Accuraat, zowel in product als in snelheid van levering

Geen woorden aan toe te voegen.

Prima materiaal en netjes geleverd.

Telefonische netjes te woord gestaan.

Spullen worden volledig en snel geleverd

Zoals in de titel staat. Ook handig zijn de instructiefilms

Niks mis mee👍

Alles netjes geleverd

Zondag besteld dinsdag in huis, ondanks het Corona virus

De website is duidelijk te volgen om te bepalen wat je moet bestellen Het bestellen liep vlekkeloos Binnen 2 dagen gelevrd ondanks de corona crisis Materiaal als besteld en mooi recht afgesneden Zelfde dag verwerkt en dak is klaar Gebeurt niet altijd maar perfectie kan dus wel Uiterst tevreden klant

Goed en snel

Het lever materiaal is binnen 3 dagen binnen ondanks een naleving verliep het top.

Duidelijke website. Snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

uiterst klantvriendelijk en goede prijs

Op een duidelijke site zijn de produkten eenvoudig te vinden tegen een goede prijs. Telefonisch info gekregen en zeer klantvriendelijk. Komen bezorgafspraken goed na.

Gewoon goed

Fijn om al je benodigde spullen, bij 1 leverancier te kunnen bestellen.

De voorlichting bij de producten en voorbeeld filmpjes op de website maken het voor iedereen mogelijk om de juiste spullen te bestellen.

Duidelijke website en goed overzichtelijk. Snelle levering en goed kwaliteit

Compleet afgeleverd

Bestelling correct afgehandeld.

Zeer snelle levering

Kwalitatief goed materiaal

Accuraat en goede kwaliteit

Er werden 3 werkdagen als levertijd aangegeven, maar de bestelling was al na 2 dagen binnen. Meteen verwerkt. Kwalitatief goede materialen. Duidelijke en accurate omschrijvingen op de website.

Compleet assortiment, snel en accuraat geleverd.

Makkelijk zoeken naar de juiste materialen, simpel te bestellen. Snelle levering en goede kwaliteit!

Geweldige service

Er ging van beide kanten wat mis maar de klantenservice was in één woord super!

snelle levering door UPS en goede dikke kwaliteit EPDM

Website mag iets gebruiksvriendelijker gemaakt worden.

Prima site met goed materiaal

Goede snelle levering en super helpdesk

Niks mis mee!

Prima spullen en snel en netjes geleverd!

Netjes, correct klantgericht

Ik had een bestelling geplaatst en was wat vergeten op de bestellijst te zetten. Daags erop naar de zaak gebeld om het resterende onderdeel alsnog te laten leveren. Dit ging nog ondanks dat ze al met mijn bestelling bezig waren. Ik moest mijn onderdeel alsnog via internet bestellen met daarbij de extra verzendkosten, deze zouden ze terugstorten op mijn rekening. Bestelling is prima en goed verpakt aangekomen en na twee dagen waren mijn extra verzendkosten geretourneerd. Netjes alles afgehandeld

Snel ...

Ik heb alleen maar een proefstukje besteld en tja, wat kan daar fout aan gaan?

Geheel volgens afspraak

Voor herhaling vatbaar zal het zeker aanbevelen

Snelle levering en probleemloze verzending

Ik heb voor de kerst besteld en er werd netjes gecommuniceerd dat het in de eerste volle week van januari werd bezorgd. In die week kreeg ik een melding dat de zending onderweg was. Deze is woensdag afgeleverd. Alles was netjes verpakt.

Altijd goede producten en service

Gewoon goed Kwaliteit spul

Van Dijklaan 17