Het opbouwen van de basis was een fluitje van een cent, het dak veel minder. Alle opties geprobeerd maar bij geen van de opties lukte het om de gaatjes te laten corresponderen met de gaatjes van het draagframe. Oplossing: Zelf gaatjes geboord. De handleiding is op sommige punten zeer onduidelijk. Maar hij staat en dat. Was de bedoeling. Dank voor de snelle bezorging. Met vriendelijke groet, Peter Stennekes

Prima produkt

Hij is precies zoals we vermoed hadden geweldig

Snel en niet duur

Snel en niet duur

Tevreden

Heel tevreden over de ontvangen producten. Bij problemen ook direct vriendelijk antwoord en snel opgelost. Ik bestel graag nog bij delaagsteprijs in de toekomst.

Hele mooie stoelen.

Voor dit geld echt mooie en stevige stoelen. Super blij mee.

Slecht

Voor morgen besteld voor morgen in huis. Het is na 1,5 week nog niet binnen schandalig!

Mooie stoel

Mooie stoelen voor een goede prijs! Helaas waren een tweetal stoelen licht beschadigd, maar hebben ze dit goed verholpen. Beschadigde stoelen werden zonder problemen omgeruild.

De juiste Prijs met Kwaliteit ook nog eens lekker op tijd!!

De prijs is voor een ieder echt te doen en de kwaliteit heerlijk schoon te houden en stevig. Duidelijke instructies voor het in elkaar zetten kan ikea wat van leren. En de levertijd ondanks de corona super snel, sneller dan ze eigenlijk zelf aangeven. Dus zeker tevreden.

Zoals je hoopt dat het altijd zo gaat

Fijne barkruk, fijne prijs. Snelle levering, goed tussentijds geïnformeerd. Deze zet ik in mijn favorieten.

Comfortabele stoel voor een nette prijs

De stoelen zien er goed uit en zitten lekker. Het in elkaar zetten wat makkelijk en snel gedaan. De instructie is simpel en duidelijk. De afwerking van de houten poten is wat grof, butsen, splinters en lijmresten maar alleen te zien alsbje je er met je neus bovenop zit. De kussentjes komen eenvoudig met twee schroeven los als je ze een keer wilt wisselen of eronder wilt reinigen. Al met al een goede stoel, zeker voor de prijs.

Slecht

Dinsdags 14.00 uur besteld, (dus ruim voor 21.00 uur. Belofte is indien voor 21.00 u besteld morgen in huis.. Door corona 1 dag extra, maar het pakket kwam de week daarop woensdag pas

Zoals verwacht

Ik ben tevreden over mijn bestelling. Het enige minpunt is het feit dat de bestelling een paar dagen later dan beloofd geleverd werden. Maar de grote schuldige daarvan is de corona-crisis. Dus ik kan jullie niets verwijten.

Good chairs

The chairs are quite nice, very easy to put together, bright color! The only thing I don't like so much is that the back is a bit thin, so when you lean on it it sort of bends

Fijne stoeltjes, minder goeie communicatie

De stoelen waren niet op de af gesproken datum bezorgd, moest er achter aan, dat was jammer! Wel blij met de stoelen!

Eerlijk is eerlijk

Mooie parasol. Helaas was een klein onderdeel van de parasol gebroken (plastic ring) De vervangende ring heb ik vandaag in goede orde ontvangen. Hierop heb ik niet lang hoeven wachten, binnen 5 dagen...dat in deze tijd met een weekend ertussen ''SUPER SERVICE'' Bedankt !

snel en correct geleverd

super blij met onze stoelen. snel en correct geleverd

Duurde lang , maar het was de moeite waard.

Toen de koffer aankwam werkte het slot niet, even een mailtje gestuurd en daarop snel antwoord gekregen en het probleem was opgelost.

Niet best

Erg jammer dat zonder aankondiging mijn bestelling gewoon voor de voordeur neer gezet is, en daarbij de hele doos incl de stoel beschadigd zijn geraakt. Tot zovet goeie service en worden de stoelen morgen omgeruild dus hopelijk dan naar wens.

Niet mooi

Was niet de goede kleur en nien mooi afgewerkt

Zeer correcte afhandeling na klacht

Zeer correcte afhandeling na klacht

levering netjes toegekomen op het afgesproken moment

Stoelen besteld aan een goede prijs/kwaliteit-verhouding, meteen mijn eerste bestelling via de laagsteprijsgarantie.com. Ben heel erg tevreden over de afhandeling van begin tot einde. Ik zou hier zeker nog een bestelling durven plaatsen.

Levering duurde lang.

Mijn levering duurde 3 dagen, dus niet volgende werkdag wat beloofd wordt, maar 3 dagen. Wat je bij de leverancier niet waar kunt maken, moet je dan ook niet als zodanig vermelden.

precies zoals omschreven met goede kwaliteit

goed geïnformeerd vanaf het moment van de bestelling tot het moment van leveren, ook het product is zoals omschreven

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire