Op de afgesproken tijd geleverd

Na drie pogingen om met mijn creditcard te betalen, zonder succes, met DigiD betaald, dat lukte wel. Vervolgens is de bestelling op de afgesproken datum geleverd. Alles compleet, al was de gebruiksaanwijzing wel wat moeilijk te lezen (vage kopie). Al met al ben ik tevreden.

zeer goed

besteld ,betaald en direct verstuurd, Snelheid is macht.

Ontzettend blij mee

Stoelen kwamen keurig verpakt binnen. Zijn ontzettend mooi, makkelijk in elkaar te zetten en staan leuk. Hele goede aankoop.

Snelle levering en probleempje zeer adequaat opgelost

Afgelopen week een partytent besteld en snel geleverd. Er bleek een klein probleem te zijn toen we de tent uitpakten maar deze is heel adequaat en netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden met de tent.

duurt lang voordat ik antwoord krijg

foto gestuurd van pijp van partytent die na 1x gescheurd is door een windje, terwijl hij net een paar uur stond.

Uitstekend.

Pakket werd geleverd met beschadigde verpakking. Toen de chauffeur al weg was bleken er twee montagekits verdwenen te zijn . Toen heb ik met foto,s het probleem omschreven, en per e-mail aan u gemeld. en direct de volgende dag werden de ontbrekende sets schroeven aan huis afgeleverd. Daarvoor krijgt u een pluim. Dit was dus een zeer snelle en goede actie van uw kant.

Klant vriendelijk

Een krabpaal besteld die helaas niet correct was. Dit is heel netjes opgelost !

Nice kaptafel and fast delivery

I really recommend this website because the kaptafel is very nice and easy to fix . The delivery was fast and easy .

Snel en product volgens omschrijving afgeleverd.

Snel en goec

Super mooie stoelen en heel snel geleverd

Snelle actie, na fout bij eerste levering GLS

Geen levering door GLS en Na lang wachten van mij op parasol , contact opgenomen en snel een 2e levering verstuurd . Volgende dag geleverd. TOP

Kwam beschadigd aan. Een parasol stuur je niet “even” terug in ruil voor een andere.

Verschilllende keuze , in party tenten , kwaliteit prijsverhouding . Top

Gemakkelijke bestelling , gemakkelijke betaling , snelle levering zelfs op zaterdag gekregen super service . Bedankt Belgische klant.

Snel en tevreden

M'n bolderkar besteld .volgende dag geleverd en heel tevreden mee .

Top!!

Prima service, snelle levering en een mooi product!!

Super goed product en de levering was snel

Super tevreden zeker voor herhaling vatbaar

Positief

Duidelijk omschreven artikelen en prijs kwalitatief aanbod.

Snelle levering, prima stoel, helaas passen de schroeven niet.

De burostoel zit prima, goed verstelbaar. Jammer is dat de bijgeleverde schroeven voor de leuning niet passen. Bij de leverancier gemeld maar die gaat dit niet oplossen. Jammer.

x

Zeer slechte kwaliteit stoelen. Klantenservice goed opgelost

*Kwaliteit van de stoelen was zeer slecht. Gaten in stof, slechte lassen, slechte lak, schroefdraad niet de juiste maat/niet goed, geen gaten voor bouten waar bouten in zouden moeten. *Levering was zeer traag. Niet op juiste dag ontvangen, beschadigde dozen, gesplitste orders waarbij 1 stoel nooit ontvangen. Retour werd eind van de dag pas opgehaald i.p.v. aan begin v/d dag(opgegeven tijdvak). *Klantenservice heeft mij op zich redelijk goed geholpen. (standaard?) mail met een stuk over dat als de stoelen niet correct zijn verpakt voor terugsturen dat er een restwaarde overgemaakt wordt bij controle. Krijg ik toch al redelijk twijfels of dat dan wel goed gaat. Na 14 dagen mijn geld retour ontvangen, dus dat was netjes. *Conclusie: voor zulke slechte kwaliteit stoelen en alle rompslomp eromheen, zou ik hier niet nogmaals bestellen.

Top product en service

Elke euro waard

Ze zijn niet duur en dit met een snelle bezorging. Bij mij ging er iets mis, toen ik belde is het gelijk opgelost. Super!

Een goed product, de zweefparasol en snel geleverd

Super prijs, snel geleverd!

De zon brand op het zwembadje van onze kids. Ze kunnen er eigenlijk niet meer in zonder zon bescherming. Op verschillende websites gezocht naar een zwevende parasol. Maar mijn hemel, wat vragen ze een boel geld voor de parasol en dan maar te zwijgen over de bezorgkosten. Uiteindelijk kwam ik uit bij “laagste prijs garantie”. Voor minder dan €85 inclusief bezorgen op de volgende werkdag. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, dus even alles checken. Maar echt ik kon geen goedkopere vinden, bestellen ging snel, even een account aanmaken, betalen en klaar. Ik ontving netjes een mail te bevestiging van de bestelling en kort daarna het bericht dat de parasol klaar stond voor verzending. De volgde dag dat ik het al in huis en konden de kids weer lekker zwemmen in de schaduw.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX