Ben super tevreden heb al verschillende keren iets besteld alles mooi en inorde en zeer vriendelijke mensen en ook super correct mvg bart
Beste Bart, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat u al verschillende keren iets besteld heeft en dat u super tevreden bent! Ik wens u dan ook veel plezier met uw aankoop. Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan vernemen wij dat uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Tamara | Jr. Customer Service
Mooie kaptafel voor je geld Goed van kwaliteit en staat zeer mooi
Beste Frank, Bedankt voor deze enorm mooie beoordeling, wat fijn om te vernemen dat de kaptafel geheel aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe kaptafel. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
De nalevering was top
Beste Kimberley, Bedankt voor deze vijfsterren beoordeling, wat super om vernemen op welke wijze u het contact met onze klantenservice heeft ervaren en dat de nalevering geheel goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen welke gegarandeerd prachtig zullen staan in uw interieur! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Mooie stoelen voor een lage prijs. Helaas de bezorging door DPD was minder goed.
Beste John, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, super om te lezen dat de prijs-kwaliteit geheel naar wens is van uw nieuwe eetkamerstoelen! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de levering met onze transporteur op deze wijze verloopt. Wij nemen dit dan ook zeker mee richting onze transporteur. Enorm bedankt voor het aankaarten van dit verbeterpunt. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Na 10 dagen de post gekregen. Top en goed afgeleverd.
Beste Ellen, Heel erg bedankt voor deze fantastische review! Wat leuk om te lezen dat uw bestelling geheel naar wens is en goed bij u is afgeleverd! Wij doen er samen met onze transporteurs alles aan om voor te zorgen dat uw bestelling goed en tijdig bij u wordt afgeleverd. Het is dan ook fijn om te vernemen dat u dit ook op deze wijze heeft ervaren. Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe eetkamerstoelen, welke gegarandeerd zullen stralen in uw interieur! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Niets te klagen
Beste Monira, Heel erg bedankt voor uw beoordeling, wat leuk om te vernemen dat uw bestelling geheel naar wens is verlopen! Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe eetkamerstoelen! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
We kregen een kaptafel binnen met een gebroken spiegel na 1 telefoontje werd er gelijk een nieuwe spiegel geleverd uitstekende service
Beste Bert, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wat enorm prettig om te lezen dat deze situatie na het contact met onze klantenservice geheel naar tevredenheid bij u is opgelost. Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe kaptafel! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
geweldig en snel
Beste Henk, Enorm bedankt voor deze vijfsterren beoordeling! Dit lezen wij natuurlijk enorm graag! Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe tuintafel, welke gegarandeerd prachtig zal staan in uw tuin! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
mooie stoelen
Beste Antoinnette, Bedankt voor deze perfecte score! Dit zien wij natuurlijk enorm graag! Wat leuk om te vernemen dat u geheel tevreden bent over uw mooie nieuwe eetkamerstoelen. Ik wens u heel veel plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen welke vast en zeker prachtig zullen staan! Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan vooral niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Ben een zeer tevreden klant, ik had mijn stoelen woensdag besteld en donderdag had ik ze in huis.. geweldige stoelen
Beste Ingrid, Graag wil ik u bedanken voor deze fantastische review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe eetkamerstoelen. Wij doen er samen met onze transporteur Wij doen er samen met onze transporteurs alles aan om voor te zorgen dat uw bestelling goed en tijdig bij u wordt afgeleverd. Het is dan ook fijn om te vernemen dat u dit ook op deze wijze heeft ervaren. Ik wens u heel veel jaren plezier toe met uw nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Makkelijk te bestellen goede kwaliteit
Beste Jeanne, Bedankt voor deze enorm mooie beoordeling, dit lezen wij natuurlijk enorm graag! Wat prettig om te lezen dat u het plaatsen van de bestelling op deze wijze heeft ervaren. Daarnaast vinden wij het enorm fijn om te vernemen dat de kwaliteit geheel aan uw verwachtingen voldoet. Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe hondenbench! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Aflevering van mijn bestelling was heel snel, ook waren de producten dusdanig verpakt dat deze eigenlijk niet konden beschadigen.. Kortom, zeer tevreden.
Beste Nick, Heel erg bedankt voor deze mooie review, wat fijn om te vernemen dat uw bestelling snel bij u is geleverd en dat de artikelen goed verpakt waren! Wij doen er samen met onze transporteurs alles aan om er voor te zorgen dat uw bestelling goed en snel bij u wordt geleverd. Wat fijn om te vernemen dat u dit ook op deze wijze heeft ervaren. Ik wens u heel veel plezier toe met deze mooie nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Super goed geholpen, nieuwe onderdeel ( doordat er iets niet goed was) binnen een dag binnen
Beste Vera, Enorm bedankt voor deze vijfsterren beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat na contact met onze klantenservice het nieuwe onderdeel direct is nageleverd en deze situatie geheel naar tevredenheid is opgelost. Ik wens u heel veel jaren plezier toe met deze mooie kruiwagen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Heb mijn bestelling snel en keurig op tijd gekregen en ben zeer tevreden over alles. Groetjes Maria pennings
Beste Maria, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling, wat leuk om te vernemen dat uw bestelling op tijd bij u is geleverd en u tevreden bent over uw gehele bestelling! Ik wens u heel veel plezier toe met uw prachtige nieuwe kamerscherm, waar u gegarandeerd jaren plezier van zult beleven! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
De producten zijn helemaal zo als omschreven. Bij de levering goed op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger kwam, top!
Beste Michelle, Heel erg bedankt voor deze perfecte score! Wat leuk om te lezen dat uw bestelling geheel zijn zoals u had verwacht en u de levering goed kon volgen. Ik wens u heel veel plezier toe met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Prma levering goede kwaliteit en prima beschrijving
Beste Annemie, Enorm bedankt voor deze review, wat prettig om te lezen dat uw bestelling geheel naar wens is verlopen! Ik wens u enorm veel plezier toe met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Annemie | Customer Service
De bestelling ging vlot, echter de levering van de bestelling was enorm vertraagd. Maar de manier waarop zij omgingen met onze klacht dat er nog niets was geleverd. Was super! Ze waren enorm vriendelijk en hielpen meteen. De bestelling werd nog binnen 2 werkdagen levert, helaas maar 1 doos en er moesten er 2 zijn! Zij kwam met een goede tegen oplossing en waren weer altijd even vriendelijk. De nabestelling was de volgende dag binnen. De stoelen zijn fantastisch!!! Zeer vriendelijke professionele werknemers. Onze complimenten
Beste Vera, Heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wat onwijs fijn dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren en de ontstane situatie direct bij u is opgelost na contact met onze klantenservice. Ik wens u onwijs veel plezier toe met stoelen, welke ongetwijfeld prachtig zullen staan in uw interieur! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Na 2 mislukte bezorgpogingen, eindelijk ontvangen. Zoals altijd is het product goed, de prijs is de beste. Daar mag ik niet over klagen. Zo jammer dat een goed bedrijf in de steek wordt gelaten door een slechte koerier. En dat hun klantenservice niet helemaal 100% is. Al verdient de enige vrouw die me terugbelde een beloning. Eigenhandig herstelde ze de reputatie van het bedrijf voor mij. Bedankt.
Beste Julie, Bedankt voor uw mooie review en verbeterpunten! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de bezorging op deze wijze verloopt. Wij vernemen dit dan ook zeker mee richting onze transporteur. Natuurlijk lezen wij het graag dat uw vertrouwen na contact met onze klantenservice weer volledig hersteld is. Wij hopen u uiteraard in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in onze webshop! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Goede prijs.Vlug geleverd.
Beste Wil, Heel erg bedankt voor deze mooie review! Wat super om te lezen dat uw bestelling vlug is geleverd en u de prijs goed vindt! Ik wens u heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe barkrukken! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Ben heel blij met mijn stoelen,zaten op 2 n kleine beschadiging en kreeg binnen een week nieuwe!
Beste Annie, Enorm bedankt voor deze vijfsterrenbeoordeling. Wat enorm fijn om te lezen dat deze situatie volledig naar uw tevredenheid bij u is opgelost. Dit lezen wij natuurlijk enorm graag! Ik wens u heel veel plezier toe met uw stoelen, dat u er veel plezier van mag gaan beleven! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
Goedkoop en goed Levering mag wel wat sneller
Beste Wendy, Heel erg bedankt voor deze mooie review en uw verbeterpunt. Wat leuk om te vernemen dat u uw bestelling op deze wijze heeft ervaren. Daarnaast is het uiteraard niet de bedoeling dat uw bestelling later bij u wordt geleverd, wij nemen dit verbeterpunt dan ook zeker mee richting onze transporteur. Onze excuses hiervoor! Uiteraard hoop ik dat dit de pret niet mag drukken en wens u dan ook heel veel plezier toe met uw mooie nieuwe eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Gina | Customer Service
4 Eetkamerstoelen gekocht voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Ik had niet eerder zaken met laagsteprijsgarantie gedaan, maar de hele koop is geweldig goed verlopen.
Snelle service (binnen 24 uur geleverd), paar schroeven ontbraken en die zijn met spoed nagestuurd!
Keurig geregeld, snel geleverd en afspraak is afspraak
7 Wisent
's-Hertogenbosch 5236 PX
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire