Nette spullen voor een lage prijs

Snelle levering van nette spullen voor een lage prijs! Positieve ervaring!

Goede service en super snel binnen. Mooi kleine bankjes,alleen de 2 zits is een beetje gammel en sommige poten staan scheef.De 3 zits is een stuk steviger omdat de leuning vast zit en er extra poten onder zitten.

Slechte levering en onjuiste info over product

Onlangs kaptafel Sanne besteld. Staat voor 21u besteld volgende dag in huis. Maar niets ontvangen. Ik contact opgenomen met laagsteprijsgarantie toen bleek er een storing te zijn maar dag later zou hij alsnog bezorgd worden. Volgende dag niks ontvangen dus ik er achteraan bellen. Blijkt de kaptafel onverhoopt verkocht te zijn. Oké kan gebeuren. Bestelling geannuleerd, nieuwe bestelling geplaats. Gisteren avond nog meil contact gehad. Ja hoor de order zou gepickt worden en vandaag geleverd worden. Zodra order gepickt was zou ik de track code ontvangen. Weer niks ontvangen en niks gehoord over vertraging. Ik weer contact opnemen. Vertellen ze me weer dat er onverhoopt een storing was. Maar morgen zal mijn bestelling geleverd worden. Ik wacht nog 1 dag af maar mijn vertrouwen in laagsteprijsgarantie is volledig weg. Dat een bestelling iets later komt oke, maar je hoort niks van ze en moet er zelf achteraan als er iets mis is met de order. Slecht slecht slecht.... Ik bestel hier nooit meer.

perfecte service

zeer snel geleverd

makkelijk

Bank besteld, op de website werd al aangegeven dat de levering op een andere datum plaats zal vinden. Levering werd heel overzichtelijk met e-mails en berichtjes van te voren aangegeven. Bank precies geleverd op de datum en rond de tijd dat werd aangegeven. Ging heel makkelijk en smooth.

Super geen commentaar

Snel geleverd, goede communicatie en mooi product

Bank besteld op voorbestelling voor op kamers. Wist nog niet of deze zou passen in mijn studentenkamer, dus keurige communicatie over dat ik de voorbestelling nog kosteloos kon annuleren indien nodig. Gelukkig toen ik eenmaal een kamer had waren de afmetingen perfect voor de bank. Vervolgens werd de bank nog een week eerder bezorgd dan verwacht. Bezorgers hebben de bank tot in mijn kamer gebracht. Top service. Bank zit/ligt lekker, eerst nog beetje stijf maar dit werd al gauw minder. De bank is precies zoals ik mij had voorgesteld vanaf de fotos op de site. Met een dekentje en kussen erop ziet het er erg knus uit in mijn kleine studenten woonkamertje.

Perfect volgens afspraak

Bij het bestellen begin augustus werd duidelijk vermeld dat het product tijdelijk niet op voorraad was en dat het pas rond 1 september geleverd kon worden. Op 28/8 werd het effectief geleverd. Perfect op voorhand bericht gekregen over verwachte uur van levering. Zeer leuk zeteltje voor weinig geld. Onze dochter is gelukkig met de nieuwe aanwinst voor haar kamer. We zijn zeer tevreden.

Makkelijk besteld en goed geleverd

Het bestellen ging makkelijk en het product voldoet volledig aan de verwachting. Het enig minpuntje is dat ik op de site las voor 21.00 besteld, volgende dag geleverd terwijl in werkelijkheid ik op zondag had besteld en dit voor werkdagen bleek te gelden. Bovendien kwam het pakket nog een dag later, op woensdag. Geen probleem in ons geval maar beetje misleidend.

Prachtige stoelen!

Snel bezorgd, makkelijk te monteren en goede kwaliteit!

Supersnelle en goede levering

Snelle levering, goed product en goedkoper dan elders!

Perfect! En idd de laagste prijs.

Mijn eetkamerstoelen zijn zeer snel en keurig geleverd, voor een zeer scherpe prijs. Een klein afdekdopje miste, dit is direct zonder problemen nagezonden. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en goede service.

Super snelle levering en top kwaliteit!!

Ik had ‘s avonds eetkamer stoelen besteld en deze had ik de volgende dag al in huis!! Perfect ingepakt en makkelijk in elkaar te zetten. En zoals de naam van de site zegt.. laagste prijs, goedkoper heb ik ze niet kunnen vinden en een prima kwaliteit! Kortom super snelle levering en goede producten!!

Nette barkruk met rugleuning.

Nette barkruk, vlot verstuurd. Was eerst een onderdeel niet goed, maar werd na telefonisch contact vlot opgepakt en snel vervangend onderdeel geregeld. Nu perfect en voor een mooie prijs.

Uitstekend!

Goede service. Snel geleverd, echt de laagste prijs en goede kwaliteit! Helemaal top

Snelle service en laagste prijs!

De snelle service en de laagste prijs, daar is absoluut niets te veel over gezegd. Super blij met de mooie bench. Dank jullie wel.

snelle levering,goedkoop en toch een heel mooi kamerscherm

top

Topservice

Bestelling stoelen : tijdig geleverd ,degelijk verpakt ,een aanrader ,prijs kwaliteit uitstekend :topservice!

Good

There were some cracks on the marble of the foot of the coat holder; but since these are not visible after placing the decorative cover; we decided to keep it. all in all a good coat hanger.

Goede snelle levering

Het in elkaar zetten was heel gemakkelijk

Keurige levering, liever afhalen

Het pakket is keurig geleverd. Ik vind het alleen jammer hier voor te moeten betalen terwijl ik het pakket heel graag gewoon had opgehaald omdat ik regelmatig in Den Bosch ben. Dit was niet mogelijk, een tegemoetkoming in de verzendkosten daarin tegen ook niet.

Juiste artikel snelle bezorging en goede verpakking

HJuiste artikel snelle bezorging en goede verpakking

Makkelijk besteld op de site. Voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Zo super service. Product was goed verpakt. Helemaal gelukkig met mijn barkruk.

Prijs/kwaliteit en levering heel tevreden.

Snelle levering - Goed product - Tevreden prijs/kwaliteit - Handig in elkaar te steken.

mooie barkrukken

mooi en goede beschrijving erbij. Simpel in elkaar te zetten.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire