Uitstekend!

Prima side. Na bestelling duidelijke informatie over levering. Bestelling na 2 dg ontvangen. Via mail op de hoogte gehouden.

duidelijke website en maakt beloftes waar

Ondanks de Coronacrisis en een pinksterweekend, werd de bestelling snel geleverd door een vriendelijke bezorger

Prima ervarng!

Wat langer moeten wachten, maar begrijpelijk i. v. m corona! Communicatie snel na een gestelde vraag!Goede prijs /kwaliteit verhouding. Nette levering! Wij zijn er heel blij mee!

Goed product, snel geleverd

Voor mijn zoons heb ik twee game-stoelen gekocht bij Laagsteprijsgarantie. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Mooie, goede stoelen tegen een betaalbare prijs. Levering duurde een par dagen omdat de stoelen op dat moment uitverkocht waren maar alles bij elkaar minder dan een week. Top!

Trampoline besteld ,binnen 48 uur geleverd ,

Goede service vriendelijk personeel

Goede service,vriendelijk personeel. Erg tevreden

Het was goed

Het was product was goed, de levering en decommunicatie daarover waren wat onduidelijk

Super service,snel geleverd

Dikke 10! Snelle levering,prima service Prachtige stoelen voor een prima prijs Wij zijn enorm tevreden en gaan hier graag nog eens shoppen

2x een email gestuurd. Daarna de stoelen ontvangen

Het duurde te lang. Maar de stoelen zijn goed stevig en compleet. Wij zijn uiteindelijk tevreden, maar vanaf de bestelling tot de ontvangst te lang geduurd en tussentijds geen info van DPD ontvangen.

Na zeer lang wachten met lege handen staan

Op een maandag een peuterbed en matras besteld. Ingesteld dat deze op woensdag bezorgd mocht worden. Track en trace gekregen waarvan de pagina niks liet zien. Woensdag geen bezorging. Zaterdag nog niks! Mail gestuurd met de vraag hoe en wat. Maandag mail terug ontvangen met enkel excuses en door corona tijd blabla. Oké, dan wacht ik nog even. Woensdag krijg ik een mail om een beoordeling te geven, maar heb nog niks binnen! Gebeld, 15 minuten in de wacht. Blijkt dat dat bed niet leverbaar is en niet meer leverbaar is! Dus eindstand, ik en mijn zoontje, met lege handen!

Weinig communicatie

Tuinset besteld die niet geleverd werd. Helaas hoorden wij dit pas op het laatste moment van het transportbedrijf. Vanuit Laagsteprijsgarantie geen communicatie hierover. Als je belt wordt je netjes geholpen, maar helaas bij een tweede leveringspoging wederom geen tuinset en geen communicatie hierover vanuit Laagsteprijsgarantie. Wij hebben ervoor gekozen onze bestelling te annuleren.

Snel geleverd, goed product, prima prijs en zeer klantvriendelijke bezorger!

Niks op aan te merken!

Laagste prijs, onverwachte kwaliteit

We hadden op prijs gekocht, maar kregen een kamerscherm dat veel mooier was dan je voor 40 Euro mag verwachten. En niet razendsnel, maar wel vlot en netjes

tevreden

Gemakkelijk te bestellen. de levering bleef uit, toen ik een mail stuurden had ik de dag erachter al antwoord gekregen wat top is

Redelijk

Het model van de eetstoelen zijn prachtig. Ben er blij met ze. Enigste opmerking is dat ik veel te lang op ze heb gewacht en dat er ook nog eens 1 stoel beschadigd is.

Goede snelle levering

Ondanks de corona binnen 1 week geleverd!

Super kids genieten van hun nieuwe trampoline

Voorbeeld voor menig ander bedrijf

Hele goede service, snelle levering en ook een snelle terug betaling. Na een retour, kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Erg trage levering maar voor de rest top

Trage levering ondanks dat we 5 dagen ervoor al een verzendcode kregen. Voor de rest zijn de bestelde produkten prima ( alleen jammer dat er geen handleiding hoe het produkt in elkaar moest bij zat ).

Uiteindelijk kwam alles goed

Even op de bestelling moeten wachten (corona?)maar toen ik de eigenaar te pakken kreeg was het binnen een aantal dagen geregeld

Prima, snel bezorgd

Koffer besteld en op tijd bezorgd.

Nette prijs goede service

De prijs is echt scherp jammer dat de levering iets langer op zich liet wachten. Maar dat zal alles te maken hebben met Corona. Maar werd goed op de hoogte gehouden.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

De bezorging was prima en de stoelen zijn Geweldig. Prettig zakken doen zeker tot de volgende keer

Heb het goed ontvangen alleen de palen blijven niet recht

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire