Vlotte levering

Vlotte levering en zoals ik kan beoordelen is alles aanwezig. Wel zou het handig zijn om een handleiding erbij te doen

Uitmuntend

Goede, snelle levering. Alles compleet met duidelijke instructies.

In een woord top

Besteld, wat eenvoudig ging en ook spoedig ontvangen in nette orde. Nog geen tijd voor gehad om het op te zetten, maar ga ervan uit dat alles goed is!

Snel geleverd mooi product.

Altijd lastig om iets via internet te bestellen, maar dit kan maar weer eens. Super tevreden.

Goede opvolging.

Goed op de hoogte gehouden van de leveringen en bestelling in orde.

Super, zeer tevreden

geweldig

ze doen wat ze beloven chapeau!!!!!!!!!

Betrouwbaar

Goede service en optijd geleverd met bol .com is minder

Goed meegedacht

Ik was door het frame gezakt van mijn stoel, na 4 jaar nog meedenken en alleen het frame leveren, de stoel is weer als nieuw. Zo is het milieu en ik geholpen, toppie

Snelle reactie, afhandeling en terug betaling

Vertraging opgelopen bij DPD laagsteprijsgarantie heeft heel netjes excuses aangeboden terwijl het niet hun fout was en pakket een dag later bezorgd. Kast ziet er prima uit en redelijk simpel in elkaar te zetten.

Goede service prima kwaliteit

Vriendelijke medewerkers die behulpzaam zijn. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Prima kwaliteit en idd de laagste prijs Top !!!

Heel erg goed

Perfecte levering and product was zoals beschreven. De bank is zelfs nog 3 hoog opgedragen. Aanrader!

correcte levering van een correct artikel.

Het besteld artikel werd correct geleverd.

commerciële geste van leverancier

Tijdens de eerste opstelling al een scheur aan een van de hoeken. Na kort onderhoud met de leverancier hebben zij beslist om een nieuw dekzeil GRATIS te bezorgen. Een commerciële reactie die getuigt van klantvriendelijkheid en oplosgericht denken en ageren. Bedankt

Aanrader

Was goed en netjes verpakt

Heel slecht

Bij laagsteprijsgarantie een eettafel besteld, deze was in voorraad en kon direct geleverd worden. Ivm werk de bezorging een paar dagen later gezet. Vandaag zou de tafel geleverd worden maar we horen niets. Direct om 9 uur gebeld. De tafel bleek ineens uitverkocht!!! en kon pas in augustus geleverd worden. Dat hier geen bericht over gestuurd is vinden wij echt schandalig. Nu wachten tot ons geld wordt teruggestort. Voor ons absoluut geen Laagsteprijsgarantie meer!

Beloftes niet nakomen

Partytent bij hen gekocht (2-weken voordat we hem nodig hebben). Partytent was volgens de webshop op voorraad en zou worden geleverd binnen 2 dagen samen met onze statafels. Twee dagen later zijn statafels geleverd, maar geen partytent. Wij bellen, zou de volgende dag worden geleverd. Natuurlijk is dit niet gebeurd. Na het weekend leverancier opgebeld, partytent is in één keer niet meer op voorraad en we moeten twee weken wachten tot we hem kunnen ontvangen. Wij vragen om een passende oplossing, leverancier weigert enige oplossing te geven behalve geld terug te geven waardoor wij in de problemen komen met ons feest......

oke

alles heel vlot en volgens bestelling afgehandeld

Goed en snel gelevere

Snel besteld scherpe prijs en duidelijke leverafspraam

Top ervaring!

Er was iets geschonden bij levering en dit werd na contact te hebben genomen goed opgevolgd en in orde gebracht

Top service.

Snelle reacties en steeds oplossingsgericht. Zeer aan te raden. Kun je op rekenen!

Gewoon goed!

Leuke webshop, veel variatie en betaalbare prijzen.

Snelle oplossing gevonden bij foutje door levering Goede service en heel goed van prijs

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX