Snelle levering alles top

Doen wat ze zeggen

Super netjes geholpen

Doordat ik er niet uitkwam, even telefonisch geholpen. Super!

Conforme à mes attentes

Produit et livraison parfaite

Super geregeld

ik heb alles via de website bestelt is erg overzichtelijk. had ik een klein foutje gemaakt bij de bestelling. email gestuurd aan hun en de volgende dag wordt ik vroeg gebeld en werd de order het even snel hersteld. daar ben ik echt super blij mee. moet nog een dak bestellen maar kom hier zeker bij terug. super bedankt, nu nog ff op een beetje beter weer wachten.

Jammer dat er veel afval komt nodig 35cm alleen in 40 cm Dat is dus 60 m x 5cm rest onbruikbaar !!!! De uitgevoerde testen met verlijmen rubber op rubber en de rubber op zink geweldig goed. Gr Harry

Snel geleverd en keurig verpakt.

Slechte ervaring

Van te voren in een chat gevraagd of de profielen compleet geleverd zouden worden met koppelstukken. Op de dag van installatie bleken deze vergeten. Verzenden met koerier was er niet bij, vonden ze te duur. Dit terwijl het dak dicht moest. Heb ze maar elders gehaald en dat was maar goed ook. Pas de volgende dag einde van de dag kwamen de ontbrekende koppelstukken. Als ik niet zelf had ingegrepen had de dakdekker niet aan de gang gekund. Het spuitwerk van de profielen is benedenmaats. 3 Profielen hadden zelfs te ernstige gebreken waardoor ik ze niet kon plaatsen. (Gelukkig bestel ik altijd meer) 1 met deuk en 2 met bramen en slechte zaagsnede. EPDM totaal wilde er maar 1 crediteren omdat de andere beschadigingen miniem waren. Het is maar wat je kwaliteitseis is blijkbaar. Heb drie profielen die ik nooit zou inzetten omdat het gewoon B Kwaliteit is. Eens en nooit weer. Er is eigenlijk maar 1 positief ding te melden en dat is dat de klantenservice wel snel reageert. Je hebt er dan niet zoveel aan, maar toch.

Spullen zijn goed en zoals beschreven

Helaas geeft het wel een op de site dat je dingen die wel afgebeeld staan los bij moet kopen maar verder super geholpen

heel snel alles in huis

alle materialen op de site goed te vinden en heel snel in huis

Duidelijke website en goede service

Duidelijke website en goede service.

Gewoon goed geregeld daar dus aanbevolen

Altijd goed

Prima materiaal en snelle levering

Zeer vriendelijk en correct.

Top geregeld en snel

Snel geregeld en snel geleverd

Kwaliteit epdm en toebehoren zeker de moeite waard, top

Snelle communicatie en levering

Duidelijke website en snelle levering. Ik had spullen over en die zijn zonder problemen retour genomen en snel gecrediteerd.

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen.

Goede firma die staat voor hun service.

Vriendelijk personeel, die, ondanks door een beschadiging van het bestelde artikel door de bezorger, er toch voor zorgde dat ik een nieuw artikel binnen een week bezorgd kreeg. De bezorgfirma ging naar mening er zeer onfatsoenlijk, laks en zeer klantonvriendelijk mee om. Elke dag nam EPDM totaal contact met mij op om het bestelde artikel te bezorgen. Chapeau voor firma EPDM totaal. De bezorgfirma krijgt helaas een -1.

Qualité et rapidité

livraison rapide et excellent qualité

Duidelijke website en snelle levering

Top geregeld

Juiste kwaliteit perfect op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs

Vriendelijke medewerkers en servicegericht!

Fijn bedrijf, denkt goed mee en erg servicegericht!

Prima prijzen en kwaliteit

Ik heb een goed en gedegen advies gekregen via de klantenservice dat heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre