Goede prijs voor de trampoline. Sneller geleverd dan bij het product stond.

Waardeloos

Ik ben nog steeds in afwachting van mijn afhandeling van mijn klacht van een aantal weken geleden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Onze zoon is er blij mee!

Vrij snelle levering, mooie stoel, staat heel goed bij een houten tafel, vrij eenvoudig om de stoel ineen te zetten.

Goede service, minder goede producten

De eetkamerstoelen die ik had ontvangen waren mooi, maar al toen ik ze in elkaar wilde zetten kwam ik het een en ander tegen wat niet klopte. Heel jammer, maar wel goed opgelost. Eerst werd aangeboden om nieuwe stoelen te leveren maar koos er toch voor om alles te laten ophalen. Goede service dus!

Helemaal top

netjes en snel geleverd! Top service en mn dochter is helemaal gelukkig met haar kaptafel!

Snelle levering.. mooi product voor weinig geld

Snelle levering.. mooi product voor weinig geld

Prima service en snelle afhandeling!

Na een snelle levering toch een klein mankementje, maar deze is ook weer vlug verholpen. Prima service

Snelle levering, goeie snelle naservice!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit. 1 zetel had beschadiging. Klantendienst loste dit heel snel op. Top!

Snelle levering, goede service, kwaliteit naar prijs.

Prachtige boxspring

snelle levering Boxspring ziet er fantastisch uit: mooi afgewerkt Ben blij met de luxe poten

Selecteer, Betaal en Ontvang

Uitstekende website met de juiste informatie. What you see is what you get

Snel levering en goed producten

Super snel en wat is beloofd.

Top service, snel en een top artikel.

Prachtig, correcte levering en een leuke prijs SUPER

Alles pico bello

Heel tevreden

Ik heb mijn bestelling ontvangen op 2 dagen

Met paar muisklikken besteld en supersnel geleverd!

Op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen op de site van laagsteprijsgarantie, gevonden. Wij dachten dat kan niet zo goedkoop. Nog verder gezocht maar inderdaad nergens goedkoper. Even gebeld omdat er stond vandaag besteld en morgen in huis. Dame gaf aan dat (ik deed bestelling op vrijdag) dat we waarschijnlijk dan de maandag de stoelen zouden ontvangen. Maar... wat een verrassing, gewoon de volgende dag is huis! Hartstikke leuke stoelen, echt super!

Heel tevreden!

Heel tevreden over de service en de kwaliteit van mijn stoelen. Zeker een aanrader!

werd al de volgende dag geleverd , goed ingepakt

leuke stoelen , makkelijk in elkaar te zetten ,ben er erg blij mee.

De dag nadien al geleverd!

Wauw!!

Ik heb lang gezocht naar dit.soort stoelen. Levering was snel. Alles was zonder beschadiging en de stoelen zitten echt HEERLIJK! Een absolute aanrader. Ik heb 2 cognac en 2 antraciet.

Lekker snel geleverd

De ene dag besteld, de andere dag geleverd!

top alles werd heel vlot geleverd

een hele leuke ervaring met een top service en vlotte levering

Goeie service. Volgende dag al in huis.

Goeie kwaliteit. Kinderen hebben alvast veel plezier met hun trampoline. Een aanrader. Heel tevreden met onze aankoop.

prims

goede kwaliteit en sbelle levering

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire