Alles prima

Alles prima

rien à signaler

très bien

Zeer goede service

Ze hebben kennis van zaken en nemen de moeite om mee te denken en zoeken naar een oplossing of bepaalde producten. Ze zijn ook erg vriendelijk en hebben een goede after sales. Echt een aanrader!

Gemakkelijk besteld, vlot in huis!

Duidelijke website, makkelijk bestellen, en snel geleverd.

Positief, prijsbewust en compleet

product prima levering kan veel beter maar toch netjes opgelost

Levering kwam veel later dan verwacht en toegezegd door interne communicatie problemen en een moeizame logistieke organisatie die slecht informeert over de status uiteindelijk hebben ze keurig boete kleed aangetrokken en de zaak opgelost volgende keer gewoon weer bestellen bij EPDM Totaal

Prima kwaliteit en service

Gebeld met een vraag over het soort EPDM. Prettig en uitgebreid antwoord gekregen, hier wordt meegedacht met de klant. Nette levering en op tijd.

Zeer fijn

Veel keuze in de maten., weinig verzendkosten en een zeer snelle levering.

Excellent !

Premier achat chez EPDM. Disponibilité et assistance téléphonique impressionante, connaissance des produits parfaite. ont une attitude commerciale constructive, n'essayent pas de vendre des accéssoires inutiles comparé a des concurrents. Produits parfaitement livrée comme décris. Et materiel de qualité. Prix env. 25% moins cher que les autres concurrent consulté.

Goed, compleet en snel geleverd

Goed, compleet en snel geleverd

Goede spullen, snelle levering.

Online een vraag gesteld: prima geholpen. Spullen waren op tijd geleverd (ook in coronatijd).

Voor kleine bestelling staan handelingskosten niet in verhouding

Snelle correcte levering

Top alles stond klaar en denken ook nog mee

Kon alles afhalen en ter plekke pinnen en dachten ook nog mee wat ik nog meer nodig had

Geweldig snelle reactie en levering

Binnen 2 dagen geleverd, na bestelling. Top !!

probleemloze levering

Snel en correct

Ik kan niet anders dan een TIEN geven!

Prima webshop en ook telefonisch uitmuntend te woord gestaan. Luifel is inmiddels klaar.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, goed verpakt, al met al: TOP!!!

Ook in uitzondering perfect geholpen

Ik had een besteling gedaan en door omstandigheden zijn de hoekstukken weggegooid. Heb gebeld en de situatie uitgelegd, hiervoor hebben ze een spoed bestelling van gemaakt de volgende dag had ik het binnen. Nu is de dak toch water dicht. "TOP"

Snelle levering, goede service

Alle materialen snel en netjes bezorgd. Zowel per email als per telefoon zijn mijn vragen snel en vakkundig beantwoord. Heel fijn.

Snelle levering en duidelijke internetwinkel

Duidelijke site en snelle levering

Zeer klantgericht en uitstekende producten

Op de dag van levering ben door omstandigheden de bezorger misgelopen. Deze liet bericht achter dat het de volgende dag opnieuw zou worden aangeboden. Dat gebeurde en vervolgens ben ik gebeld door een medewerker van EPDM Totaal met de vraag of ik de bestelling nu wel had ontvangen. Deze 'nazorg' tekent de betrokkenheid van het bedrijf bij de klant.

Zeer goed geholpen door dit bedrijf

super

Goedwerkende website, gemakkelijke betalen snelle levering

voor herhaling vatbaar

Duidelijke webwinkel, levering zeer snel, en correct uitgevoerd.

Produkt is goed, service matig

Eenmaal produkt gekocht. Wordt het verzonden. De weg van leverancier naar de klant is rommelig. Weinig van te voren bekend over leverings termijn, eenmaal bekend wordt deze 1 maal vlugtig aan de deur aangeboden en wordt er al snel vanuit gegaan dat je er niet bent. Vervolgens briefje in de bus dat je de bestelling kunt afhalen in een kado shop met krappe openingstijden van 9.30 tm 16.00u service is daardoor niet wat het zou moeten zijn. Jammer puntje van verbetering.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre