De kwaliteit van de stoelen was rond uit slecht

De stoelen kwamen aan en 1 was er al kapot. Daarnaast staken de poten uit de doos(slecht ingepakt) De stof was echt heel raar . Jammer maar ik heb ze terug gestuurd. Nu wachten op geld terug!

Belachelijk

Nog nooit heb ik dit meegemaakt. Ik mag de Site beoordelen, terwijl ik mijn bestelling niet kan traceren nog ontvangen heb! Heb mails gestuurd...geen antwoord terug. Schandalig gewoon

Goed verpakt en super snel geleverd.

Alles was stevig verpakt en in een uitstekende staat afgeleverd. Ook nog eens super snel bij ons thuis bezorgd. In één woord fantastisch!!!

Te laat geleverd

Levering te laat én verkeerde kleur

Nog niks gehad

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen

Traag en onbetrouwbaar

Het is wellicht de laagsteprijs, maar bereid je voor op een super trage en onbetrouwbare levering.

Partytent besteld 2x2 easy up voor verjaardag van mijn dochter. Onverwachts slechte weersvoorspelling. Super ding net optijd! En echt zo opgezet.

Prima kwaliteit en service

Snel geleverd. Extra vragen goed opgelost. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

goede kwaliteit voor lage prijs

makkelijk selecteren product, lage prijs en snelle levering

Super slecht

Totaal geen communicatie, levering niet op de aangevraagde dag en datum. Uiteindelijk moest ik zelf uitzoeken waar m’n bestelling was beland en moest ik het zelf ophalen. SUPER SLECHT!!

Bestelling ging vlot en bezorging ook

Slecht, erg teleurgesteld

Laders zijn broeken, email naar customer service gestuurd en geen antwoord

Zéér slecht, moeilijk te bereiken steeds foute levering

Dag, mijn eerste indruk was goed. Aardige man bij de klantenservice. Echter meerdere keren verkeerde levering, verkeerde aantal geleverd waarvan 1 defect en daarna zeer moeilijk te bereiken. Als ik meerdere malen op verschillende tijden en dagen bel krijg ik steeds een antwoordapparaat met de mededeling dat men niet bereikbaar is ivm de drukte. Vanaf afgelopen zaterdag zou ons pakket omgeruild worden maar om 2300uur kregen we een mail dat het toch de volgende dag werd. Nu (dinsdag) is het pakket nog niet opgehaald en weer is men niet bereikbaar. Ik heb spijt dat ik hier mijn stoelen heb besteld. Ondanks 2x een vriendelijke medewerker te hebben gesproken die beterschap belooft, is het een groot zooitje!!! Ik blijf dus nu nog steeds wachten op mijn goede aantal en kleur stoelen en ik wacht tot het retourpakket opgehaald wordt.

Mooie prijzen en snel geleverd

Ga zeker nog eens kopen

Ben heel erg tevreden

TOP!

Ik had veel slechte recencies gelezen en was al bang dat ik mijn eetkamerstoelen niet zou krijgen. Na 4 dagen was mijn bestelling al thuis bezorgd en de stoelen zien er precies hetzelfde uit als de foto. Ik ben tevreden!

Snelle levering en genoeg keuze in betaal mogelijkheden

Mijn eetkamerstoelen kwamen op tijd en de service is top!

Ze maken waar wat ze beloven

Verzenden met dpd is niks

Het bestellen via jullie site prima. De levering is bagger heb het nog niet binnen morgen komt mijn bestelling pas. Jullie kunnen beter overstappen naar dhl of post.nl. Mijn zoontje kijkt uit naar zijn bureaustoel dus jullie aanbevelen zet ik op ja maar bedoel meer misschien.

Niet aan de afgestemde levering gehouden

11 april besteld, het was de bedoeling om 15 mei de bestelling binnen te krijgen. Na Het bellen te vergeefs niet niemand aan de lijn gekregen heb ik een mail gestuurd waarbij er werd terug gemaild dat de bestelling pas weer op vooraad was op 28 mei. Op de site stond niet dat de artikel buiten vooraad was. Ik heb de bestelling binnengekregen op 27 mei. Waarschijnlijk zal er dan wat mis zijn gegaan bij de communicatie.

Slechte ervaring

Mijn levering reeds 2x geannuleerd. Nog steeds niet ontvangen en 2 vakantiedagen armer!

Snelle levering , fijne stoelen , goed verpakt, duidelijk omschrijving van in elkaar zetten .

goede service

Mooi product, prima levering

Ondanks coronatijd, maar 1 dag later bezorgt.

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire