Duidelijke website en goede prijzen

Alles is heel snel verlopen onlangs de eindejaarsperiode. Ik ben zeer tevreden!

goed en snel

na bestelling via de site een supersnelle levering

Snelle levering van het juiste product

Snelle, correcte levering. Alleen was mooi geweest als je het levermoment geweten had. Het levermoment was een verrassing (geen communicatie daarover) maar wel sneller dan verwacht.

Fijne service

Door de goede service kon ik op tijd mijn dak leggen. Prima product. Nette levering.

Top bedrijf! Snelle levering.

Denkt met uw bestelling mee! En een fijne website.

Goed dat op de doos staat dat je er niet met een stanleymes in mag .

voelt goed aan

nog geen ervaring moet het nog gaan gebruiken

zeer goed

Ben tevreden over het geheel. Een verbeterpunt vind ik dat UPS moet aangeven hoe laat er geleverd gaat worden dan hoef ik niet een hele dag thuis te blijven

Algemene info aangevraagd over EPDM dak bedekking en de andere morgen een proef stukje en alle info in huis !!! EPDM Dit stukje krijg je niet in 2 stukken. Nu alleen wachten op minder kou en droger weer,maar helaas hier kunnen deze mensen niets aan doen.

Monsterzending zeer snel in huis

Monsterzending zeer snel in huis

bestelling binnen 3 dagen geleverd

bestelling binnen 3 dagen geleverd. Geen gedoe.

Vriendelijk, betrokken aan de telefoon zonder overdreven te zijn

Het bovenstaande wordt bevestigd door het feit hoe men reageerde op mijn vermeende veronderstelling dat men mij niet had teruggebeld wat niet zo was...

Gentite epdm snel geleverd, klein foutje

Voor een overkapping heb ik gentite epdm dakbedekking besteld, incl. toebehoren zoals kit en aluminium daktrim. De rechte daktrimmen waren apart verpakt, maar de hoeken zijn in dezelfde doos als het epdm verzonden. Niet handig, want het scherpe aluminium heeft een gat geprikt in het epdm. Gelukkig makkelijk op te lossen met een restantje epdm en wat kit, maar toch vervelend. Snelle levering via ups en mooie kwaliteit!

Snelle levering,

Makkelijk en te bestellen en snel geleverd. De lym werkt niet helemaal goed maar dat ligt misschien ook aan mij. Ik heb er geen ervaring mee.

Top site, levering en service.

Gewoon heel erg goed. Gemakkelijk bestellen, betrouwbare levering en spullen prima in orde. Houden zo!

Prima service en overzichtelijke website

Bestelde spullen werden snel geleverd. Enige is dat UPS de zending wt vreemd organiseert. Zending bestond uit 2 pakketten, werden op 2 verschillende momenten bezorgd. Ik had het moment van bezorgen aangepast, dit werd bevestigd, maar mij was niet duidelijk dat het 2 pakketten betrof. Uiteindelijk goed gegaan.

Snelle levering, dat vind ik belangrijk!

Een goed product

Een sampel aangevraagd om kennis te maken met het product. Dit door goede service snel en gratis mogen ontvangen. Ik zal epdm totaal bij een volgend project zeker benaderen.

Prima service, snelle levering.

Prima service, levering, echter nog 1 opmerking/ verbeterpuntje: Ik had online materialen besteld, en kwam er later achter dat de bestelling niet helemaal juist was. Heb dit telefonisch besproken, en zou intern worden aangepast. (dit ook per mail bevestigd). Echter op de dag van uitlevering kreeg ik een mailtje dat de wijziging niet meer was doorgevoerd, en dat er zou worden uitgeleverd zoals online was besteld. Heb dus na levering dingen opnieuw moeten bestellen, retour gestuurd. Aangezien de materialen de expeditie nog niet hadden verlaten, had dit mijns inziens nog wel aangepast kunnen worden. (was nog niet verstuurd). Intern was de order natuurlijk verwerkt, dus snap het aan de ene kant ook wel dat het zo gaat, maar als er iets mee aandacht aan was besteed, had dit nog wel veranderd kunnen worden lijkt mij. Retour/ bestellingen zijn verder prima afgehandeld, dus daardoor niet in de problemen gekomen gelukkig. Met vriendelijke groet, Bauke Land Aldeboarn

snel geleverd, netjes geholpen

snel geleverd, netjes geholpen

Slordig

Op de website staat aangegeven dat er verbindingsplaatjes worden bij geleverd en die zaten er niet bij.

Nette vriendelijke verkoopster aam de telefoon

Wees mij ook op de andere artikelen die il nodig had. Ook had ik ervoor gekozen het zelf op te halen waar ik uitermate vriendelijk door het personeel werd geholpen.

Nette telefoniste goed geholpen

Wijzen je ook op hoe te monteren

Waanzinnig goede service

Goede website, EPDM TOtaal heeft diverse keren telefonisch contact gehad met mij ivm materiaalkeuze en levering. Snelle levering op de dag die ik wilde. En de levering mooi op de plek afgeleverd die ik graag wilde. Financieel zijn de debet en credit nota's perfect en snel verwerkt. Compliment voor diegene aan de telefoon en de chauffeur.

UPC heeft de spullen gedropt bij een afhaal punt op dinsdag , ik was de hele dag op locatie vanaf 6.

voor dat geld zeer slecht afgeleverd

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre