Goed aansluitend en snelle levering top hoor

Beloftes worden na gekomen.

Voor het eerst een bestelling gedaan. Overzichtelijk website. Makkelijk in gebruik. Leuke bijkomstigheid aantrekkelijk prijzen.En tot slot het artikel wat ik besteld heb is ook nog eens van grandioze kwaliteit. Een aanrader. Mocht ik binnenkort weer iets nodig hebben dan ga ik eerst hier een kijkje nemen. Ohja je kan ook nog eens zelf de levering qua dag bepalen. Hoe prettig is dit. Mijn complimenten.

Goed product voor weinig geld.

Super mooie stoelen voor zeer weinig Super snel geleverd

Super klantenservice

Mijn bank kwam beschadigd aan, na nog geen 2 minuten met de klantenservice gebeld te hebben en nadat ik een mail gestuurd had met de foto's van hoe het item binnen kwam, kreeg ik een nieuwe bank die 1,5 dag later alweer bezorgd werd en de oude opgehaald. Al dit zonder extra kosten!

Mooie eetkamer stoelen voor een hele scherpe prijs, goede kwaliteit

Perfect, goede en snelle service prima winkel.

Snelle levering mooie producten prijs/ kwaliteit super

Heb twee stoelen gekocht ben er heeeel blij mee staat leuk zit goed en niet de hoofdprijs ! Ook levering super en snel

Goede en snelle service en levering

Mooie eetkamerstoelen gekocht, ze werden binnen een dag geleverd... Eén was er beschadigd doordat bij post.nl de doos stuk was gegaan... Een mail gestuurd en binnen een paar dagen werd de stoel omgeruild... Echt een perfecte service... We gaan er zeker vaker onze spullen kopen

Zeer slecht

Bestelling gedaan zou binnen 1 dag geleverd worden. Hele dag gewacht. Niet gekomen. Dag erna gebeld. Zegt men is verzonden. GLS gebeld. Die zeggen niks gekregen. Weer naar jullie gebeld. Weten ook niet dan zalverdwenen zijn.

heel goed en snelle levering

Goede ervaring

Mooie stoelen. Eentje kwam kapot aan maar die werd netjes omgeruild.

Klantenservice top

ik heb onlangs 4 stoelen gekocht. Kwamen netjes optijd binnen. Bij het in elkaar zetten kwamen we 1 set schroefjes te kort voor 1 stoel. Contact opgenomen met de klantenservice en de volgende dag kreeg ik de ontbrekende schroeven geleverd. De stoelen zijn stevig en waren goed verkapt. Geen enkele beschadiging. Wij genieten nu van 4 mooie eetkamer stoelen.

Uitstekend.

waar voor je geld.

Zeer tevreden net de snelle levering

Zeer snelle en goede levering...

4 stoelen

4 stoelen voor een goedkope prijs weten te scoren en binnen een dag bezorgd. Prijs kwaliteit in verhouding, wel aantal boutjes waarbij het draaimechanisme niet goed aansloot omdat de boutjes niet netjes afgewerkt waren en de poten licht wiebelen. Voor ons niet storend, al met al blij met de aankoop!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Een leuk bedje voor mijn zoontje van 2 gekocht, ik kon alleen niet mijn pakket traceren dus had geen idee wanneer die zou komen.

Snel, overzichtelijk en goede service voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Ondanks postnl achter de feiten aanlopen, verstuurd laagsteprijsgarantie.nl het pakket zelfs om 20:30 nog op.

Zeer tevreden over aankoop

We zijn zeer tevreden met onze aankoop en de manier hoe de bestelling verlopen is.

uitstekend

Ik heb stoelen besteld en die zijn de volgende dag geleverd. Bij de laatste stoel bleken de schroeven te ontbreken. Gebeld met Laagsteprijsgarantie en de schroeven zijn met excuses en met spoed verzonden. Ook de volgende dag binnen. Top snelheid, topservice

Zeer goede service

Had eerst eentje besteld vonden wij te laag dus retour aangemeld staat al volgende dag op de planning te halen een nieuwe besteld en de volgende dag al bezorgd

Super mooie stoelen en snel geleverd

mooie kleur en heerlijk zittende stoelen. Snel geleverd

Er was een probleempje met levering. Maar werd snel opgelost

Slecht

Ik heb een peuter tipi bed gekocht voor mijn kleine, het was een zeer aangename prijs mooi van kleur, maar wanneer mijn bestelling thuis aankwam was de ene poot van het bed kapot. Dus vond ik het wel heel erg, hierdoor geef ik geen score.

Vanaf bestelling duidelijke communicatie waar pakket zich bevond en wanneer het bezorgd zou worden. Mooie stoelen precies volgens beschrijving en foto's. Van de leuningbekleding die we zelf om de leuning moesten doen, gingen er helaas 2 gelijk stuk. De volgende dag gebeld en er werden er meteen 2 opnieuw gestuurd. Vriendelijke en goede klantenservice.

Super bedrijf

Voor het eerst heb ik bij dit bedrijf 4 eetkamer stoelen besteld, einde van de middag besteld en de volgende ochtend werden ze al bezorgd. Stoelen waren simpel in elkaar te zetten en waren van goede kwaliteit, er zaten 2 boutjes waarvan het schroefdraad niet goed was. Gebeld met de klantenservice die snel te bereiken was. De volgende dag werden al een nieuw setjes boutjes toegestuurd. Ik ga zeker vaker online shoppen bij deze site.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire