Perfect in 1 zin

Barkrukken zijn van topkwaliteit in verhouding tot de prijs, levering wel een beetje lang maar over het algemeen perfect!

Product goed, bezorging minder

Het product was goed en zoals omschreven. De bezorging was minder. Die was te laat, en de communicatie over de bezorging was niet goed.

Prachtige stoelen die ook nog eens lekker zitten! Stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Design-uitstraling voor weinig geld.

Precies zoals aangegeven op de site.

Besteld en binnen 2 dagen geleverd. Zoals verwacht en aangegeven.

Wel redelijk

Ik heb stoelen besteld en die kreeg ik vrij vlot alleen zat er een kapotte stoel bij dus ik bellen alleen is de wachtrij erg lang en na 20 minuten maar weer opgehangen vind wel erg jammer dat je zolang moet wachten. Ik heb daarna maar een mail gestuurt dat duurde ook drie dagen voordat ik antwoord kreeg en als ik weer een antwoord erop gaf duurde het weer drie dagen dat vind ik erg jammer dat het contact zolang moet duren

Tevreden

De bestelling werd op tijd bezorgd en zag er goed uit.

Zeer goed!

Vriendelijk personeel en ik werd goed geholpen!

Lage prijs, snelle levering, alles was compleet en in goede staat.

Duidelijke info, snelle bezorging & goede prijs.

De beschrijving is wat matig maar toch gelukt. Echt een mooi paviljoen en staat stevig

Goede parasol Helaas niet volgens afspraak geleverd

Super slecht!!!

Stoelen besteld. Bij binnen komst wilde ik ze in elkaar zetten en dat kon niet de schroefdraad zat niet goed in de stoel dus draaien was onmogelijk. Heb 2 stoelen geprobeerd maar geen een was in elkaar te zetten. Dan maar weer retour sturen! Maar mooi dat ik gewoon de verzendkosten kon betalen!! Heb contact met ze gehad en ze geven het echt niet terug. Goed uitgelegd dat het toch echt normaal is als hun een kapot product leveren dat hun ook de verzend kosten horen te betalen. Is het product niet naar wens dan vind ik het anders maar het was defecte! Met de communicatie is het ook ver terug zoeken het ene personeel zegt dit en het anderen weer dat. Zelf met het retour sturen hadden ze me het verkeerde aderes gegeven!!! Mensen niet koppen hier echt zonden voor je geld!!! Het kost alleen maar meer geld uit eindelijk!!

Netjes geleverd volgens afspraak!

Zie boven

helemaal goed

helemaal goed! er was in het sorteer/vervoersbedrijf iets mis gegaan, maar na informeren bij laagste prijs garantie, is het in orde gemaakt. alle lof. ligbedjes goed aangekomen en staan in de tuin. nogmaals bedankt

Slecht!!!!

Slechte communicatie,slecht te bereiken. Ik bestel hier nooit meer.Na 2 weken mailen en bellen er achter komen dat het artikel niet op voorraad is.

Volkomen klote

Bestelling is nog steeds niet binnen...sterker nog hij is vanuit de dpd terug gestuurd naar laagsteprijsgarantie. Niemand is te bereiken....zowel de dpd niet als laagsteprijsgarantie. Niet voor herhaling vatbaar en nu nog hopen dat mijn bestelling boven water komt

Te licht

Valt vaak om

Mijn ervaring is redelijk positief alleen 1 minpuntje bij het bestellen en betalen mag er wel beter naar de voorraad haken worden levering zou binnen 24 uur zijn maar pas nadat ik 2 dagen later belde waar mijn bestelling bleef hoorde ik pas dat het niet op voorraad was dus niet eerst mensen laten bestellen en betalen maar geef gelijk door dat het niet voorradig is .over mijn bestelling van mijn stoelen en levering na 2 weken goed te spreken

Het duurt maar en geen communicatie...

Heb als verrassing voor mijn dochter een "egg chair" besteld. Dit was op 7 april (dus vandaag 2 maanden geleden). Levertijd stond destijds op 16 mei. Nou, die periode vind ik nog prima te overzien. Echter, stilzwijgend wordt de levertijd steeds weer aangepast en nu zit deze zelfs al op 29 juni en is deze sinds vorige week alwéér een week verschoven! Communicatie hierover is er totaal niet, je moet er steeds maar zelf achter komen. Excuses van "het is momenteel erg druk" zijn er telkens, maar het houdt ook een keer op in mijn ogen. Ik hoop maar dat ik die stoel ooit ga krijgen, gelukkig heb ik hem nog niet betaald. Inmiddels is deze ook zomaar € 50 duurder geworden. Met de laagste prijs komt dus blijkbaar ook het laagste serviceniveau, zonde...

Valt tegen

Het is helemaal geen lage prijs garantie. De btw moet nog bij komen waardoor je op dezelfde prijs komt als andere bedrijven De konijnen hok is in elkaar gezet. Nu na 3 weken gaat de dak al niet open de klem zit vast.

Snel geleverd, prima service

Opvouwbare bolderkar besteld. Snel in huis voor lage prijs

Aftersales is top

Super ervaring met de klantenservice. Probleem word erg goed opgelost geen discussie. Gevoel klant is koning.

Mijn ervaring was redelijk goed

Mijn ervaring was redelijk goed. Ik had gekozen het vrijdag te willen ontvangen maar dit duurde iets langer. Het pakket heb ik wel binnen een week ontvangen maar ik kon nergens mijn pakket volgen (dus wel een beetje zenuwachtig geweest). Niemand nam op maar ik wist wel dat het later zou arriveren wegens Corona.

N.V.T.

Wij zijn nog bezig.

Goede producten, slechte levering

Tot twee maal toe een prachtig peuterbed besteld. Twee keer een dag van levering opgegeven en tot twee keer toe werd het niet op de afgesproken dag geleverd. Misschien moeten ze toch een andere bezorgdienst zoeken die wel op de afgesproken dag kan leveren. Het zijn ook geen pakketten die je bij de buren afgeleverd wil hebben.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire