Snelle bezorging

Zeer goed geholpen

correcte behandeling, hulp bij het samenstellen bedankt

Goede begeleiding bij keuze uit webshop en snelle levering

Telefonisch hulp ingeroepen bij de keuze van epdm en hoeveelheid lijm en afwerking. Prima geholpen.

Goede producten, snelle levering en goede omschrijvingen op de website

Keurige snelle verzorging van de levering. Is allemaal tot gegaan, zeer tevreden.

Àlles snel en in goede orde ontvangen.

prima producten. Helemaal tevreden!

EPDM dakbedekking is prima, alleen nogal scheef afgesneden!

2,28 x 3.00m gaf overhoeks een maatverschil van 10cm, wat ik nogal veel vind. Gelukkig had ik wat overlengte.

Goed materiaal Prijs/Kwaliteit verhouding oké

Klantvriendelijk bedrijf, maakt duidelijke afspraken en komt ze na.

Compleet pakket besteld bij EPDM totaal. I.v.m de bouwvak werden een aantal artikelen later geleverd, maar hier werd ik goed over geïnformeerd. Het EPDM kwam snel en volgens afspraak. Fijne ervaring met dit bedrijf!

Overzichtelijke website en snelle levering

Aan de hand van de website kon ik een snelle en overzichtelijke keuze maken. De uitleg op de site was duidelijk en wist ik hoeveel materiaal ik moest bestellen. Door de juiste maatvoeringen had ik maar zeer weinig afval. Voordeel vond ik ook dat ik niet in de bouwmarkt hoefde te zoeken en met zware spullen te slepen. Alles werd zeer snel geleverd, hetgeen ik niet verwacht had. Door de instructiefilmpjes wist ik hoe ik te werk moest gaan.

Prima levering

Prima bedrijf, zeer aan te bevelen

Qua prijs, snelheid van levering, klantenservice en helpdesk uitstekend. Helder advies, snelle levering, prima producten. Teveel bestelde producten zeer goed retour ontvangen en geld de volgende dag al op de rekening. Een voorbeeld voor andere bedrijven!!

nette levering en duidelijke afspraken

Op zoek naar dakbedekking voor mijn overkapping kom ik op de site van EPDM totaal uit. Een lijst met welke benodigdheden en hoeveelheden zijn hier te vinden. Bestelling gedaan en met ongeveer een week levertijd alles in huis. Inmiddels de overkapping klaar en het plaatsen van de EPDM verliep vlekkeloos. Wij zijn zeer tevreden.

TOP!

De gratis aangevraagde stalen voor mijn epdm dak zijn in goede orde en snel ontvangen.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering ondanks de vakantie.

Ben gelijk gebeld omdat enkele dingen niet op voorraad waren en tevens om andere lijm te nemen wat beter en goedkoper was. Goede service!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben zeer positief

Alles volgens afspraak goed verpakt geleverd.

De uitleg in de film heeft mij goed geholpen V.W.B. het plakken om mijn dak mooi glad en probleemloos af te werken. Prima!

Matig..

In de strook EPDM van 60 cm, 6 m lang, voor renovatie van een zakgoot, zit over de hele lengte een las. Het rubber is dus wel bruikbaar, maar ik vind het niet netjes. Een couponnetje..

Zeer goede service en snelle levering👍

Telefonisch contact gehad om orders samen te voegen. Perfect geregeld. Top!

Perfect service!!!! en zeer snelle levering TOP!!

Snelle levering!

Goede service snelle correspondentie!

Goede service, maar te ruim advies. Deel 2

Aanvulling na telefonisch contact onderaan. Geachte EPDMTotaal, Uw reactie maakt mij woedend. Ik heb u telefonisch aan de lijn gehad om advies in te winnen en u adviseerde mij 25 cm aan alle randen. Als u wilt stuur ik u het telefoongesprek op. Misschien kunt u dan inzien dat uw verkeerde advies heeft geleid tot extra kosten voor mij. Zeer triest dat u in uw reactie het dan 'jammer' vindt dat ik niet goed gelezen heb. Dit is onaanvaardbaar. ------------------------------------ Mijn eerste reactie was: EPDM is prijzig. Iedere zijde 25cm overschot was zeer ruim, daardoor heb ik meer aangeschaft dan nodig, wat uiteindelijk ik de vuilnisbak belandt. Zonde geld. Advies iedere zijde 10 cm overlap was ook goed. Zou aanzienlijk schelen in prijs. Verder goede service, maar niet alle onderdelen zijn goedkoper bij deze winkel. Hornbach verkoopt het ook. Zou u ons aanbevelen? Ja 7/2/2019 Maarten , Rijswijk Reactie van het bedrijf Geachte Maarten, 25 cm aan iedere zijde is inderdaad ruim, maar ook in tegenstelling tot wat wij adviseren. Bij onze meetinstructies staat duidelijk het advies om 10 cm te hanteren. Jammer dat u dit niet gezien heeft. Team EPDM Totaal Aanvulling: EPDMTotaal heeft mij naar aanleiding van dit bericht gebeld en is tegemoed gekomen in de kosten na fout advies. Dit is heel netjes natuurlijk en hiermee is de zaak gedaan. Zelf heb ik het gesprek van 20 juni waarin ik advies vroeg nog eens geluisterd en er werd verkeerd advies gegeven. Ik ga er van uit dat dit niet nog eens zal gebeuren nu, daarom kan ik ze zeker weer aanbevelen. Oordeel van 1 naar 7.

Goede service, maar te ruim advies. Deel 2

Goede informatie over verloop bestelling. Meedenkend en vriendelijk.

Service uitstekend. Beschadigd product door transport, snel en vlot nieuw ontvangen zonder enig gedoe.

Goede service, zeker aan te bevelen

Snelle en goede levering

Goede service, maar te ruim advies

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre