Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering, prima kwaliteit en voordelige prijs.

Product en levering volgens afspraak

Het kamerscherm is mooi stabiel. De elementen zijn 50 cm, dat geeft meer stabiliteit dan veel andere schermen met elementen van 40 cm. De levering was snel en conform de aangegeven afspraken.

Schandalig

Ik heb mijn bestelling gedaan in februari voor 6 eetstoelen, ik heb er maar 4 gekregen terwijl er op de website stond dat ze in voorraad waren. Na telefonisch contact zouden ze me de 2 eetstoelen begin mei pas kunnen opsturen en ik kreeg een kleine vergoeding terug. We zijn al begin juni en heb nog geen eetstoelen gehad en mijn vergoeding heb ik helemaal niet gekregen, maar ik moest wel zo snel mogelijk mijn beoordeling veranderen. Nou de service trekt op niks, dit vind ik echt echt jammer

uitstekende service

Mijn bestelling geplaatst en binnen 4 dagen geleverd. Alles klopte, alle schroeven aanwezig, duidelijke beschrijving. Prima kwaliteit-prijs verhouding, ben zeer tevreden.

Erg lange levertijd

We hebben de bestelling gedaan op 6 april. Daarbij werd aangegeven dat het geleverd zou worden op 15 mei. Perfect, precies de verjaardag van mijn zoon. Echter, later kregen we een mail dat dit was vertraagd en hebben we de bestelling vandaag, 4 juni, pas mogen ontvangen. Bij aankomst bleek de stoel ook nog eens beschadigd te zijn. Gelukkig op een plek waar je het bijna niet ziet, anders had de stoel retour gemoeten en had hij nog niks gehad. Al met al wel een fijne stoel!

Veel schade

De doos kwam al aan met veel schade, bij het uitpakken bleek het al raak, totaal 3 beschadigingen op mijn gamestoel. Wacht op een oplossing want dit vind ik niet kunnen voor een stoel van 120 euro

Zoals beloofd , correct !

Zelfs al was het product niet op stock , ze hielden netjes me op de hoogte , zoals beloofd. Levering zoals altijd , correct !

Prima tuinhuisje

Het materiaal is van iets mindere kwaliteit dan ik had gehoopt. Maar prijs- kwaliteit vergeleken is het prima

Teleurstellend

Dat we moeten wachten in drukke tijden, oké, maar pas dan je website en je mail aan. Het wordt namelijk niet de volgende dag verstuurd. We wachten reeds 10 dagen.

Nooit meer!

Niet ontvangen na 1.5 week terwijl er op de website staat volgende dag in huis. Telefonisch lange wachtrijen en per email geen reactiebof pas na een paar dagen!

zeer slecht. Levering staat op de volgende dag, echter 12 dagen later is er nog niets geleverd.

Op 22/5/2020 wat besteld. Zou de 23e geleverd worden. Een of een paar dagen later is dan niet zo erg. Maar 12 dagen later nog niet ontvangen ??? Gebeld na 5 dagen en er werd gezegd dat er spoed achter gezet zou worden. De spoed was alleen met een Track&Trace nummer van PostNL waarop werd vermeld waarschijnlijke levering datum. Die datum werd drie keer aangepast en nu staat er levering onbekend, want goederen zijn nog niet aangeleverd. Hoe kan dit ?

Geen levering ontvangen

Tot op heden kreeg ik mijn levering niet .. ook is er geen feedback naar klant toe. Ik moet het maar raden

Heb niet heel veel te klagen

Het enige wat ik niet zo fijn vond was dat de levering pas zou komen als alle stoelen er waren, maar ineens kwamen juist de stoelen die niet leverbaar waren als eerst.

Makkelijke site. Vriendelijk antwoord tijdens telefonisc contact. Goede prijs kwaliteit verhouding

Na contact snel ontbrekend onderdeel binnen

Peuterbed besteld. Bij uitpakken bleken er geen schroeven bij te zitten en 1 onderdeel was gescheurd. Om telefonisch contact te krijgen sta je lang in de wachtrij. Wel werd er direct actie ondernomen en had ik dag later de schroeven en nieuw onderdeel binnen.

Prijs goed, levertijd minder

Op de site en in de bevestigingsmail stond next-day-delivery. Helaas was het pakket na 4 werkdagen nog steeds niet geleverd en hebben we gebeld. Toen werd ons, naast de melding dat we niet konden verwachten in deze drukte dat levering de volgende dag mogelijk was, ook nog een extra dag vertraging gemeld. Communicatie en service van de helpdesk was goed, netals het product en de prijs. Als we vooraf hadden geweten dat het langer zou duren hadden we nog steeds hier besteld.

Alleen geen track en tracé gehad dat vind ik niet zo fijn wist niet wanneer het aankwam

Niets op aan te merken.

Na enkele, niet zo positieve, reviews gelezen te hebben was ik een beetje bang. Ging mijn levering wel aankomen en in welke staat? Geheel onterecht zo bleek, netjes aangekomen en geen gebreken. Als het goed is mag het ook een keer gezegd worden.

Duurde wel wat langer omdat hij niet op vooraad was. De aangekondigde datum serd hij keurig gdbracht

Uiteindelijk toch tevreden

Stoelen besteld op 5 mei. Niet voorradig op dat moment met vermelding leverbaar vanaf eind mei. Op 28 mei bericht gekregen dat de stoelen verzonden waren dus mooi zoals beloofd. Geen klachten daarover. Met het transport ging het wel wat mis. Ze zouden op 2 juni geleverd worden maar door vertraging bij DPD zijn ze pas op 9 juni geleverd. gedurende die week heb ik een paar mails gestuurd naar laagsteprijsgarantie en telkens netjes een antwoord gekregen. Niet dat het de bestelling sneller liet leveren (want dat hebben ze blijkbaar dan niet meer in de hand) Ik heb me daar wel even zorgen over gemaakt maar uiteindelijk zijn de stoelen goed toegekomen. corona zal zeker een rol spelen in die lange levering.

Heel fijn kamerscherm

Super handig om, in mijn geval, achter mij neer te zetten zodat ik een neutrale achtergrond heb voor werk afspraken via videobellen. Is precies breed genoeg om het scherm te vullen. Makkelijk op te bergen zodat je kamer daarna weer ruim is! Is tevens de goedkoopste optie die te vinden is op het internet in dit formaat.

Prima kruiwagen voor de prijs

Prima kwaliteit kruiwagen ontvangen. Levertijd was wat lang, maar dat was op voorhand aangegeven

Drama

Bezorging wordt constant uitgesteld. Communicatie is erg moeilijk en traag. Minimaal 20 minuten in de wacht en als je dan aan iemand aan de lijn hebt dan is de service niet optimaal. Kortom slecht!!!

Slechte service

niet telefonisch bereikbaar Mail worden net beantwoord Zendingen worden niet geleverd

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire