TOP!!!!!

Had een probleem met de eind gebruiker, deze moest ik binnen 24 uur bedienen, Dit is mogelijk gemaakt door een aardige mevr aan de telefoon. Bedankt

Goed product, goede prijs en topservice

Het EPDM dat we hebben besteld bij EPDM-totaal is van goede kwaliteit, voor een goede prijs. Er ging iets mis met het leveren van de bestelling, dit is op initiatief van EPDM-totaal keurig opgelost. Soms zijn webshops 'onpersoonlijk' maar dat is bij EPDM-totaal niet zo. Er word persoonlijk contact opgenomen vanuit het bedrijf wanneer dit nodig is. Niks dan lof voor dit top-bedrijf!

Prima.

Op tijd geleverd overeenkomstig afspraak.

Snelle levering en prima kwaliteit

Goed bedrijf en alles netjes op tijd geleverd

Alles was netjes geregeld en keurig op tijd geleverd volgens afspraak.

Goed geregeld

Mijn ervaring is goed, mooi en netjes geleverd zonder problemen

Nette levering alles klopte

Goede informatie

Gevraagd om een proefstukje keurig netjes ontvangen. Ook nog gebeld door een medewerkster hoe het proefstukje was ontvangen. We zijn nog niet zover met de verbouwing maar komen zeker hierop terug

Goed netjes geholpen.

Wel nu iets te veel lijm maar dat komt wel weer goed voor een volgend project

Top winkel , top kwaliteit product .... snel levering

Snelle levering en precies het produc waar ik naar zocht.

Dak reinigen. EPDM uitrollen. Strak leggen. voor de helft terug vouwen en dan de lijm per meter op beide oppervlaktes aan brengen. Met 2 man gaat dit super. Dak van 3 bij 6 meter met opstaande randen in 2 uur afgewerkt. Super makkelijk te verwerken. Kleine opmerking! Graag meer info van hoe de hoeken af te werken. De kind kan de was doen

Koeriersdienst leverde een kapot pakketje. Na het versturen van foto’s direct nieuw materiaal ontvangen, waardoor de werkzaamheden minimale vertraging opliepen. Complimenten voor het snelle handelen. Mvg. Rick

Matériel de qualité et expédition rapide

Service Rapide et qualité de la marchandise sont à retenir.

Goed, snel en goedkoop

Keurig en snel, zoals beloofd. Jammer dat er gele en witte vlekken op zitten. Hopelijk gaan die er in de tijd van af.

Prima website en snel geleverd!!!

Prima webshop snel geleverd...

Goede service, maar hoge verzendkosten

EPDM werd mij door een bekende aangeraden. Prima kwaliteit, goede service. Dat was allemaal in orde. Ik verbaasde mij wel over de zeer hoge verzendkosten van 17,50 voor een pakketje van ongeveer 5 kilo. Dat moet veel goedkoper kunnen. Zeker als je een estelling doet boven de 100 euro

Duidelijke site,snelle levering

Duidelijke site,snelle levering

De helft is te laat geleverd

Ik heb eerst maar de helft van mijn bestelling ontvangen, na mail contact met jullie is de rest opgestuurd naar mij omdat er nog 1 doos in jullie magazijn stond.

Zeer snelle levering

De website is makkelijk om wat te bestellen de levering was snel en prima verpakt...Top

Helemaal Top .....

Duidelijke website, snelle levering en een prima service ...!!! Meer dan tevreden.

Goede en snelle levering.

Doos was iets beschadigd. Echter de spullen waren in beschermende verpakking in gepakt. Ik heb vaker van dpd spullen gekregen met beschadigde verpakking dus goed dat de inhoud nog extra is beschermd.

alles conform afspraak

alles conform afspraak

De site was duidelijk en de rol EPDM was met een paar dagen in huis.Super

De site was duidelijk en de rol EPDM was met een paar dagen in huis. Super en aan te raden voor anderen.

Prima product, verzenden kan beter

Het stuk EPDM was goed. Minpunt was dat bij de levering door de bezorger de doos waarin het verpakt was, scheurde. EPDM is zwaar, de doos niet stevig genoeg. Pas toen de bezorger weg was, miste ik de kit die er bij had moeten zitten. Meteen UPS gebeld maar die doen er niets mee.

Voldoet aan de wensen

Levering volgens afspraak en kwaliteit die je graag wilt hebben.

Van Dijklaan 17

5581 WG Waalre