Snel bezorgd en volgens verwachting. Erg blij mee.
Product super snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding
Wij hadden deze krabpaal in 2018 al gekocht en deze was erg toe aan vervanging. Nieuwe besteld en nu zijn de poezen weer blij!
Goede eettafel gekocht voor een mooie prijs. Levering was ook door het bedrijf zelf verzorgd en nette bezorgers, tot aan de deur bezorgd. Echter mijn bestelling werd wel 3x uitgesteld, met als reden dat de vrachten om verschillende redenen ergens vast stonden. Ik had het dan netjes gevonden als ik ter compensatie iets had ontvangen.
Geen problemen ondervonden ,we zijn super tevreden
Goede kwaliteit, snel geleverd en eenvoudig in elkaar te zetten. Echt een aanrader
Prachtige kleden besteld ,en kennissen willen ze ook,ook snel ontvangen,wat wil je nog meer
Ik heb een ronde eettafel besteld bij Laagsteprijsgarantie.com. Als je iets online besteld is het altijd afwachten of het naar je smaak is en hoe de kwaliteit is. Gelukkig ben ik over beiden erg tevreden! De tafel werd supersnel geleverd door een vriendelijke bezorger, die de tafel naar mijn 3 hoog appartementje heeft gesjouwd. Ik hoefde zelf enkel de poten eronder te zetten. De tafel is erg mooi en ik was verbaasd over de stevige kwaliteit. Voor deze lage prijs is het zeker een aanrader!
Tweede bestelling gedaan. Eerst tuin plavion helaas heel snel kapot. Nu ronde tafel super gaaf ding
Partytent gekocht kwam stuk aan wil het retour doen word er eerst om een foto gevraagd via de mail om dan samen tot een oplossing te komen nee nee ik wil het retour doen hoe moeilijk kan het zijn en zijn de kosten voor mijzelf ben benieuwd en erg teleurgesteld
Beste Zelia, Bedankt voor uw beoordeling, ik vind het erg spijtig hoe de situatie bij u verlopen is. Ik ben dan ook blij om te mogen vermelden dat ik de situatie samen met u heb doorgenomen en tot een passende oplossing ben gekomen. Met vriendelijke groet, Maudy
Na wat onduidelijkheid met de levering en de koeriersdienst heeft het bedrijf de problemen snel en netjes opgelost. Inmiddels zitten wij prinsheerlijk op onze nieuwe keukenstoelen. Ik ben ze zeer erkentelijk voor de goede service en zijn heel tevreden met de aankoop.
Beste Els, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling, nogmaals mijn oprechte excuses voor al het ongemak wat u heeft ervaren van uw bestelling! Dit is niet onze bedoeling en zullen wij dan ook intern oppakken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Inmiddels is de levering door u ontvangen en is er een passende oplossing gevonden voor het ongemak. Hopelijk mag u veel plezier ervaren van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Maudy
Original anmeldelse
Zaterdags besteld. Zou je denken zoals hun site zegt: de volgende dag bezorgd dus maandag ? Nee, bezorging zegt dinsdag . Krijg je n mail Vd bezorger dinsdag dat ze de goederen nog niet hebben ontvangen van deze firma . Ok dan woensdag ? Nee… ook woensdag zegt de bezorger nog geen goederen te hebben ontvangen . Nou lekker dan : betaal je je bestelling netjes , ook nog 29, euro voor bezorging en gewoon niks krijgen. Haal in godsnaam de slogan : “voor 22.00 besteld de volgende dag in huis “ van je site !!!! Ik blijf wachten ondertussen
Super makkelijk besteld en enorm snel geleverd! Het beste van de hele bestelling was de bezorger Ibrahim. Belt vooraf, communiceert duidelijk, heel behulpzaam en netjes tot in de woonkamer! Er zijn bij ons wegwerkzaamheden waardoor Ibrahim niet voor de deur kon parkeren maar via de achterdeur moest en daardoor een extra stukje lopen. Dit vond hij helemaal niet erg meteen de armen uit de mouwen en aan het werk! Mede door hem een super bestelervaring. We genieten nu al van onze tafel. Enorm bedankt!
Bewust gekozen voor laagste prijs garantie omdat ze de volgende dag zouden leveren. Dit is niet gelukt. Uiteindelijk 3 dagen te laat, net op tijd voor ons feest. Helaas bleek bij levering dat 1 van de dozen van plakband aan elkaar hing. Doos opgemaakt en gezien dat de buizen al gebruikt zijn. Doos 2 was wel netjes ingepakt echter was dit dezelfde doos. Ik zit nu met alleen maar tentstokken en zonder zeil. Contact gehad en de enige oplossing die laagste prijs garantie kon bieden zodat ik de tent nog op tijd zou hebben is zelf voor 16:00 (levering was er pas om 15:00) naar de showroom in 's Hertogenbosch rijden. Dit was helaas geen optie
Beste Erik, Bedankt voor uw beoordeling, wat enorm vervelend hoe de situatie bij u verlopen is! Dit is absoluut niet onze intentie, mijn oprechte excuses hiervoor. Graag wil ik met u meekijken naar de situatie en een passende oplossing hierin, indien dit voor u nog mogelijk is. Helaas krijg ik op naam, woonplaats en e-mailadres geen bestelling terug gevonden in ons systeem. Hierdoor kan ik u niet benaderen. Ik wil u dan ook graag verzoeken om een e-mail te versturen naar [email protected] ter attentie van 'Maudy - Kiyoh.' Zodoende ga ik graag met de situatie aan de slag. Ik hoop van u te mogen vernemen, alvast bedankt voor uw genomen tijd en moeite! Met vriendelijke groet, Maudy
Het montage set was in mijn beleving niet helemaal in orde, maar na communicatie werd ook dit snel opgelost.
Stoelen waren te laag ( niet gemeten) gratis snel terug opgehaald super!
Na een verkeerde keuze kon alles vlot gereld worden en had ik het gewenste product al een dag later!
Heel prettig en goed contact
Een goede tent, mooie kwaliteit, snelle levering. En een top service van het bedrijf
Mijn bestelling is snel en correct geleverd.
Betrouwbare site goede producten
Super geholpen goede service
1 er expérience : concluante
Wat een ellende zeg. In eerste instantie 2 stoelen besteld. Daarna nog 4 stoelen besteld. van deze 4 stoelen hadden ze 2 stoelen van een andere kleur meegestuurd en 2 stoelen met schade, dus 4 van de 4 stoelen waren verkeerd. Omruiling aangevraagd en toen kreeg ik WEER 4 stoelen in een andere kleur. ALWEER een nieuwe omruiling ingepland en 1 dag van te voren krijg ik te horen dat ik pech heb en de stoelen pas weer 4 juli binnen zijn!! Natuurlijk aangegeven dat dit onacceptabel is!! Ze blijven maar hameren op het bestellen van een andere kleur, nou als ik een andere kleur wilde hebben had ik die wel meteen besteld. Tevens krijg ik een korting aangeboden als ik de stoelen wil houden, dit terwijl ik duidelijk meerdere keren aangegeven heb dat ik deze stoelen niet mooi vind. Ga toch niet tegen lelijke stoelen aankijken voor €79 per stoel!!! Nu zijn we weer een halve week verder en wordt me weer gevraagd of ik anders niet alles retour wil sturen en geld terug....UHM NEEEEEE!!! Ik wil de bestelde stoelen ontvangen, hoe moeilijk kan het zijn. Vind de service erg slecht. 2x een foute levering en vervolgens 2,5 maand moeten wachten op de juiste stoelen. Echt schandalig!!
Beste mevrouw Klabbers, Bedankt voor het schrijven van uw review, graag reageer ik hierop daar ik contact met u heb gehad per e-mail. Betreffende de situatie, deze is uiteraard erg spijtig en hiervoor hebben mijn collega's en ik u meerdere malen excuses aangeboden. Helaas heb ik in deze situatie geen andere oplossing daar u geen andere kleur wenst en het product momenteel niet op voorraad is. In deze situatie heb ik echter niet aangegeven dat u pech heeft, ik heb samen met u naar een passende oplossing proberen te zoeken. Deze oplossing is nu dat u de stoelen welke u heeft kunt gebruiken tot wij de omruiling van de zittingen kunnen uitvoeren in juli 2022. Ik heb u reeds aangegeven dat de kleur welke u nu ontvangen heeft, mogelijk niet de kleur is welke u ontvangt als wij een omruiling aanbieden, daar dit een andere productie is en daardoor de kleur mogelijk af kan wijken. Hierom heb ik u aangeboden om uw bestelling retour te halen en aan u terug te betalen, daar ik het zeer vervelend voor u zou vinden wanneer u wacht tot juli 2022, om vervolgens alsnog teleurgesteld te worden met een kleur welke niet naar wens is. Ik vind het erg spijtig dat u vindt dat er gehamerd wordt op het bestellen van een andere kleur, daar dit enkel een optie is welke wij aanbieden om u alsnog zo snel als mogelijk van stoelen te kunnen voorzien. U geeft aan dat de ontvangen kleur niet naar wens is, waardoor wij inderdaad een andere kleur aanbieden welke mogelijk wel naar wens zou kunnen zijn. Tevens hebben wij u een tegemoetkoming aangeboden om het bedrag per stoel te verlagen waardoor u de kleur mogelijk minder storend zou vinden, hier heeft u aangegeven niet tevreden mee te zijn waardoor wij deze optie slechts eenmaal hebben aangeboden. Ik betreur dat u de review op deze manier formuleert en dat u de service als slecht ervaart, terwijl wij in deze situatie enkel met u mee proberen te denken en een passende oplossing te bieden. Hierom bieden wij meerdere opties aan in de hoop dat er een passende oplossing voor u bij zit, dit is helaas niet het geval gebleken waardoor u zelf heeft gekozen om te wachten tot juli 2022. Ik vind het dan ook erg spijtig dat u ons afrekent op het feit dat wij oplossingen proberen te bieden om de situatie zo snel als mogelijk voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Maudy
Prima tent voor zo,n prijs Snel geleverd en goe verpakt. Ik dacht voor dat geld kan nooit veel zijn,maar ik heb min vergist,prima tent leuke verjaardag doorstaan weer netjes ingepakt voor de volgende verjaardag. Bedankt Thuis winkel
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX