Goede service!

Mooie stoel besteld voor een lage prijs! Bij de levering was er helaas iets stuk gegaan. Meteen goed opgelost door een vriendelijke medewerker!

Geweldige service

Binnen 1 jaar was er een kussen op 3 plaatsen gescheurd. Gemaid met de klantenservice en de volgende dag al een nieuw kussen ontvangen. Top service!

Goede aftersales

Netjes een vervangend deel van de tent gekregen toen dit bleek beschadigd te zijn.

Service

We hadden wat problemen met onze partytent, maar dit is onder service fantastisch opgelost!

Snelle levering makkelijk in elkaar te zetten mijn zoontje is super blij met zijn halfhoogslaper...

Prachtige stoelen , voor een hele mooie prijs. Helaas was voor mij de kleur net niet goed. Geweldige service met bezorgen, je krijgt van tevoren bericht in welk uur, ze het komen bezorgen. En dat hetzelfde met retourneren . Wordt weer keurig aan huis opgehaald. Klasse. Hier kunnen velen bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Zeer snelle en goede service! Ik was niet thuis op het moment van de levering. Ik werd gebeld en kon doorgeven waar dit mocht achtergelaten worden! Mooie tapijt voor een mooie prijs!

Goede service!

Jullie leveren kwalitatief producten, zeer tevreden over mijn tafel!

Goede service en netjes behandeld voor de telefoon

uitzonderlijk

Snelle levering, goede prijzen en uitzonderlijke service

Product zoals omschreven

Voldeed aan verwachtingen en levertijd zoals afgesproken.

Excellent!

My purchase was send right away and recieved what I expected. Thank you so much

Snelle service en goede oplossing na klacht

Wij hadden een makkelijk op te zetten partytent besteld en deze was Keurig binnen een week afgeleverd. Na de 3e keer opzetten brak een van de kruisbuizen. Na een mailtje werd meteen gezocht naar een oplossing. Een nieuwe kruisbuis incl. toebehoren werd naar ons opgestuurd. De montage konden we zelf eenvoudig doen. Prima oplossing en snel geregeld. Vriendelijke en correcte behandeling.

Zonde

Alleen een klacht dat ze het bezorgen tot buiten bij de deur beneden. Kan ik niks mee.

Leveren snel. Niet tevreden? Ook snel weer retour en aankoopbedrag terug.

Zeer positief

Mooie kwaliteit partytent! Snelle bezorging!

Mijn sofa was de dag derna geleverd en sta prachtig in ons salon

Prima service!

N.a.v. een klacht over het aangekochte product werd mijn bestelling direct omgeruild. Prima service!

Bestelling is goed verlopen

Prima bezorging op de afgesproken tijd Keurig verpakt

Mooie barstoel voor weinig

Deze barstoel is in zeer goede staat geleverd Snel bezorgt Zeer eenvoudig te monteren

Tip Top in orde !

Mooie barkruk ! En héél snel en correct opgelost toen mijn pakketje bij DPD verloren was gegaan ! TOP TOP TOP

slecht

ik krijg nu al voor de 4e x een mail aan dat mijn bestelling wordt uitgetseld

Alles volgens afspraak, en goede service.

Eetkamerstoelen geleverd volgens afspraak. Na enkele weken een doorgezakt frame. Nadat ik gemaild had, werd er direct gereageerd, en het frame vervangen. Top service.

Keurig afgeleverd!Blij mee

Alles was netjes

Uiteindelijk een juiste oplossing

Uiteindelijk zijn wij goed geholpen om tot een oplossing te komen. Heel fijn

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire