Uiteindelijk zijn wij goed geholpen om tot een oplossing te komen. Heel fijn
Beste Mayra, Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken en hebben wij de situatie opgelost. Nogmaals mijn excuses voor het ontstane ongemak en wij hopen u desondanks wederom te mogen verwelkom in onze webshop. Met vriendelijke groet, Tamara | Klantenservice
Original review
Jullie moeten je heel diep schamen. Laagste prijs garantie inclusief slechtste kwaliteit garantie. Had ik maar goed nagedacht voor ik bij jullie het aller slechtste product ooit gekocht heb. Een easy up tent 3x6. Bij het in elkaar zetten was het frame al krom, zak zeil bij uitpakken al kapot (kan gebeuren hebben we netjes een nieuwe voor gekregen). Dan zetten we hem verder op met nieuw dak zeil, zijkanten eraan en genieten zou je denken. Bij het 1e beste wind briesje ( lees BRIESJE ) stort het wankele frame in elkaar, de klittenband randen wat de zijkanten aan elkaar houd scheurt aan 3 van de 4 kanten gewoon van het zeil af !!! Het is om te janken, en dan hebben we het nog niet gehad over jullie vreselijk slechte service wat dit betreft. Regen en wind valt niet onder de garantie!! Hoe dan ?!?! Dit is een product wat voor buiten gebruik dient. juist bij slechter weer anders had ik de parasol wel opgezet toch???? Verder is er geen enkele compromis mogelijke en gooi ik nu meer dan 250 de kliko in BEDANKT jullie! Ga vooral zo door.
Behulpzame mensen en erg vriendelijk. Prijs kwaliteit is ok.
Mooie velvetbank! Ziet er goed uit. Comfort is prima in verhouding met bedrag!
Original review
Mooie velvetbank, enkel is zitcomfort helaas niet voldoende.
Goede service, snelle levering en behulpzaam met retourneren van goederen.
Mijn bestelling zelf was prima, qua prijs kwaliteit… Het enige minpuntje was de levering die 3 dagen later was dan men mij had beloofd. Wat jammer was aangezien ik het product 2 dagen eerder nodig had.
Levering verliep vlekkeloos, je wordt goed geïnformeerd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Erg tevreden over de partytent. Makkelijk op te zetten, stevig buizenframe. Gewoon goed!
Ik heb mijn verhaal al eerder doorgegeven. Ik heb een tafel gekocht helemaal geweldig. Ben er erg blij mee . Vandaag bestellen volgende dag in huis klopt ook . Ook de email met de tijd klopte als een bus. De chauffeur heel vriendelijk dus ben erg tevreden.
Direct uit voorraad besteld en net de vorige bestellingen op tijd geleverd zonder enig probleem.
Goede prijs, goed product, snelle levering
Ik had een kaptafel besteld voor mijn vrouw. maar bij het zien van alle delen en schroefjes etc was het te ingewikkeld om in elkaar te zetten. dus laagsteprijsgarantie gebelt en zonder blikken of blozen of moeilijke vragen, werd het product gratis opgehaald en kreeg ik mijn geld netjes terug binnen een dag of 10. de service is geweldig klantvriendelijke klantenservice en goede garantie/retour service. ga hier zeker weer bestellen en raad het iedereen aan zorgeloos hier te kopen. mvg dennis
Ik had een gamestoel besteld en was goed op tijd afgeleverd en was van goede kwaliteit. In verhouding met andere aanbieders die exact dezelfde stoel leverden was deze de goedkoopste, dus de keuze was snel gemaakt. Voorheen nog nooit gebruik gemaakt van deze site maar ik zou hem wel aanbevelen aan anderen. Ik schrijf deze review vanuit mijn mooie rode gamestoel. ;)
Hoi, Dit bedrijf geef ik een zeer goed. Paar keer over netjes een email gehad over de bestelling dat deze leverings problemen had i.v.m de container die later kwam. Wij konden het geld teruggestort krijgen als wij hier niet op konden wachten. Maar dat was niet nodig. Vorige week kreeg ik een bericht dat dit pakket verzonden gaat worden. En ja hoor we hebben hem netjes ontvangen
Tevreden over partytent. Staat reeds aantal weken in de tuin met bouwmaterialen er in opgeslagen. Met haringen en scheerlijnen de harde wind van laatst goed doorstaan. Bij 1 zijwand ontbrak gedeeltelijk het klittenband. Na contact met de kalntenservice (foto's toegestuurd) werd gezorgd voor een vervangend exemplaar. Keurig opgelost. Ontevreden over de bezorgservice die gebruikt wordt. "Vandaag besteld is morgen in huis" is niet waargemaakt door sorteerfout bij vervoerder. Dus niet op de vrijdag maar pas op de dinsdag in huis. Ook bij de levering van de vervangende zijwand ging van alles mis. Deze kwam ook niet van Laagsteprijsgarantie.nl, maar was van Vinted (2dehands product). Geen levering aan huis, maar moest opgehaald worden bij pickup point. Daar waren ze mijn pakket bijna een week lang kwijt.
Ik heb een tent aangeschaft via hen, echter deze bezweek na 1 dag regen. Gelukkig wel ons geld terug gekregen zodat we een betere konden aanschaffen.
Original review
Vorige week mijn tent (4x4 pagode tent a 170 euro) opgezet en na een normale regenbui trekken de buizen krom. Is schijnbaar meer gebeurd: partytent-4x4m-pagode/9200000058027648/ op bol dot com Dit bedrijf doet er alles aan om niet aan hun garantieverplichtingen te voldoen en weigert mee te denken voor een oplossing. Zo zouden ze een advies ergens op hun website hebben met dat de tent niet langer dan een dag zou mogen staan en een regenbui mag ook al niet. Bij dit bedrijf koop je eieren voor je geld. Hi Tamara, Dank voor uw antwoord. Ik ben het niet eens met uw stelling. U raad aan niet langer dan 2 dagen de tent buiten te laten staan. Het is echter geen verbod en daarmee geen oneigenlijk gebruik. Daarnaast betreft het geen stormschade maar simpele oerhollandse regenval. Ik stel daarmee vast dat het product niet deugt en wens binnen 5 werkdagen het volledig bedrag gestorneerd te krijgen op de rekening van de aankoop a 177,75 euro. Beste Rakesh, Bedankt voor uw reactie. Uiteraard begrijp ik dat de situatie erg vervelend voor u is, echter geven wij het gebruikersadvies om schade aan het product te voorkomen. Tevens vermelden wij dat de pagode niet bestand is tegen veel regen. Uiteraard bent u niet verplicht het gebruiker advies op te volgen, echter valt de schade die ontstaat door foutief gebruik buiten de garantie. Nogmaals mijn oprechte excuses dat ik de situatie niet naar tevredenheid voor u kan oplossen. Met vriendelijke groet, xxxXxxx Customer Service
Prima bank, geen echte Kwaliteit maar dat kan ook niet voor zo weinig geld, ze kwamen binnen afgesproken tijd en het is een prima bank voor niet al te lange tijd.
snelle levering en mooie stoelen
Fijne ervaring
Doe zo verder.
Goede service en snelle levering
Ik ben erg tevreden over mijn eettafel en raad iedereen aan om bij laagst prijsgarantie. Com te bestellen .
Snel geleverd, helaas snel een probleempje, balen. Maar nog sneller 100% opgelost. Goede snelle communicatie. Klant is koning !
Bij telefonisch contact , heel goed geholpen en ook goed bereikbaar, goede tips gekregen en de levering kwam al na 2 dagen, wat niet verwacht werd, super
Scherpe prijs en snelle service !
Tent snel geleverd. Helaas de kwaliteit en manier van aanleveren zeer onverzorgd. Direct teruggestuurd. Verder wel hele goede afhandeling en bedrag direct teruggestort.
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX