Op de dag zoals afgesproken alleen iets later dan aangegeven.

Degene die de zaken afleveren hebben te weinig tijd om na het aanbellen even te wachten.

TOP!

ik was nogal bezorgd toen ik de (negatieve) reacties had gelezen. Ik ben zeeeeeeer tevreden met dit product, naar mijn gevoel krijg je meer dan voor wat je hebt betaald. Ik heb 3 kittens en een kat, en ze zijn er helemaal dol op en spelen er continue op. Wel is het zo dat het product niet identiek is zoals op de foto. Hij wijkt iets af, en ook mis ik 2-3 speeltjes. Voor de rest snelle levering en het maken van dit product is niet zo moeilijk, maar de instructies wel erg vaag. Ik en mijn katten zijn superblij met dit product en raden anderen ook aan

Ik vind het prima mij dochter is blij.

Ik vind het trampoline mooi, maar de bezorg tijd duurde zo lang, verder heb ik geen klagen ik ben heel tevreden.

Slechte service

Vorige week heb ik een hangstoel gekocht bij de laagste prijsgarantie. Nadat de eerste keer de verkeerde kleur was bezorgd, heb ik vervolgens de dag erna 3 uur gewacht (ik moest een bepaald tijdblok thuis zijn voor de levering). Er kwam echter niemand. 2 dagen later heb ik opnieuw 3 uur gewacht, waarna de hangstoel weer niet werd geleverd. Ik heb contact opgenomen met de laagste prijsgarantie, maar zij waren totaal niet meedenkend. Erg jammer dit.

Goed product en snelle levering

Krabpaal in elkaar zetten kost wel tijd. Uiteindelijk goed gelukt.

Netjes

gekregen wat ik besteld heb helaas wel te laat

Zeer goed.

Had voor mijn zus het kamerscherm besteld . Heel tevreden .

Fijne stoelen en snelle levering

Fijne site ! Lekker goedkoop snelle levering super !!

Hier heb je tenminste wat aan zo goed.

producten zijn duidelijk en makkelijk te vinden en uit te zoeken. Eenmaal een keuze gemaakt heb ik besteld en had het binnen no time binnen super snel geregeld en als je snel iets nodig hebt moet je echt hier zijn.

Goed bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt.

Lage prijzen en ik kreeg precies wat ik gehoopt had te krijgen. Keurig verpakt en alle onderdelen compleet.

Goede ervaring

snelle levering duidelijke berichtgeving mooie stoel

snelle levering,ook was hij niet voorradig

heel goed en mooi op tijd

de bolderkar is heel stevig sterk genoeg om mijn kindjes 2,5 en 4 jaar en een rugzak met spullen te dragen was heel fijn dat ze konden rusten als niet meer wilde lopen met een uitstapje en ik hoeft niet de rugzak steeds af te doen als kinderen wat wilde hebben. het was een makkelijke uitkomst mijn zoontje kon het ook makkelijk trekken en ze vinden het mooi vriendelijke groet Rebecca

Prima !

Zes mooie stoeltjes besteld, snel in huis. Prijs/kwaliteit echt ok ! Verpakking kan beter. Uit één doos staken de stoelpoten. De bezorger was ook niet één van de vriendelijkste.... gemopper over de grote dozen.

Het lang wachten heeft toch geloond

De bureaustoel was simpel in elkaar gezet. In ongeveer 1 uur was ik klaar. De bureaustoel voldoet aan alle verwachtingen, simpel en stevig. Alleen met de verzending ben ik minder tevreden.

Prima product, snel geleverd

Ik was op zoek naar een eenvoudig kamerscherm als achtergrond voor Zoom/Skype meetings en Instagram posts. Het kamerscherm voldoet prima en werd ook nog eens keurig binnen 24 uur geleverd.

Stoelen waren mooi op tijd en goede service

Netjes afgeleverd goed zittende stoelen en mooie kleur

Snelle levering en de prijzen zijn top!

snel en goed geleverd

het tuinsetje dat ik gekocht heb was zeker goedkoop.. uiteraard is het geen topkwaliteit voor deze prijs, maar het voldoet prima. ik heb zelf voor wat versterking gezorgd, zodat het langer mee gaat bezorging was goed verzorgd

T-shirts besteld

Niet duur maar hele slechte pasvorm en kwaliteit Lange levertijd.

Snel geleverd mooi producten

Genoeg op voorraad snel in huis makkelijk in elkaar te zetten goeie uit leg. Mooi pruducten

Heel vlotte service, correct op de hoogte gebracht voor de levering

Super tevreden. Heel vlot. Perfect op de hoogte gebracht via mail en sms wanneer de levering ging plaatsvinden.

Top ervaring

Trampoline voor de kids besteld mooi op tijd en compleet geleverd super blij mee degelijk materiaal de kids zijn er niet vanaf te krijgen.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire