Geweldige service!!

Ik had een schuurtje gekocht en deze was nog niet geheel afgemonteerd en toen kwam de storm, schuurtje om en beschadigd. Een onderdeel kon ik niet meer repareren en na een telefoontje kreeg ik gratis dat onderdeel binnen 3 dagen opgestuurd!! Geweldige service en wanneer ik nog iets nodig heb ga ik zeker eerst op deze site kijken!!

Had een vraag, en er werd opgereageerd! En gelijk gehandeld. Ben blij dat er toch nog wel goede dingen gebeuren op online bestellingen. Dank u

Snel en netjes bezorgd !!!.

Artikel was snel besteld en heel goed verpakt werd door de bezorger netjes afgeleverd .

Snelle bezorging, prima service

Onze kamerschermen werden binnen 1 dag bezorgd, in goede staat en door een vriendelijke bezorger. Verpakking goed in orde en goede retourvoorwaarden.

Goede kwaliteit

Erg blij met mijn aankoop en staat prachtig in mijn huisje.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Product zoals omschreven en snel geleverd

Snelle levering alles compleet en dat voor een goede prijs.

Goede en snelle levering.Dik tevreden.

Super service

Eetkamer stoelen Viga besteld in de kleuren petrol en bruin. Binnen 1 dag in huis, goed verpakt. Super mooie stoelen en kleuren zijn prachtig. Ik ben er heel erg blij mee.

Beste. Wij hadden een easy up tent besteld bij koop een partytent.nl . Vol verwachting pakten wij de tent uit. Niet om een feestje te vieren maar om onze meubels in te zetten ivm de verbouwing. De schilders werkzaamheden gingen beginnen. Tot onze verbazing zaten er vlekken op de tent doeken en was de klittenband aan de verkeerde kant van de zeilen gestikt, waardoor de goede kant van het zeil aan de binnenkant zat. Na meerdere mails en telefonisch contact hebben wij een nieuwe tent ontvangen. We zijn super benaderd en behandeld. Er was oor voor onze klacht! Nogmaals hartelijk dank voor de goede service. Wij bevelen dit bedrijf en product zeker aan!

Super service

Snel geleverd, zijn erg goed bereikbaar en lossen snel situaties voor je op. Ga zo door en ik zal snel weer bestellen want jullie hebben een leuk assortiment.

Uitstekende ervaring met laagsteprijasgarantie

Mijn bestelling geplaatst op dinsdag om 20.53, woensdagochtend al geleverd! Enorm blij mee want het was een cadeautje en ik had eigenlijk te laat besteld om zeker te zijn can levering. Ze komen de belofte na, erg fijn in deze tijd.

Ontstane klachten voor zover opgelost.

Ontstane klachten over geleverde barkrukken voor zover opgelost. Kostte wel wat tijd en energie om dit geregeld te krijgen.

Goed afgesloten

Zeer betrouwbare organisatie

Super fijne stoelen. Zeker dat ik mensen het aanraad om bij jullie te bestellen.

Geweldige zaak

Ondanks dat de stoelen uiteindelijk toch niet in ons interieur paste zijn ee zeer tevreden met de hele afhandeling zeer snel en correct.

Heel snel geleverd, correct geïnformeerd, en geleverde stoelen net zoals op site.

Vriendelijk geholpen, mooie stoelen!

Fijne communicatie en snelle levering!

Goed geregeld

Het bestellen en het leveren ging keurig op tijd.Het is een goed en mooi product.

Echt goede kwaliteit voor deze prijs

In een woord gezegd: Giga Fantastisch

Goed ingepakte stoelen en daardoor goed beschermd tijdens het transport. Ze zitten stevig en ook zalig. Het in elkaar zetten ging me goed af Kortom heel tevreden

heel goed

snelle en heel duidelijk volgbare levering.De stoelen voldoen perfect aan mijn verwachtingen tot nu toe.

Zeer nette, snelle afhandeling van de bestelling.

Prima! Zeer correct.

perfect zoals beschreven

De levering kwam vroeger dan vooropgesteld, wat natuurlijk leuk is. Ik heb 6 stoelen besteld, maar de 6 stuks waren niet meer in totaal op voorraad, daardoor was de verwachtte leverdatum pas in maart. Plots een mail gekregen dat m'n order dan toch vroeger kon geleverd worden. Elke stap van inpakken tot levering is perfect te volgen via de real-time link. Zo kan je precies weten wanneer de chauffeur toekomt, en weet je ook op elk moment waar je pakket zich bevindt. De kwaliteit van de stof is goed, en de kleur matcht perfect de kleur op de foto's op de website. Ik heb de oud-roze kleur genomen, en die voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Vergelijkbare stoelen zijn toch een stuk duurder in de winkel, dus ik ben tevreden met m'n aankoop. Ik raad deze webshop zeker aan.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX