Heb het helemaal vies ontvangen

Veel bruine/zwarte plekken overaal. Het is ook moeilijk om die schoon te maken. Ik heb geld besteed op iets nieuw..... lijk wel tweede hands die manier dat ik heb hem ontvangen.

2 weken levertijd en 48uur beloofd

De informatie op de website dat ze binnen de 48u zouden leveren is puur consumentenbedrog. Je kan vertraging oplopen gezien de huidige situatie, maar 14 dagen.... Mij zien ze hier nooit meer terug

Meer dan lelijk

Op de foto lijkt de tent netjes afgewerkt te zijn maar na het opzetten zijn de wanden te groot ramen niet afgewerkt alleen klittenband stukjes erop gestikt Deur kan open maar kan maar met 1 sluiting vast gezet worden Frame zat roest op Tentdoek was vies

trage halve levering

Na meer dan 3 weken heb ik de helft van een peuterbed ontvangen. De levering zou na de bestelling de volgende dag geleverd worden. Nu bijna 4 weken verder en nog steeds geen 2e deel van het peuterbed/nog respons van een medewerker van laagsteprijsgarantie.

Helemaal top

Goede kwaliteit en supersnelle levering.

Zeer goed,

Alles in top vorm en conditie geleverd... Subliem zoals het moet... Toch !

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goed product

Mooi prodyct voor de laagste prijs snel bezorgd!

Deze transportkar snel en vriendelijk bezorgd!

Duidelijke en vriendelijke service

Hartstikke vriendelijke service. Erg tevreden over onze geleverde stoelen. Er moet nog een deel komen, maar ook dat is netjes en duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering! Goed verpakt en onze stoelen zitten heerlijk.

Geweldige service,echt super,

heel goed en snel alles geregeld.

Bestelling

Snelle service alle goederen in orde,ben heel tevreden,vlotte afhandeling, Bedankt

Prachtige stoelen, goede klantenservice

De stoelen zijn prachtig en zitten heerlijk. Levering was zeer snel. Ze waren ietwat gehavend geleverd, maar na een mail was dit binnen een week opgelost. Al met al zeker een aanrader om hier iets te kopen.

Valt niet tegen

Allereerste ervaring met LaagstePrijsGarantie. 4 eetkamerstoelen Kuge kleur cognac besteld. Ogen modern, minimalistisch. Nu 3 wkn in gebruik. Voor safe gekozen en achteraf betaald via AfterPay. Webwinkel prima in orde. Stoelen nergens anders goedkoper, goed ingepakt verzonden. Bouwkwaliteit: Makkelijk in elkaar te zetten. Waar voor je geld

Uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen levering de volgende dag.ben er heel tevreden van

Veel te laat geleverd, ontbreken van producten, montagefouten

Eind april besteld, nog steeds niet alles binnen. Producten zijn mooi, zitten goed, maar service is veel bepalend in deze beoordeling.

Laagste prijsgarantie is geen garantie

Allereerst de levering duurde 7 dagen, elke dag opnieuw een mail dat de bezorger komt en elke dag een mail dat het niet gelukt was om te leveren. Uiteindelijk een zwaar beschadigde doos gekregen met overal gate erin. De ontvangen paviljoen vind van slechte kwaliteit, slecht afgewerkt en niet de juiste schroeven.

Erg slecht. Meer dan 2 weken geleden besteld nog niet in huis

Voor 23:59 besteld volgende dag in huis? Tijdens deze corona tijden snap ik dat dit niet helemaal gehaald wordt. Maar 2 weken later nog geen levering. Bellen kan niet meer want ze hebben blijkbaar teveel zeurende klanten dat de telefoon uitstaat. Email reageren ze niet op of dagen en dagen later. Ik zou hier niet meer bestellen. Webwinkel die z'n verantwoordelijkheden niet neemt. LET OP! ik heb dus nog steeds niet geleverd gekregen en krijg geen gehoor. Hopelijk dat iemand mij naar aanleiding van deze review opbelt ??

Snelle levering. Uitstekende service.

Mooie eetkamerstoelen gekocht. Werden snel geleverd. Is prima materiaal. Er waren 2 armleggers stukgegaan bij het in elkaar zetten van de stoelen. Volgende dag hadden we al nieuwe armleggers binnen.

Blij met het product dat ik heb gekocht. Helaas niet tevreden over de klantenservice. Oke, het kan druk zijn maar om dan alle telefoon lijnen maar te sluiten? Uiteindelijk na 1 uur in de wacht te hebben gestaan de volgende dag iemand gesproken omdat mijn bestelling niet de volgende dag binnen was gekomen. Toen werd mij verteld dat ik een track&trace via mail zou moeten hebben ontvangen, dit was niet het geval. 3 keer nagekeken. Het zou aan de bezorgdienst liggen en het zou nog wel een paar dagen kunnen duren. Ze kon mij daar niet veel info over geven. Uiteindelijk werd de bestelling eind van die dag geleverd?

Product kwam 4 dagen later aan.

Helaas kwam het product 4 dagen later aan en is hij bij een afhaal punt geleverd zonder dat er een briefje in de brievenbus lag. Ik moest dus bellen om te achterhalen waar hij lag. Daarnaast waren wij gewoon thuis dus denk dat ze het niet geprobeerd hebben. Product zelf is top.

Goede aankoop!

Stoelen besteld, netjes thuis geleverd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij hebben vier mooie eetkamerstoelen gekocht, ze zitten heel lekker en zijn er mooi. Helaas misten wij een schroefje maar ik dit direct opgelost door jullie nadat we contact hadden gehad, en is deze gelijk nagestuurd. Heel blij met deze goede service!

Super snelle levering, goede prijs & kwaliteit! Ga hier zeker nog op bestellen!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire