Snel geleverd en goede service

De peuterbedjes die wij hebben besteld waren snel geleverd. Helaas zat er bij een van de bedjes geen schroeven, maar dat was met 1 mail naar de klantenservice gelijk geregeld en de volgende dag alsnog in huis.

Product conform verwachting

Redelijke prijs en snel geleverd zoals beloofd. Verzendkosten zijn te hoog waardoor een deel van redelijke prijs wordt afgesnoept.

snel en klantvriendelijk

Communicatie en snelle levering verdienen een compliment. Een vergissing in de levering van 1 onderdeel van een 4-onderdelen pakket werd zeer adequaat opgelost. Ik ben gewoon erg tevreden. Het is eigenlijk een 5 sterrenscore waard.

Grandioos

Goed product , snelle en goede levering.

Goed product voor zeer weinig geld,en snel geleverd.

Prima service en goede kwaliteit

Party tent met lichtslangen gekocht. Lichtslangen waren niet geleverd maar na een mail direct excuses en 2 dagen later alsnog gekomen.

Supper snelle levering

Zeer mooie barkrukken. Netjes ingepakt en onbeschadigd geleverd. Zitten prima en voor dat geld ook een luxe uitstraling. Een aanrader om voor weinig geld mooie barkrukken in huis te halen.

Niet zo goed

Telefoon werd pas opgenomen om 20.30 u terwijl ik al vanaf 10.00 u aan het proberen was de klanten service te bereiken. MINPUNTJE ! Product zou pas van af 29 juni 2020 uitgeleverd worden( begrijpelijk in deze tijd) maar ik heb geen mail ontvangen wanneer ik het product zou ontvangen, ook geen mail over welk tijdschakelaar ect. Prompt was het procduct ( trampoline) voor mijn deur neer gezet ( meer gepleurd) half open zonder even te kijken of het bij de buren af gegeven kon worden, op zaterdag 6 juni 2020. Ik kwam om 17.00 u thuis en mijn kleindochters zagen het staan. Hoelang het er stond weet ik dus niet. Bij de buren navraag gedaan maar die wisten nergens van. HEEL GROOT MINPUNT ! Dus NEE ik ben niet tevreden over de service ! Wat ik een pluspuntje vind is dat ik wel een mail heb ontvangen dat de prijs 20 euro lager was dan oorspronkelijk omdat de concurrent gezakt was. Maar al met al ben ik niet van plan om er ooit nog iets te bestellen ondanks dat jullie dan wat goedkoper mogen zijn. GOEDE SERVICE IS MIJ DAN WEL WAT MEER WAARD

Artikel nooit ontvangen

Pakket dienst nooit te bereiken en bij laagsteprijsgarantie blijft de telefoon heel lang overgaan en niemand neemt dan op

Niet ontvangen

Niet ontvangen

Heldere site, duidelijke manier van zoeken, selecteren en bestellen.

Makkelijk te vinden wat je wilt bestellen. Alleen was in het leveringsproces niet helemaal duidelijk dat het om een voorbestelling ging doordat je een specifieke leverdatum moest opgeven (in. mijn geval 5 juni) terwijl je de eigenlijke levering pas op later krijgt (in mijn geval op 16 juli). Dit zou in het bestelproces iets beter mogen worden aangegeven. Niet schokkend maar het geeft een onduidelijk beeld van de daadwerkelijke levering.

Tent met degelijke contructie, zijdoeken zijn helaas van beduidend mindere kwaliteit

Na drie omruilpogingen toch de duurdere aluminium tent genomen (met wat coulancekorting). Tent zelf is van goede kwaliteit. De zijdoeken zijn helaas van beduidend mindere kwaliteit desalniettemin een prima tent voor een prima prijs. De veelgebruikte vervoerder Dynalogic kan de grote vraag niet aan waardoor de bezorging vaak dagen of zelf weken later komt dan initieel afgesproken. De bezorging wordt vaak op de dag zelf eerst nog bevestigd en gedurende de dag krijg je dan een "sorteerfout" of een ander generiek excuses. Jammer, legt echt een smet op uw bedrijf. Over de collega's van de klantenservice ben ik overigens zeer te spreken. Ze hebben echt de intentie te helpen.

Netjes geleverd Vriendelijke mensen

Kut bedrijf

Bij hun koop ik nooit meer. Wat een waardeloos bedrijf. En hun transporteur, helemaal flut. In hun app zetten ze glashard " SUCCESVOL AFGELEVERD" ja vast bij de chauffeur zelf thuis zeker. Op afgesproken tijd van levering de deur wijtwagen open staan en geen chauffeur gezien. En dan nog zetten succesvol afgeleverd, nou wat mijn betreft steek hij die 2 parasollen in zijn plek waar nooit de zon komt.

Kutservice

Poppespul! Lijkt op fotos allemaal degelijk, maar werkelijkheid is anders

Gewoon goed

Snel geleverd.

Geen opmerkingen

Heel positief niks op aan te merken

het is heel snel geleverd en uitstekend

ik ben heel tevreden over de levering en de artikelen ik heb het voort vertelt aan collega en vrienden

goede artikelen voor mooie prijs

De artikelen die ik bestelde hebben een goede kwaliteit prijsverhouding. Het was alleen jammer dat, de zending met post.nl, niet helemaal liep zoals verwacht. We hadden een bezorgdatum ingevuld van 15 juni en post nl heeft de 6 pakketten verdeeld als 3 pakketten op 13 juni en 3 pakketten op 15 juni. Dat was enigszins héél vervelend, omdat we nu 2 dagen thuis moesten zijn en 2 dagen mensen moesten vragen om te helpen.

Mooi artikel en snel geleverd

Goeie kwaliteit/prijs prijs garantie! En heel snelle levering de dag erop!

Mijn ervaring, is heel positief geweest! De site is overzichtelijk en duidelijk. De prijs was de goedkoopste die ik kon vinden en daarvoor kreeg ik een top product in de plaats, dat is leuk aankopen zo. De dag erop werd er al geleverd in België! Top!

Waardeloos !!

Parasol met voet besteld met de melding vandaag besteld morgen in huis ...Helaas ...het duurde 2 weken voordat ik de parasol binnenkreeg, en geen bericht over de voet . Na diverse pogingen om contact te krijgen met 'klantenservice' kreeg ik het antwoord : Ooo heeft u geen mail gehad ?? Deze zijn niet meer leverbaar !! Nee dus niets gekregen, maar de volgende dag een mailtje van de bezorgingsdienst dat er een levering was aan gemeld ?! Duurde ook weer 2 dagen voordat we er achter waren wat het was ...en ja hoor de bestelde voet die niet meer leverbaar was..eindelijk alles in elkaar kunnen zetten ..blijk er dus 2 gaatjes in de parasol te zitten en een naad die slecht in elkaar zit...we doen het er maar mee...maar nooit meer een bestelling bij dit bedrijf en familie en vrienden er voor waarschuwen !!

Eetkamer stoelen besteld. De vullende dag geleverd. Er miste een dopje. Door drukte duurde het een paar dagen voor ik een reactie had maar ook het dopje de volgende dag in huis. Goede service.

Wat je krijgt is wat je ziet en dat voor een mooie eerlijke prijs

Super mooie loungeset voor die prijs en netjes bij je thuisgebracht

je kunt beter niet beloven dat je in een dag levert en dat vervolgens niet doet

Bij Wehkamp en Bol com is een ding altijd goed; volgende dag leveren. Als je dan juist een artikel besteld JUIST omdat het die volgende dag wilt hebben en het komt dan 4 dagen later baal je als klant. Zeg dan levertijd 4 dagen. Dan is de klantreis beter. Nu niet

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire