Stoelen werden snel geleverd en zitten prima voor zeer weinig geld! Ik werd op dag van bezorging continu op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger zou komen! Echt top!!

Goedkoop en snel geleverd

Het product is goedkoop, dat is helaas ook aan de kwaliteit te merken. Verder werd het product snel geleverd

Snelle levering van de barkrukken. Zijn mooie barkrukken voor die prijs dus zeer tevreden.

goede snelle levering

jammer dat er geen duidelijke gebruiksaanwijzing bij zat.

Oke

Snel leveren kunnen ze helaas niet waarmaken. Zou ik van de site halen.Verder geen klachten

niets ontvangen

Nadat ik een week niets ontvangen had, heb ik de website gecontroleerd. Ik vond dit niet heel soepel gaan. Tenslotte heb ik het afleveradres gevonden, nadat ik bij DPD in Etten/Leur was langs geweest en een mogelijk depot in Breda. Het stond uiteindelijk bij een ander depot. Chauffeur heeft niets in de bus gestopt dat hij geweest was. Dit ligt echter aan de chauffeur.

Goed.

Goed, volgende dag thuis geleverd en product is zoals beschreven.

super opgelost

Na bestelling van twee eetkamerstoelen, werd er maar een geleverd. Na contact opnemen is dat binnen ene paar dagen prefect opgelost door de Tamara van klantenservice

Vlot, snel en zeer tevreden

3 barkrukken besteld en zeer snel geleverd. Voor herhaling vatbaar

Doen wat ze beloven

Netjes bezorgd

Eerst een proefzending van twee stoelen gevraagd ivm kleurkeuze, aangezien er geen kleurstalen zijn. Na retournering van de proefzending en bestelling van de gewenste kleur een snelle en complete levering en probleemloze terugbetaling van de proefzending.

Stoelen

Mooie voordelige stoelen

Snel

Snel, prijs kwaliteit klopt. Helaas verpakking kapot.

Wat een goede service, zeker tevreden mee!

Mijn bestelling is snel bezorgd, producten zijn van goede kwaliteit. Ook de service is super. Van de 6 eettafelstoelen kreeg ik er 5 binnen. Ik heb gemaild en op de dag zelf hebben ze al meteen de laatste eettafelstoel ook bezorgd. Ik dank jullie vriendelijk voor de moeite!

Prima ervaring

Zeer duidelijke, snelle en overzichtelijke webshop waarma je gemakkelijk achteraf kan betalen.

Top service!

Lage prijs, goede kwaliteit, snelle levering!

Snel en perfect

Goede en snelle levering en product zoals beloofd

Snelle en prima levering, de kwaliteit is prima zoals omschreven op de site. Ben erg tevreden met mijn mooie nieuwe stoelen. Een echte aanrader!

Goed product goede service

Er miste bevestigingsset bij mijn bestelling, na contact met de klantenservice is deze zonder problemen meteen opgestuurd

Snelle levering, keurig verpakt. Voldeed precies volgens de foto.

Ik had een krappaal besteld, duidelijk beschrijving erbij hoe je hem in elkaar kan zetten. Goede kwaliteit, de kat speelt er leuk mee, ook vanwege de leuke muisjes die er aan hangen.

Was netjes op tijd, goed verpakt en zag er mooi uit.

Stoel voor de slaapkamer . Prima in orde. Was netjes op tijd, goed verpakt en zag er goed uit. Alleen 1 schroef was niet goed afgewerkt, maar die hadden we zelf nog wel.

Snel bezorgd en keurig geleverd

Leuke stoeltjes bij jullie aangeschaft. Alleen bleek er bij een schroefdraad niet mogelijk om de poten eronder te monteren. Deze was stuk. En 2 stoelen wiebelde omdat de poten niet Helemaal gelijk waren. We hebben het zelf proberen te verhelpen. En voor de rest zijn het in prijsverhouding leuke stoeltje met een mooie fijne uitstraling

leuk zeteltje

Zeteltje voldoet aan de verwachtingen, maar niet geleverd op gemeldde tijdstip; dag later pas toegekomen

Adreswijziging niet doorgevoerd

Ik had het verkeerde adres in de staan, dus aangegeven bij de klantenservice welk adres het wel moest zijn. Dit zou door de medewerker gefixt worden, maar is niet gebeurd en kreeg een mailtje van postNL dat het pakketje zou binnenkomen. Dus heb hem gelukkig wel op het verkeerde adres kunnen onderscheppen. Stoelen zijn in goede staat.

Makkelijke site Prijs kwaliteit Snelle levering Goede opvolging Goed materiaal

7 Wisent