prima.

Vriendelijk en deskundig geholpen door klantenservice. Website wat beter structureren om makkelijker zendingen te traceren en bestellingen aan te passen.

Prima geleverd.

Levering prima. Verwerking ook goed te doen. Ga ervan uit dat het materiaal en de verlijming zich goed houden

Prima service goed product

Snel en goed.

Bij vragen wordt je vriendelijk en met kennis van zaken geholpen.

Netjes.

In deze druk tijd kwam het pakket op tijd aan. In de lijm blik zat een deuk, verder als oke.

Niet alles ontvangen wat is besteld!

Niet alles wat ik had besteld is geleverd en de onderdelen die niet geleverd waren moest ik zelf achteraan, en werd niet echt mee gedacht aan een oplossing. De onderdelen lagen nog bij de vervoerder.

Goede winkel alleen verzendkosten erg duur

Verzendkosten voor een klein pakketje 17 euro!!

Goede kwaliteit, snelle levering, communicatie mag beter.

Fijne kwaliteit EPDM en lijmen, de levering redelijk snel . Alleen jammer van de communicatie m.b.t. levering...

netjes en snel geleverd

Was mijn tweede bestelling. Prima produkten die goed verpakt geleverd worden. Helemaal tevreden.

Prima service, klachten worden direct serieus genomen

Top.

Nette spullen, goede website

Moest EPDM vervangen op mijn dak. Op de site veel informatie te vinden hoe dit te doen en makkelijk om spullen bij elkaar te vinden dankzij suggesties onderaan steeds. Levering netjes alleen wel 1 order in 2 delen (2 dagen) geleverd terwijl beide orders tegelijk aangemeld waren bij de koerier. Al met al prima bedrijf om spullen bij te bestellen.

Vriendelijke shop

Heldere instructies, prima site. Werd keurig teruggebeld nav vragen per mail. Beetje verwarrende bezorging agv meerdere zendingen/pakketten, maar uiteindelijk alles snel bezorgd.

Snelle levering van de juiste materialen!

Gewoon top!

Levering op tijd en prima in orde

Duidelijke site, snelle levering.Zeer tevreden

De site is duidelijk en simpel om tot je complete bestelling te komen om een dak te dekken. Kwaliteit/prijsverhouding zijn goed,en de levering snel!

geweldig

top

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Beetje warrige communicatie maar wel steeds snel een reactie.

Tevreden

Betrouwbaar en goed materiaal

Prima bedrijf, kun je van op aan.

Prima bedrijf om je EPDM dakmaterialen te kopen, goede levering voor een goede prijs.

Ik heb mijn EPDM dakbedekking met accessoires besteld Via de site van EPDM totaal. Het assortiment is ruim en ik kon de materialen die ik nodig had voor mijn dak van het schuurtje snel vinden op de site. De levering op tijd binnen drie dagen is prima. Ik had 2 vragen vis de site gesteld en kreeg de volgende dag bericht. Zelfs nog een telefoontje met de toelichting, prima service.

Levering volgens afspraak keurig alleen witte streep

Prima hoor, zat wel een opzichtelijke witte streep in t epdm, trekt mss wel weg?

Goede klantenservice

Snelle reactie op vragen, komt afspraken na en manko in levering snel geregeld.

Afspraak is afspraak

Levering volgens afspraak. Zeer goed verpakt ter bescherming van aluminium profielen.

Prima geleverd en bezorgd!!

Zakelijk en to the point

Materiaalweg 8

5681 RJ Best