Alles naar tevredenheid verlopen

Communicatie ging snel en goed. Materiaal is top

Duidelijk site met goede informatie

Na eerdere positieve ervaring nu ook weer gekozen voor EPDM Totaal. Site is overzichtelijk. Bevat goed extra info mbt gebruik van EPDM. Prijs is goed en levering supersnel

Tot nu toe alleen nog maar besteld, en gaat alleen over de site.

Gebruik de site voorzichtig en ga tussen door niet even wat ander bekijken, daardoor kan je hele bestelling verdwijnen en moet je weer opnieuw beginnen.

Goed geregeld en volgens afspraak

Heel betrouwbaar

Ik heb een rest stuk Epdm en lijm besteld. 2 dagen later keurig afgeleverd. Het stuk is zelfs een centimeter groter dan de specs. Mijn dak van m’n schuurtje kan er voorlopig weer tegen aan.

Het bestelde goed en op tijd geleverd

Het bestelde goed en op tijd geleverd

Geweldige service, perfecte kwaliteit

Mooi degelijk materiaal.

Heb een verdiept fietsenhok gebouwd met EPDM op het OSB dak waar ik sedum cassettes op ga zetten. Materiaal voelt en ziet er degelijk uit, met wat lijm op beide oppervlaktes zit het meteen muurvast, niet te grote vlakken inlijmen want corrigeren is lastig. Erg tevreden.

Perfecte service

Bestelling was beschadigd door vervoerder. EPDM totaal nam direct actie om een nieuw pakket toe te sturen waardoor de geplande werkzaamheden konden doorgaan.

Fijne site en goede service.

Een fijne site en uitleg. Kompleet. Goede service en overleg.

Was even zoeken naar gebruiksaanwijzing

Prima ervaringcorrectelevering en communicatie

Niks mis mee

Snelle levering en goed verpakt. Tot volgende keer!

zeer betrouwbaar en goed

snel en goed geleverd

Snel levering en goe de kwaliteit

Helemaal prima, ik bestel met regelmaat spullen echter ik kan niet na iedere bestelling een enquête

Geleverd zoals ik besteld had

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie. Volgende keer graag weer.

Prima afspraken

Snelle levering goede matarialen

Goede service, snel monster.

Zoals verwacht mocht worden

Helaas bij kleine naleveringen, te grote leveringskosten die als pakketje verstuurd konden worden.

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Keurig geleverd en kwalitatief zeer goed.

Goed materiaal en goed verpakt verstuurd

Epdm dakbedekking laat zich goed en makkelijk verwerken. Alleen bij langere opslag na levering en verwerking zijn de plooien in de epdm een zeer groot aandachtspunt punt tijdens het verlijmen. Een oplossing hiervoor zou zijn het leveren op een rol.

praktisch en flexibel

het dak loopt schuin op en is een beetje bol. met EPDM is het dan makkelijk werken

Dat is nog eens klantgericht!

EPDM Totaal heeft me snel en vakkundig geholpen. Mijn vragen werden per omgaande behandeld, vriendelijk en met extra moeite (zelfs een extra schetsje).

Ik had zelf, bleek achteraf, een fout gemaakt in mijn bestelling. Telefoontje en alles zonder problemen terug kunnen sturen.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre