Prima volgens afspraak geleverd

Goed product. Tijdig geleverd.

prima levering goed product

Materialen voor een dak licht prima ondanks de wat langere levertijd voor de lichtkoepel

Uitstekend produkt

Snelle levering. Prijs kwaliteit top!

Door het adequaat optreden van mijn contactpersoon bij EPDM, is mijn bestelling tòch nog geleverd. Ben er superblij mee.

Alle producten naar wen en op maat geleverd. Klasse. We zouden een mail kriigen wanneer de spullen geleverd worden, dat is helaas niet gebeurd. Maar wel netjes afgeleverd bij de overburen. Al met al ben ik een tevreden man

prima levering

mijn bestelling werd op tijd en accuraat afgeleverd

uitstekend, van harte aanbevolen!

Na een aantal jaren opnieuw besteld bij deze winkel. Ik vind de producten van zeer goede kwaliteit. Ik heb met name hier besteld omdat ze ook hemelwater afvoer hadden van lood ipv EPDM. Voor een oud huis is dat mooier. Zeer tevreden! Tips: De vervoerder trok zich niets aan van de 'deze kant boven' labels op de doos maar alles is toch goed aangekomen. Iets meer tape gebruiken want de doos was aan 1 kant opengegaan door de zware EPDM.

Prima spullen jammer dat de levering niet op dag te plannen is

Helaas werken ze met dropshipment en is onduidelijk wanneer de levering gaat komen. Dat maakt dat ik de volgende keer toch ergens anders ga bestellen. Wel krijg je de avond ervoor een sms, maar ik weet liever van te voren dat op bv donderdag de vrachtwagen gaat komen. Kwaliteit materiaal is dik in orde.

Info kon better

Ik heb lijm besteld zo als jullie aangeven per m2 nu heb ik te veel over En ik had adres fout gemaakt en gelijk wijziging mail gestuurt en extra gebeld en nog komt het verkeerd aan mischien bril nodig

Doe er graag zaken mee.

Bestel mijn materialen graag hier. En als er iets mis is word het altijd netjes opgelost.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Bijzonder goed: optijd geleverd.

Als gezegd: leveting vond optijf plaats zelfs eerder dan de sute aangaf.

Goede kwaliteit.

Product zoals verwacht, goed te verwerken.

Perfecte service door zeer vriendelijke mensen met kennis van zaken, en zeer servicegericht.

Ik ben werkelijk positief verrast door de klantvriendelijkheid.

Goed product

Snel bezorging, de verpakking en het product allemaal in orde . Mooi product , stevige kwaliteit en handig in gebruik . Zeer tevreden......

Geleverd zoals besteld, correct en zonder vertraging

Prima materiaal!

Snel geleverd netjes verpakt gewoon goed

Snel en goed geleverd

Epdm folie met lijm en dakdoorvoer besteld. De volgende dag in huis. Mooi op tijd voor de regen.

Prima levering, snel geleverd!

Goede prijs en goede kwaliteit, alle toebehoren ook in een keer kunnen bestellen

slecht

levering duurde langer dan een week heb uiteindelijk ergens anders een uitloop gekocht omdat het te lang duurde voordat hij er was en de dakdekker moest aan de gabg

Prima service!

Prima service en advies en een snelle levering!

Snel en correct geleverd!

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

goede informatie en snelle levering

Op de site is veel informatie beschikbaar en na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Levering was ook snel en goed verzorgt.

Goede en snelle levering

Prijs/ kwaliteitverhouding uitstekend!