super geregeld

Alles super snel en goed geregeld wel hoge verzend kosten.

snel besteld, prima prijs kwaliteit verhouding. Snel verzonden. Assortiment is prima maar niet overdreven ruim.

Snelle en nette afhandeling

Alles prima

levering op tijd

goed materiaal, ik vond het antwoord bij de receptie nou niet hoogstaand. Toen ik vroeg of er even gebeld kon worden i.v.m. transport naar Frankrijk was het antwoord: sorry ons distributie centrum zit op een andere plek dus dat kan niet?

Snelle levering goede kwaliteit

Goed geholpen en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Bestellen, betaling & levering ging uitstekend.

Alles verliep uitstekend.

Voldeed aan mijn verwachtingen

Goede informatie op de website. Alles is correct geregeld

slecht

na bijna 14 dagen mijn bestelling nog niet geleverd.

Helemaal top zeer snel

Had kleine bestelling circa 7 M2. en passende lijm. Perfect geholpen. THX

Persoonlijk contact en goede service

Geven duidelijke adviezen. Website staan duidelijke instructie video’s. Service bij eventuele calamiteiten is perfect. Snelle oplossingen in mijn geval.

snel geleverd

prima en snelgeleverd

Snelle en goed verpakte levering.

Ondanks de corona zooi, in twee en halve dag geleverd. Ik blij en kinderen ook met de plofplastic. :-) TOP!

Alles was goed

Dit was m,n vierdekeer dat ik het gebruikt heb. Het is mooi gworden. Maar het gaat omslachtig, een gebruiks omschrijving zou goed zijn , Veder alles goed ook de levering.

Goede service...

Ik heb via de mail en telefoon elke keer goed contact gehad. Ook hebben hun netjes mijn winkelwagen gevuld met alles wat ik nodig had..... ben er super blij mee...

Zeer goede ervaring.

Overzichtelijke site en gemakkelijk te bestellen. Verzending is duidelijk te volgen.

snel besteld en snelle levering

Snelle adequate en professionele adviezen

Goede hulp bij mijn keuze voor de te gebruiken produkten in mijn situatie. Heel service gricht, jammer dat ik de materialen vanwege Covid-19 niet zelf even snel op kon halen.

snel geleverd

Mijn ervaring met Epdm totaal is goed.

Alleen bij de laatste levering is erg veel verpakkingsmateriaal gebruikt, dat kan mijn inziens best minder.

voor doe-het-zelvers zou een deskundige en bereikbare helpdesk een plus zijn

Ik ben een geboren en getogen doe-het-zelver. Tijdens de vakantieperiode heb ik gebeld met jullie met enkele vragen. Als ik dan een telefoniste krijg en verder geen positief gevoel krijg met de antwoorden op mijn vragen, ontstaan er twijfels. Zorg voor een professionele helpdesk waardoor ook de doe het zelver tot je klantenkring gaat behoren.. Ik heb nu mijn bestelling bij jullie gedaan omdat ik in Wintelre (vlakbij dus) woon

Verzend kosten

Bij de meeste webwinkels vervalt de verzendkosten als je voor een bepaald bedrag besteld, bij jullie niet dat was het enige wat ik minder vond. Verder het bestelde geleverd gekregen

Goede levering. Netjes verpakt. Goede kwaliteit

Duidelijke website , correcte snelle levering.

Prima materiaal, snelle levering.

Het was de eerste keer dat ik EPDM verwerkte: prima materiaal, goede lijm (spuitbus). Aanbevelenswaard.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre