Eerlijk

Eerlijk

Snel en goed geleverd

Bestellen, geleverd en goed ingepakt, je kan er zeker je bestellingen doen.

Heel tevreden

Snelle levering. Alles goed afgeleverd

Snelle levering en goed artikel

Een mooie stoel, voor een mooie prijs en een snelle levering. Alles oké!

Snel geleverd en goed product

Wij hebben een krappaal bij laagste prijs garantie.com. Goed product, laag in prijs en duidelijke uitleg hoe in elkaar te zetten. Binnen een paar dagen, zoals aangegeven was de paal binnen.

Super snelle bezorging

besteld en de dag er na al in huis

Super!!!!

Super snelle levering en nu onze kleinzoon zoon . Heel gelukkig na voor hem.te lang moeten wachten. Omdat de stoel wel al bezorgd was . Moest die wachten tot zijn verjaardag en nu super super blij er mee.

Goede stoelen ben er blij mee en een koopje

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

Prima. Goede kwaliteit voor een lage prijs. Qua levertijd had het ietsjes sneller gemogen. Maar via mail op de hoogte gehouden. Dus een aanrader

Snelle levering / prijs & kwalteit overeenkomstig het beloofde

Snelle levering / prijs & kwalteit overeenkomstig het beloofde !

Het heet niet voor niks laagsteprijsgarantie goedkoper kan het niet mooie barkrukken en gamestoel

Supersnelle levering, prima stoelen

De levering met een dag, dat is snel. De stoelen zijn erg mooi. Makkelijke montage, behalve de armleuning omkleding, die is veel te strak en niet handig met die ritsjes.

Snel geleverd, probleem snel opgelost

Levering was de volgende dag produkt was niet heel stevig verpakt, waardoor er transportschade is ontstaan. Na de aanmelding per mail is dit zonder moeilijke discussies binnen een dag opgelost. Gewoon zoals je mag verwachten.

Vriendelijke klantenservice , leuke stoelen

Na een verkeerde levering werd het probleem zonder moeilijk doen gelijk opgelost, heel klantvriendelijk. We zijn blij met de stoelen.

Geweldige service !

Snelle levering van de hondenbench. Helaas was er een beschadiging opgetreden denkelijk tijdens het transport. Daar heb ik een melding van gemaakt bij de kantenservice en kreeg direct zonder gezeur een nieuwe bench toegestuurd. Top !

Service zoals het bij alle online winkels zou moeten zijn

Ik kan mij sedert ik online spullen bestel geen betere service herinneren Echt SUPER al hetgeen mij telefonisch is beloofd is ook binnen de afgesproken tijd nagekomen Dankzij een fantastische klantenservice collega mevrouw van Ballegooijen Ik zal zeker mocht ik online iets willen bestellen als eerste op jullie site kijken Nogmaals hartelijk dank Dhr G.Bel Maasstraat 67 1442RT Purmerend

Goede kwaliteit en snelle levering

Top klantenservice

Bestelling kwam zoals beloofd binnen een dag, alleen miste het bevestigingsmateriaal van een van de producten. Mailtje gestuurd naar klantenservice en dezelfde dag nog reactie gekregen en de volgende dag opgestuurd!

Fijne snelle service, geheel volgens afspraak!

De stoelen zijn in perfecte staat geleverd op de dag die ik zelf had uitgezocht. Ik ben zeer tevreden!

Top aankoop voor een goede prijs

Eetkamerstoelen besteld, mooi stof en precies hoe het beschreven is. Op tijd geleverd en perfect verpakt. Zeker aanrader.

Snelle goede service

Kwaliteit goed, snelle levering

Prima ervaring ,van bestelling tot aan levering.

Website zit goed in elkaar, goede feedback en afspraken.

Prima product voor goede prijs en snel geleverd.

Vier eetkamerstoelen besteld die op de door mij gewenste dag thuis werden geleverd tegen een zeer goede prijs.

Goede snelle levering

Product zoals omschreven. Goed verpakt en snel bezorgd. Erg tevreden

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire