Pluspunten

goed verzorgde levering

Pluspunten

Veel producten voor nieuw dak of dak reparatie/renovatie , algemeen prima prijzen . Netjes verstuurd en ingepakt.

Zal de website meer de zoekfunctie beter in een catorogie ( eventueel met plaatjes/foto’s) neer zetten , voelt nu een beetje rommelig aan , voelt als lang zoeken. Meer een tip , filmpjes maken hoe je de producten het beste kan gebruiken/verwerken , is dan voor hobbyisten makkelijker om dan de juiste producten aan te kopen + de drempel wordt ook lager om te kopen ( YouTube link doorzetten)

Pluspunten

Goede website. duidelijke instructie filmpjes

Pluspunten

Netjes en verzorgd geleverd.

Pluspunten

Alle spullen waren uitstekend verpakt en compleet geleverd, geheel volgens verwachting.

Het kwam uiteindelijk 1 dag later dan gedacht. Verder had ik ook geen account aangemaakt en kreeg niet automatisch een track en trace. Na contact op de dag van de oorspronkelijke levering, kreeg ik de track en trace en maakte eruit op dat het een dag later zou worden. Verder verliep alles voorspoedig. Ondanks dit toch een aanrader en houd altijd enkele dagen speling aan.

Pluspunten

Alles helemaal prima, ruim assortiment, prima prijzen, snelle levering

Pluspunten

bij telefoon vragen zijn ze vriendelijk en geven ze een goed advies

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, goedeprijs

Zou het niet weten

Pluspunten

Bestelling keurig en op tijd geleverd.

Even eerder laten weten wanneer bestelling geleverd gaat worden, want deze was er al en later kwam pas de mededeling.

Pluspunten

Gemakkelijke site God overzichtelijk Snelle levering Top.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Elke artikel tot nu toe apart geleverd. Zeer hinderlijk.

Pluspunten

Is per cm tebestellen, en wordt goed geïnformeerd. Prettige afwikkeling. Op tijd bezorgt.

Pluspunten

.Snelle levering, ontvangen wat je besteld!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee

Een afspraak maken over een bezorgtijd/datum zou handig zijn i.p.v. de avond van tevoren om tien uur een berichtje te sturen dat ze de volgende ochtend komen.

Pluspunten

We hebben PDM folie besteld en zijn heel tevreden over de goede raad, de snelheid van levering en betaling. Alles is correct verlopen, het aanraden waard. Mvg Roger

Voor onze bestelling was alles prima

Pluspunten

Goed product. Levering zoals aangegeven op de website. Chauffeur belde om te melden dat hij was gearriveerd. Omdat ik op dat moment niet thuis was overeengekomen dat hij het product voor me zou wegzetten op een goede plek. Perfect gedaan. Prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed ingepakt, mooi materiaal.

Het volgen van de bestelling heb ik niet kunnen doen. Op de dag van levering had ik nog geen code ontvangen, per mail 's morgens vroeg om gevraagd en ergens in de middag pas gekregen. De code werkte helaas niet.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, goede uitleg

Wanneer telefonisch in gesprek, automatisch doorschakelen naar b.v. andere lokatie.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre