Fijne en duidelijke site, snelle levertijd en product zoals omschreven!

Vlotte levering

Goede service en goede kwaliteit Op tijd geleverd zoals afgesproken

Helemaal top

heb een kaptafel voor me kleindochter gekocht was erg mooi en leuke prijs Was zo in elkaar gelukkig ze is er erg blij mee.

Uitstekende service en problemen worden zeer netjes, snel en coulant opgelist.

Super service!

Ik had een zweef parasol besteld en deze werd snel en netjes geleverd. Bij het uit klappen ontdekte ik een gat in het doek. Na contact via de klantenservice via de mail, kreeg ik bericht dat er een nieuw doek onderweg was. Maar de volgende dag werd er een compleet nieuwe parasol geleverd, ditmaal zo der gat. Super service!

Uitstekend.

Besteld en op aangegeven dag in huis. Kan dus niet beter.

Fijne winkel

Wij hebben bij de laagsteprijsgarantie Eetkamer stoelen besteld en we zijn er heel blij mee , prijs is nice

product klopt met het plaatje

snelle en juiste levering.

Kwaliteit zeer slecht

Na het uitpakken van mijn parasol zaten er al ladders in de stof. Het doek zit veel te strak om de parasol genaaid. Je ziet dat de gaatjes rondom de punten erg strak staan. Na contact te hebben gehad via de mail heb ik een nieuw doek ontvangen. Hele goede service maar een belabberde parasol. Dit keer nog geen ladders, maar dat zal niet lang gaan duren. Ook dit doet zit te strak waardoor alle gaatjes van het stiksel/naai werk al op scheuren staan. Zonde van mijn geld. Ik raad de Zweef parasol niet aan!

Levertijden kloppen niet.

Op de website staan levertijden die niet kloppen. Dan sturen ze je een track & trace code die niet bestaat. En vervolgens gaan ze moeilijk doen over het geld terug storen, omdat je schijnbaar het pakket toch nog zou kunnen ontvangen. Het is de fout van hun verzender zeggen ze, maar naar contant te hebben gehad met verzender, kreeg ik te horen dat de track en trace code helemaal niet bestaat en zo ook niet de verzend opdracht niet. De verzender had dit al vaker gehoord bij klanten van de Laagsteprijsgarantie.com. Het zegt mij voldoende over de mentaliteit van het bedrijf.

snel en volgens afspraak geleverd, product voldoet aan verwachtingen

Super snelle levering en top service

Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis, toen bleek er een onderdeel kapot te zijn. Geen probleem voor 'laagsteprijsgarantie' , ze stuurde gewoon een nieuwe op. Echt super service

Kom afspraak niet na.

Ik had duidelijk aangegeven niet afleveren in weekend. Toch kreeg ik een mail dat het op zaterdag afgeleverd was. Terwijl het op mijn werkadres is en er niemand aanwezig was. Gewoon in de hal gelegd??? En op mijn mail stond getekend voor ontvangst.

Voor het eerst bij Laagste Prijsgarantie besteld... prima bevallen ...zal zeker meer bestellen indien nodig.

Na 5 keer mailen en 5 maanden eindelijk mn stoelen binnen gekregen

Stoelen stonden op voorraad op de webshop. Bleek echter niet zo te zijn, maar daar kreeg ik geen melding van. Sterker nog, ik kreeg gewoon een bericht dat de order verzonden was. Na een kleine week gaan informeren. Toch niet op voorraad dus. Deelzending gedaan voor de stoelen die er wel waren. Begin juni zouden de andere stoelen volgen (het was feb / maart bij bestelling) Begin juni weer gemaild. Stoelen zouden pas eind juni komen. Dan zouden ze gestuurd worden. Eind juli (!) gemaild. Stoelen waren gewoon op voorraad op de site intussen, maar ik had nog steeds geen pakket thuis. Blijkbaar is back-orders verwerken zelfs teveel voor ze, zelfs voor een bestelling die dermate dramatisch is verlopen. Intussen toch een paar uur van mn leven verpest aan het vragen, informeren en achter de broek aan zitten voor iets wat ze pro-actief hadden moeten afhandelen. Die paar tientjes besparing niet waard.

Snel en goede kwaliteit!

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De service was snel en de prijs-kwaliteitsverhouding is geweldig. De stoelen zijn een echte eye catcher en dat voor 59.95,- per stoel!! Ik raad laagste prijs garantie dan ook van harte aan bij iedereen. Echt een top kwaliteit en geen belachelijk dure prijzen.

Zeer snelle levering

Mijn bench werd de volgende dag al bezorgd. Goede service en niet duur! Ik zal hier zeker nog vaker bestellen

Super snel geleverd en precies zoals omschreven!

Het was de eerste keer dat ik bestelde bij laagste prijs garantie maar zeker niet de laatste keer. Het product was razendsnel geleverd en helemaal naar verwachting. Netjes op de hoogte gehouden via de mail. Wij zijn dus super tevreden over onze bestelling.

Duidelijk en snelle levering

Snelle levering en product is weliswaar zoals verwacht.

Prima stoel

Snelle service. Op tijd geleverd, goed verpakt. Eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Zit goed. Al zou de rugleuning iets steviger moger. Perfecte stoel voor deze prijs

Heel goede service

Hele mooie trampoline gekocht en geleverd op gekozen tijdstip

bij vragen over levering of nalevering gelijk contact en super vriendelijk personeel. Duidelijke en goede uitleg. Zeer tevreden.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire