volgende werkdag geleverd, niet dus.

Besteld: easy pop-up partytent 2x2m Datum: 7-10-2020 Tijd: 10:55 Aangemeld bij DPD: 7-10-2020 Tijd: 14:25 (let op: aanmelding betekend niet afgegeven!) Order is daadwerkelijk pas aangegeven op: 7-10-2020 om: 22:04 volgens DPD. Order is aangegeven als zijnde onderweg op: 9-10-2020 om 15:10 We zijn hier dus al 2 dagen verder (volgebde dag geleverd aii). Order is op het depot te etten-leur op: 10-10-2020 om: 03:15. Ik dacht dit weekend ondanks de regen toch verder te kunnen gaan met mijn auto. DPD werkt ook op zaterdag. Donderdag bestelling geplaatst en het duurt nu al 3 dagen terwijl, zondag word het pakket niet geleverd en maandag ook niet omdat dit geen werk dagen voor deze diensten zijn. Hierbij gaat het product 5 dagen duren om te leveren en dus niet het beloofde vòòr 21:00 uur besteld, morgen geleverd. Na bestelling krijg je ook een mailtje dat het 1 hooguit 2 werkdagen langer duurt om te leveren i.v.m covid-19. Als het vandaag geleverd had geweest. Geen enkel probleem maar dit is valse reclame.

Top geregeld!

De bestelling was precies zoals verwacht. Snel geleverd en top service!

BAGGER

Erg slecht! Slechte service, slechte kwaliteit

Website niet duidelijk en geld nog niet terug

Eetkamerstoelen besteld, deze werden maar gedeeltelijk geleverd. Gebeld, bleken de niet geleverde stoelen pas over anderhalve maand leverbaar. Op aanraden van de dame aan de telefoon andere besteld en betaald. Zij zou dan de backorder ongedaan maken en het geld terugstorten. Ik heb wel de alternatieve stoelen besteld, maar mijn geld nog noet terug en ook noets meer vernomen. Het is pas 3 dagen geleden, maar als je zegt dat je iets gaat doen, doe het dan ook direct zou ik zeggen.

Bestelling op tijd en compleet binnen. Kruk heel makkelijk te monteren. Mooie kwaliteit.

Ze zijn vriendelijke en als er iets Helpen ze je heel vriendelijke verder Ben zeer tevreden van heel het Team Hartelijk bedankt Met vriendelijke groeten tamara

Kan nog niet oordelen

Het bed is nog niet binnen komt pas rond 12 oktober vandaar dat ik nog niet kan oordelen.

Goed en goedkoop en snel

Volgens de wens van levering ook zo geleverd daar kan je weer op bouwen.

Heel goed, ook na een defect keurig geholpen en voorzien van nieuw onderdeel.

Snelle verzending, goede prijs en hele goede kwaliteit! Mijn dochter van 5 was er ontzettend blij mee. In het krukje zat een scheur, hier een foto van gemaakt en naar de klantenservice gestuurd. De volgende dag was er al een nieuwe zitting onderweg!

uitstekend

prima verzending. Lekker optijd.

goeie kwaliteit.

snelle levering en volgeens afspraak

Slecht

Tent kwam al aan was niet stabiel vol met plekken en oneffenheden. Regende gister, niet eens zo erg gelijk paar stangen doorgebogen. Helemaal kapot. Kan zo de prullenbak in. Dag feest. Ben. Benirueud hoe ze dit gaan oplossen voor die 80 euro.

Precies zoals beschreven, uitermate perfect.

Prima bevallen, zoals beschreven en op tijd geleverd.

Super service

Wat gebreken bij leverantie daarna zeer professioneel en adequaat opgelost Een pluim voor Gina

Super snelle levering goed verpakt product lage kwaliteit.

Wij hebben een grote knuffelbeer voor een lage prijs besteld dus wisten dat de kwaliteit daar ook naar zou zijn. Alleen er zat al een scheur in en de strik was los. Maar bestellen ging super en precies geleverd zoals afgesproken en het was netjes verpakt. Conclusie bedrijf top kwaliteit iets minder dan verwacht.

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Zee te vreden

Mooi knuffel maar is geen 1,60

Knuffel is mooi maar is geen 1,60 Knuffel is ongeveer 1,20 dus snap niet waroom beloof jullie its en dan kreeg ik its anders

kruiwagen gekocht geschikt tot 180 kilo en bij eerste gebruik kapot

ik heb een kruiwagen gekocht en koste wat moeite om hem in elkaar te zetten geen tools mee geleverd. bij het eerste gebruik breekt een bevestiging van het wiel af . nu kan ik wel een nieuw onderdeel van de winkel krijgen, echter het snelle afbreken doet mij het vertrouwen in de aankoop verliezen.

Goeie service

Het was super snel geleverd en goed verpakt was niks kapot online is ook heel fijn geen gezeur gewoon top

Heel erg tevreden

Wij hebben 6 mooie velvet gouden eetkamerstoelen gekocht! Hele mooie kleur. Wij zijn er erg blij mee.

Snel geleverd en tevreden over product

Wij hadden 4 eetkamerstoelen besteld. Een dag later hadden we ze binnen. We zijn erg blij met de stoelen

Teleurgesteld

Ik was krabpal bestellen die pakketje was niet gekomen en ik kan niet mijn tracking nummer niet volgen

top service, vriendelijk personeel

Prettige website om te winkelen

Zeer makkelijke en overzichtelijke site om te winkelen. bezorging netjes op uur en tijd. alleen maar positief.

snelle levering product

Ik ben niet gewend een artikel online te bestellen. Toch heb ik de gok gewaagd. Mijn pakket is snel bezorgd. tussen 13.30 en 16.30 uur zou het pakket bezorgd worden. Tot mijn grote verbazing kwam het al om 14.00 uur. Top.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX