat we een dak willen gaan beleggen met EPDM, maar nog niet zeker waren over de dikte van het materiaal heb ik een proefpakket aangevraagd met daarin beide diktes, in stukken van ongeveer 15 x 15cm. Prima formaat, duidelijk en zeer snel geleverd!

prima producten en snel

Een snelle levering en goede producten. Het dakje ziet er weer fantastisch uit.

****

Bestelling is vlot verlopen, voor wat betreft de informatie over het artikel als het plaatsen van de opdracht. Ook de levering was op de afgesproken dag en op de juiste plaats achter in de tuin!

Besteld en snel ontvangen

Besteld en snel ontvangen

Alles naar verwachting!

Alles naar verwachting, wat wil je nog meer?

Super goed geregeld

Goed bedrijf goede service

Uitstekend!

Ik had diverse spullen besteld, werd snel geleverd, alleen kwam ik erachter dat niet alles erbij zat. Na contact met de klantenservice hoorde ik dat de bestelling in twee pakketten verzonden is en 1 van de pakketten werd achtergehouden door de bezorgservice. Klantenservice is hier achtereen gegaan en toen had ik het tweede pakket ook heel snel. Prima bedrijf!! Prima klantenservice!!

Snel geleverd , goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Op mijn vragen kreeg ik een gedegen antwoord. Het EPDM is kwalitatief goed

Prima snelle levering

Goede website en snelle levering

alles conform afspraak

Goede voorlichting

Logistieke top-flow

Vlotte levering, zelfs vroeger dan beloofd.

uitstekend geholpen

echte aanrader