Prima materiaal

makkelijk te plaatsen

Zeer goede ervaring

Goed geholpen bij het maken van mijn bestelling en een vlotte afhandeling

Goede ervaring met een prima klantenservice!

Een dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik een mail wanneer mijn bestelling verstuurd zou worden. Omdat Pinksteren ertussen zat en één artikel op dat moment niet voorradig was, bleek dat pas over een week te zijn. Hierover contact gehad met de klantenservice en ben daar prima te woord gestaan. Een passende oplossing werd gezocht om de overige materialen eerder te verzenden. Ik wacht nog op de nalevering maar heb daar alle vertrouwen in dat deze zsm komt.

Slordig

Zeer slordig, duurt ruim een week voordat de bestelde artikelen geleverd worden en blijkt dan ook nog eens incompleet te zijn! Zonder dat daar verder over bericht is, het is dat we daar zelf als klant zijnde contact hebben over opgenomen anders hadden we er waarschijnlijk niks over gehoord. Wederom moeten wij nogmaals een week wachten. Zaken doen met EPDM was eens maar nooit meer

Slechte deel leveringen

Materiaal goed. Materialen worden in deel leveringen uitgevoerd door UPS, duurt meer dan een werk. Ze kunnen beter alles in 1 proberen te verpakken dan krijgt de klant het tenminste in 1 keer.

Goede klanten service.

Top. Snel geleverd. Overzichtelijke website.

Heel fijn, snel en vriendelijk.

Snelle complete levering, goede kwaliteit

Ik had Aluminium daktrimmen besteld in combinatie met hoekdaktrimmen en sealschroeven. Het pakket dat direct werd afgeleverd bevatte alleen de hoeken en schroeven. Een telefoontje naar de klantenservice stelde me meteen gerust. Het transport via UPS ging in deelleveringen. De volgende dag had ik de daktrimmen al weer in huis en nu schitteren ze op de blokhut. Mooie professionale uitstraling. Ik beveel deze firma van harte aan, ook goeie website.

Ze doen alles voor de klant als het moet

De bestelling kwam bijna te laat maar door meedenken en oplossend vermogen werd het toch tijdig geleverd. Goede producten en uiterst klantgericht. Top!

Keurige levering en op tijd

Keurige levering. Conform afspraak.

Prima materiaal volgens afspraak geleverd

Is goed

is gewoon goed. Geen op of aanmerkingen

Snel geleverd en mooi matriaal

Heb het gebruikt om mijn pergola te bedekken. Mooi en gemakkelijk spul. Snel en netjes geleverd.

Alles netjes volgens afspraak geleverd!

Eenvoudig te bestellen en alles netjes volgens afspraak geleverd. Soms kan het gewoon heel eenvoudig zijn:-)

Ontdanks Corona een snelle levering!

Door omstandigheden was ik laat met bestellen, ik heb contact opgenomen. Er werd mij verzekerd dat ze er alles aan zouden doen de bestelling op tijd bij mij afgeleverd te krijgen. De bestelling kwam keurig op tijd. Ik kreeg op de dag van de levering zelf nog een telefoontje om dit door te geven. Chappeau!

goed bedrijf

Goede service, netjes bezorgt!! Top!

Goed alles kunnen vinden op de website, besteld en binnen 3 dagen binnen.

jammer van de schade en lange levertijd

helaas een lange levertijd, heb dit product zakelijk nodig en hoop dan op een snellere levering, helaas 1 profiel beschadigd, krasjes en een deukje aan de kopse kant, als of er mee gegooid was, kwam niet van het transport want de verpakking was zeer goed bij deze levering. jammer want klant zit er op te wachten , dus geen tijd meer om om te ruilen , dus aan de achterkant van het dak gemonteerd.

bezonder slechte levering!

order van 5 mei tot op heden niet geleverd. volgen ups pas na een week op verzending gegaan. dus levering binnen 3 dagen wordt niet waar gemaakt.

Kwaliteit EPDM OK, levering zeer slecht !

Eerst beloofd voor vrijdag, dan maandag geleverd. maar er ontbrak de helft ! Nalevering gebeurde pas vrijdag. Ondertussen lag mijn dak open en kwam er (gelukkig maar ) een beetje regen. Dus EPDM 9 of 10 op 10. Levering : 1 of 2 op 10?

Goede service en netjes optijd!

Zeer tevreden en makkelijk zelf te doen! Snelle levering

prima.

Vriendelijk en deskundig geholpen door klantenservice. Website wat beter structureren om makkelijker zendingen te traceren en bestellingen aan te passen.

Prima geleverd.

Levering prima. Verwerking ook goed te doen. Ga ervan uit dat het materiaal en de verlijming zich goed houden

Prima service goed product

Materiaalweg 8