Goede service!

Bij mij stoelen werden een aantal keren niet de juiste schroeven geleverd, maar de service was goed bereikbaar en loste het snel op. Ook de ophaal retourservice is heel fijn en goed geregeld!

Goed en snel!

Tot mijn verbazing! Ik bestelde in de avond en had de volgende dag mijn stoelen binnen.

Süper

Snel correct en voordelig

Vlotte levering en kwalitatief product en veel voordeliger als op andere plaatsen. Een bijzonder groot prijsverschil voor een krabpaal voor onze poes.

Mooi en betaalbaar

Makkelijk te vestellen. Snelle levering

Bezorging veel te laat.

Er wordt gevraagd wanneer je het product bezorgd wil hebben. Donderdag besteld, zaterdag zou het bezorgd worden. Pas dinsdag middag kwam het binnen. Te laat voor de mensen die het mee naar Frankrijk zouden nemen.

Ik had een klacht en daar is meteen op geanticipeerd. Van een boze klant, naar een supertevreden klant. Ik ga zeerzeker snel een bestelling doen bij ze.

tevreden klant

Snelle levering. Duidelijke website.

Nadat onze parasol binnen een paar dagen stuk was, contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg al snel reactie en er werd direct een nieuwe parasol opgestuurd! Top service!

Slecht

ik kreeg 3 dagen telaat mijn pakket binnen en er was een stappen plan van 1 a4tje terwijl er meer uitleg erbij had gehoord. Ik bestel hier niet meer

Bang afwachten maar alles kwam goed

We plaatsten een bestelling voor een product dat nog gemaakt moest worden. Bijgevolg lag de leverdatum zeer ver in de toekomst. Helaas was het niet mogelijk om input te verkrijgen over de status van de bestelling of over de echte leverdatum. Gelukkig kregen we dan uiteindelijk alsnog een track & trace link en kwam onze bestelling goed terecht. Het product werd wel duidelijk gemaakt met onderdelen die buiten specificatie vallen -> Stoelen met 4 poten waarvan er één niet op de grond rust etc maar al bij al een oké product voor een goeie prijs!

Blij met aankoop

Ik heb 2 stoelen besteld ,beide snel geleverd.Alleen 1 stoel was beschadigd heb de keuze gekregen omruilen of korting ,heb korting gekozen .Alleen moet de korting nog krijgen , afwachten dus. Maar tevreden over stoelen en levering

Waardeloos

Doos wordt afgeleverd bij de buren zonder een notificatie dus moest ik DPD gaan bellen kosten 0,50 cent per minuut plus gebruikskosten. Kostte me 7,50€. Dan geeft de buur jongen mij de doos helemaal kapot. De poten van de bureau stoel staken er uit. Bureau stoel was gewoon in de doos gegooid zonder enig bescherm materiaal. De zitting was gescheurd 3 van de 4 poten kapot. Nou dit was eens maar nooit meer.

zeer tevreden

Ben heel goed behandeld ondanks dat het in de eerste instantie fout ging. Super op gelost

Domper om geen perfect product te ontvangen, maar tevreden over wijze van afhandeling klacht

Het dakzeil van het bestelde tuinpaviljoen liet aardig te wensen over. Dit meteen met foto's en al gemeld per mail. Deze is de volgende dag direct, netjes beantwoord en ook de daarop volgende mailwisseling verliep vlot. We zijn het uiteindelijk eens geworden over de oplossing. Niet helemaal zoals ik het voor ogen had, maar ach ook zij hebben een compromis moeten sluiten. Fijn om de erkenning van de klacht te krijgen en te ervaren dat ook zíj buiten de kaders konden denken.

top op alle fronten

keurig geleverd ; een zeer degelijk produkt aan een sensationele prijs.

Top, snel en vriendelijk

Ik had de verkeerde benchmark besteld, ik kreeg binnen 1 minuut iemand aan de telefoon en binnen 5 minuten was alles geregeld. Ze kwamen de benchmark ophalen, gratis en een nieuwe leveren en dat allemaal binnen 30 uur. Wat een top service bijna onmogelijk lijkt mij dus een super logistiek zit er achter jullie bedrijf. Nogmaals dank.

gewoon goed prettig contact

Alles werd snel en meedenkend opgelost

Vlot geleverd

snelle levering en goede service

Alles is verlopen zoals is beloofd

Zeer tevreden doen wat ze beloven, top

Super tevreden met mijn aankoop en snel geleverd!

Alles gewoon makkelijk, snel geleverd met track en trace, en product wat precies wat ik hoopte! Top top :)

Goed product

Snelle levering en een goed product

Bestelde voldoet aan de verwachting.

Beloofd wordt dat bestelling binnen één dag bezorgd wordt, dat werd uiteindelijk na 4 dagen. Aangegeven wordt wel dat het door drukte iets langer (2dagen) kan duren, maar 4 is dan wel erg veel langer!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX