Artikel is snel bezorgd. Goede communicatie

Ik ben erg tevreden

De service was uitstekend en het product zoals verwacht. Ik raad Laagsteprijsgarantie.com aan

Snelle levering en je wordt netjes te woord gestaan.

Goede service en je wordt netjes te woord gestaan.

Prima bedrijf

Ben heel erg tevreden over het verloop van de bestelling.

Goede ervaring

Prijsbewust goede ervaring

Zeer netjes

Ik had een probleempje met de bezorger. Dat heb ik gemeld en dat hebben ze enorm netjes afgehandeld. De bank is super mooi en makkelijk in elkaar te zetten. Het is een goed bedrijf met een goede klantenservice.

Bestelling top, levering door koerierbedrijf schandalig

De bestelling en communicatie bij jullie was top. Maar het bedrijf die het zou leveren was schandalig. Het zou geleverd worden, is niet gebeurd, er werd gezegd, u was niet thuis. Schandalig, ik zit thuis met een gebroken been en mijn man heeft vrij dus wij waren zeer zeker thuis. Ben ikzelf meerdere keren achteraan moeten gaan bellen, want ik hoorde gewoon niks meer. 4 dagen later mochten we het 10 km verderop bij een parcelshop zelf op moeten gaan halen. Te gek voor woorden. We zijn er ook echt niet over te spreken......

Echt waar de laagste prijs. Heb internet afgezocht wat ik zocht en kwam hier op uit.

Gewoon goed

Makkelijk besteld, supersnel bezorgd en precies zoals afgebeeld en nergens goedkoper.

Goede service na verkoop

De levering van het bestelde product werd 3x uitgesteld door de transportdienst. De doos was serieus beschadigt. Het bestelde product gelukkig niet. Ik heb dat in een gevraagde review neergeschreven. Ik werd opgebeld door iemand van de laagste prijsgarantie. Ze namen mijn opmerking heel serieus , ja je blijft toch drie dagen thuis voor de levering. De verzendkosten werden mij ondertussen terugbetaald. Mevrouw beloofde me dit probleem met de transportfirma zeker te bespreken. Vind ik goed, zo kan de kwaliteit van de dienstverlening er op vooruit gaan.

De lounge set zit prima. Ben er erg blij mee.

Hartikke blij met mijn loungeset

Ze waren de schroefjes vergeten Maar zelfs dat us ipgelost

Super service

Zowel in communicatie, zorg, betrouwbaarheid, begrip en snelheid gewoon perfect. Doen wat ze zeggen en beloven.

1e 2 stoelen snel geleverd wacht nu nog op de andere 3 stoelen deze staan gepland op 9 juli maar ik

Sneller geleverd dan gedacht.

Snelle communicatie! Echt Top! Vlotte afhandeling Klantvriendelijk!

Goed en degelijke party statafel

Goed en degelijke party statafel, altijd handig om te hebben. En ook super geregeld m.b.t. levering zoals aangegeven op de website. Kortom welverdiende 5 sterren ⭐

Goede kwaliteit/prijs. Degelijk en mooie uitstraling.

Stoelen zijn perfect, qua levertijd ook top!

Zeer tevreden over materiaal. Levertijd ook top!

Trampoline groter dan gedacht

De trampoline was zelfs groter dan ik had gedacht. Kids zijn er superblij mee

Ik heb een Belle 2zits, 3zits en fauteuk voor in mijn woonkamer. Ik krijg er veel complimenten over en ben er erg blij mee!

Bestel hier niet!

Komen leverafspraken diverse malen niet na. Verwachten dat je drie doordeweekse dagen thuisblijft omdat hun vervoerder misschien wel gaat leveren. Onbeschofte klantenservice en nemen totaal geen verantwoording. Echt blijf hier weg, geef iets meer uit maar kies dan voor een bedrijf wat wel de spullen levert.

Ze hebben tegen mij gelogen (slecht)

Lounge set gekocht op 22febr nu is het 1mei. Na een paar keer bellen is het er nog niet. Gisteren werd mij telefonisch medegedeeld dat het die dag verwerkt word maar wat zie ik op hun site savonds dat het juni wordt. Dit is toch bar en bar slecht. Maandag maar weer bellen en mijn geld terug vragen. Dit is een erg boze klant vr gr Arda

Zweef parasol aangeschaft

Parasol vorig jaar aangeschaft. Was al niet helemaal naar wens uit kwaliteit oogpunt. Vandaag was hij kapot gegaan. Nu gemaild met de desbetreffende verkoper. Afwachten hoe ze het willen oplossen. Aanbevelen nog op ja gezet. Maar is in afwachting van de afhandeling

Goede en snelle service.

Mijn bestelling is snel en goed geleverd, erg tevreden met mijn nieuwe bankje!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX