Is goed

is gewoon goed. Geen op of aanmerkingen

Snel geleverd en mooi matriaal

Heb het gebruikt om mijn pergola te bedekken. Mooi en gemakkelijk spul. Snel en netjes geleverd.

Alles netjes volgens afspraak geleverd!

Eenvoudig te bestellen en alles netjes volgens afspraak geleverd. Soms kan het gewoon heel eenvoudig zijn:-)

Ontdanks Corona een snelle levering!

Door omstandigheden was ik laat met bestellen, ik heb contact opgenomen. Er werd mij verzekerd dat ze er alles aan zouden doen de bestelling op tijd bij mij afgeleverd te krijgen. De bestelling kwam keurig op tijd. Ik kreeg op de dag van de levering zelf nog een telefoontje om dit door te geven. Chappeau!

goed bedrijf

Goede service, netjes bezorgt!! Top!

Goed alles kunnen vinden op de website, besteld en binnen 3 dagen binnen.

jammer van de schade en lange levertijd

helaas een lange levertijd, heb dit product zakelijk nodig en hoop dan op een snellere levering, helaas 1 profiel beschadigd, krasjes en een deukje aan de kopse kant, als of er mee gegooid was, kwam niet van het transport want de verpakking was zeer goed bij deze levering. jammer want klant zit er op te wachten , dus geen tijd meer om om te ruilen , dus aan de achterkant van het dak gemonteerd.

bezonder slechte levering!

order van 5 mei tot op heden niet geleverd. volgen ups pas na een week op verzending gegaan. dus levering binnen 3 dagen wordt niet waar gemaakt.

Kwaliteit EPDM OK, levering zeer slecht !

Eerst beloofd voor vrijdag, dan maandag geleverd. maar er ontbrak de helft ! Nalevering gebeurde pas vrijdag. Ondertussen lag mijn dak open en kwam er (gelukkig maar ) een beetje regen. Dus EPDM 9 of 10 op 10. Levering : 1 of 2 op 10?

Goede service en netjes optijd!

Zeer tevreden en makkelijk zelf te doen! Snelle levering

prima.

Vriendelijk en deskundig geholpen door klantenservice. Website wat beter structureren om makkelijker zendingen te traceren en bestellingen aan te passen.

Prima geleverd.

Levering prima. Verwerking ook goed te doen. Ga ervan uit dat het materiaal en de verlijming zich goed houden

Prima service goed product

Snel en goed.

Bij vragen wordt je vriendelijk en met kennis van zaken geholpen.

Netjes.

In deze druk tijd kwam het pakket op tijd aan. In de lijm blik zat een deuk, verder als oke.

Niet alles ontvangen wat is besteld!

Niet alles wat ik had besteld is geleverd en de onderdelen die niet geleverd waren moest ik zelf achteraan, en werd niet echt mee gedacht aan een oplossing. De onderdelen lagen nog bij de vervoerder.

Goede winkel alleen verzendkosten erg duur

Verzendkosten voor een klein pakketje 17 euro!!

Goede kwaliteit, snelle levering, communicatie mag beter.

Fijne kwaliteit EPDM en lijmen, de levering redelijk snel . Alleen jammer van de communicatie m.b.t. levering...

netjes en snel geleverd

Was mijn tweede bestelling. Prima produkten die goed verpakt geleverd worden. Helemaal tevreden.

Prima service, klachten worden direct serieus genomen

Top.

Nette spullen, goede website

Moest EPDM vervangen op mijn dak. Op de site veel informatie te vinden hoe dit te doen en makkelijk om spullen bij elkaar te vinden dankzij suggesties onderaan steeds. Levering netjes alleen wel 1 order in 2 delen (2 dagen) geleverd terwijl beide orders tegelijk aangemeld waren bij de koerier. Al met al prima bedrijf om spullen bij te bestellen.

Vriendelijke shop

Heldere instructies, prima site. Werd keurig teruggebeld nav vragen per mail. Beetje verwarrende bezorging agv meerdere zendingen/pakketten, maar uiteindelijk alles snel bezorgd.

Snelle levering van de juiste materialen!

Gewoon top!

Levering op tijd en prima in orde

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre