snelle levering. Mooie prijs. Kwalityd is uitstekend. Netjes bezorgd en ingepakt.

Prima eerste kennismaking

Mooi product en wat goed verpakt is aangekomen

product voldoet aan de verwachtingen en is volgens afspraak geleverd.

De party tent voldoet aan onze verwachting. Conform de beschrijving op de site. Snelle levering. Waarbij opgemerkt moet worden de klantvriendelijke en behulpzame bezorger. Perfect. Al met al zeer tevreden.

Super snelle service en alles goed en in perfecte staat aangekomen

Top communicatie en levering!

Goeie service

Goed en snel bezorgd!

Niet meer niet minder

Snel geleverd. De krabpaal stonk wel erg bij ontvangst. De hele kamer rook er nog 3 dagen naar. Niet heel stabiel maar als je hem tegen een muur zet kan hij prima twee katten aan (tot dusver). Had geen betere kwaliteit dan dit verwacht ivm de lage prijs voor dit formaat krabpaal. Had gehoopt dat de palen iets dikker waren en de plateaus iets van elkaar zouden verschillen zodat de katten beter kunnen klimmen ipv dat ze recht boven elkaar zitten.

Fijne bank. Snelle levering zoals aangegeven bij aankoop.

De bank is snel geleverd en op de datum die aangegeven is bij aankoop! De bank is gemakkelijk in elkaar te monteren. Ook zit de bank heerlijk! Ik zou deze bank aanraden!

Prima stoel voor een stuntprijs!

Hartstikke mooie stoel voor € 9,95. Kon het bijna niet geloven en was dus heel aangenaam verrast toen het pakket supersnel binnen kwam!

Snelle service en correcte klantenservice

Het is eerlijk gezegd geen topkwaliteit met productiefouten maar de klantenservice heeft dit uitermate goed en snel opgelost.

goede service

Ontzettend goede Service. volgende keer. weer

Mooi product

Een betere omschrijving zou gemakkelijker zijn. En misschien op de onderdelen ook de letters zetten

Heel goed, Goed ingepakt, op tijd ontvangen, artikel zoals verwacht! De goedkoopste gekocht, dus niet de stevigste maar zeker prijs kwaliteit goed!!

Goede prijs voor prima stoelen

Mooier dan verwacht

Heel chill

Hele goedkope stoel ontvangen op de beloofde bezorgdag

Stoelen zijn goed, makkelijk in elkaar te zetten. Alleen de levering via dpd was slecht. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Snel en goed geleverd

Geen verrassingen, conform verwachting geleverd.

Snelle, goede service en goede prijs kwaliteitsvertoning

Goede, snelle service met een goede prijs- kwaliteit verhouding

Zie beneden

Wat betreft de koerier ben ik niet TEVREDEN,omdat ik niet thuis was hebben zij het pakket op het balkon gezet,zij hebben ook getekend met mijn naam. Nu heb ik het ,wel ontvangen,maar dit kan ook anders gebeuren,hun tekenen en de klant heeft niks. Dan moet de klant veel moeite doen om het artikel alsnog te krijgen. Graag hier op attenderen. W wat het artikel betreft ben ik zeer tevreden.

Redelijk

De kattenkrabpaal is redelijk qua prijs. Verwacht er niet te lang plezier van te hebben.

Supersnelle levering en top product!

Bestelling binnen 24 uur geleverd en de prijs/ kwaliteitsverhouding is top!

goed, correct, netjes verpakt.

mijn ervaring is in een woord TOPPIE

Was precies optijd

Vandaag besteld morgen thuis , ziet er goed uit. Gauw in elkaar gezet, staat goed bij de eethoek

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering

Ik kan niets aanmerken op de prijs, de levering en het product. Laagste prijsgarantie zegt wat men doet en doet wat men zegt. 6 eetkamerstoelen besteld die qua kleuren zijn zoals afgebeeld, prettig zitcomfort, maten/afmetingen kloppen, makkelijk te monteren. Op zondag besteld en dinsdag geleverd. Goede prijs.

Snel en goedkoop

Levering was volgende dag al aan huis en dat allemaal tegen een spot goedkope prijs

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire