Filtre

Super verlopen

Alles is goed en snel verlopen.

Geheel naar verwachting

Inderdaad kwaliteit/prijs klopt volledig. Fijne stoelen voor die prijs en super snel in huis.

Helaas slecht product

Ik was zeer positief over laagste prijsgarantie. Helaas, na iets langer dan een week liet een stuk van de toplaag van de tafel los. Resultaat is een zeer lelijke lichte/witte plek op een zwarte tafel. Langs de randen zie je ook duidelijk dat de folie op het blad loslaat. Het is een kwestie van tijd voordat dat ook helemaal los komt. Na contact met laagsteprijsgarantie leek het allemaal in orde te komen; ik zou een vervangend tafelblad krijgen. Hier waren wij tevreden mee. Helaas is het tafelblad pas na 1 maart weer leverbaar! Ik heb gevraagd om een andere oplossing, zoals bijvoorbeeld geld terug voor een niet deugdelijk product. Het was immers maar heel kort in gebruik voordat het kapot ging en een vervangend product kunnen zij niet garanderen. Zij willen hier niet aan mee werken en blijven verwijzen naar de algemene voorwaarden. "De tafel kan namelijk gewoon gebruikt worden" was één van de argumenten. Hierdoor geef ik maar twee sterren, de starre houding naar de klant toe terwijl het geleverde product onvoldoende was is onnodig en ik hoop nog steeds op een betere oplossing.

Super snelle levering, Prima communicatie, ook van de transporteur, Netjes verpakt en compleet geleverd, Bezorger vriendelijk en goed afgeleverd, Product is goed

Netjes geleverd

Blij met mn aankoop En keurig optijd geleverd

Goed ervaren, en op tijd.

Mooie prijs en op tijd geleverd.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Betaalbaar, snelle levering

Snel en goed

Makkelijk en snel en niet anders dan op het plaatje

Ik had wat gekocht,wat niet compleet was ,werd meteen geregeld.

Vlot, mooi product, goede prijs

Eetkamerstoelen besteld, en volgende dag in huis. Keurig verpakt, bezorgdienst ook super ( houden je goed op de hoogte betreft levertijd), stoelen hebben goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede service en kwaliteit

Wat een super bedrijf, snel en goede service. Foto's van de stoelen perfect op de site weer gegeven met name de kleur, top!

Prima product, heel tevreden.

Prima product, heel tevreden.

Bestelde is in prima orde aangekomen!

Bestelde is in prima orde aangekomen. Hiervoor mijn dank!

Zeer snel geleverd

De tent diw ik heb gekocht voldoet aan de verwachting en is zeer snel geleverd.

Top service en kwaliteit

Ik heb een ronde eetkamer tafel besteld en had hier wat vragen over de klantenservice is super vriendelijk en helpen je goed op weg. In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten had nooit van dit bedrijf gehoord maar toch besteld. Veel goedkoper dan andere winkels en super mooi en goede kwaliteit! Bij twijfel ik raad het wel aan en ga in de toekomst hier zeker vaker bestellen!

Heel goede service

Vriendelijke en goede service! Ben heel tevreden, dank u

Snel geleverd en goed product

Snel levering en het product voldoet aan mijn verwachtingen. Goede prijs, elders was een zelfde soort product veel duurder.

Snelle levering, goede service

Snelle levering, volgende dag al. Goede service, prettig telefonisch contact

Snelle service Mooie stoelen precies als de foto

Na een mail te hebben gestuurd op maandag over een scheur in onze nieuwe tent, hebben we op woensdag al een nieuwe tent mogen ontvangen. Dat is wel heel snel gegaan!

2 zitbank

Snel levering, duidelijk informatie over aankomsttijden, en vriendelijke chauffer

Duidelijke site, scherpe prijzen. Bestelling ging vlot en de verzending werd precies op het voor mij gunstigste moment geleverd.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX