Betaalbare goede producten!

Goede betaalbare producten die op eenvoudige wijze te bestellen zijn. Niets te klagen. De bezorging via GLS kostte wel meer tijd dan verwacht maar in deze Covid-19 tijden is dat enigszins voorspelbaar.

Betrouwbaar goed en snel

Leuke artikelen en levering was keurig. Super dat je achteraf kunt betalen. Daardoor durfde ik het aan. Nu zal ik deze site zeker aanbevelen!!

tijdige en vlotte levering

Levering precies zoals verteld. Netjes verpakt en alles compleet! Blij met het resultaat!

Ontevreden

Helaas product beschadigd en voldoet niet aan de omschrijving die er bij staat. Wel heel netjes bezorgd en opgehaald bij retour. Maar de afhandeling hiervan is waardeloos. Product is nog steeds niet geaccrediteerd.

Beschadigde stoelen geleverd

Eerdere bestelling gedaan en die was perfect! Dezelfde stoelen nogmaals besteld en deze kwamen met beschadigingen vertraagd aan... Erg jammer

De levering gaat zoals zij beloven. Het koffertje wat ik heb besteld is mooi. Maar het lange handvat is onstabiel. Waardoor het niet goed werkt

Gaat

de parasol is prachtig alleen de voet Had ik wel beter verwacht Kan er geen grote stenen strak op. Op.leggen

Enige Slechtste ervaring tot nu toe bij online aankopen!

Na 40dagen nog steeds mijn goederen niet ontvangen. Een van de medewerkers vertelde nu na 40 dagen en 2 x een ingeplande levering te hebben ontvangen dat het artikel helaas is uitverkocht en er iets is mis gegaan... Ik wacht nog steeds op een terugbetaling!

Zeer duidelijk en goed contact

Goede en snelle service

Helaas slechte ervaring

Product kwam in open doos aan. Het het was rommelig in de doos gelegd. Ook zaten er niet de juiste onderdelen in. Het wordt opgehaald en ik krijg mijn geld terug. Klantenservice reageert snel en zoekt mee naar een oplossing. Dit was wel de perfecte stoel voor de babykamer. Dus ik baal hier erg van. Zo is het opgelost en ik ga naar een ander bedrijf toe. Groet, Iris

Communicatie- en leverings problemen

De ligstoel die ik (vanuit Frankrijk waar ik nu verblijf) besteld had , zou op woensdag 6 dagen geleden bezorgd worden bij mijn zus die op een schip woont in Zwolle. Woensdag niet, donderdag niet, vrijdag niet.. Ik heb een aantal keer gebeld. Het zou pas maandag daarop geleverd worden .. Vrijdag moest mijn zus echter met het schip weg. Ik heb een aantal keren contact gehad met jullie om te vragen of het bij haar dochter afgeleverd kon worden. Vandaag krijg ik een telefoontje van de bezorger. Hij was daar niet van op de hoogte. Ik heb nog niet gehoord dat het pakket ontvangen is. Misschien vandaag wel..?

Toilettaffel is made with not strong materials.

Everything on time, but product is made with not strong materials.

• Poleciłbyś nas? Tak

Ik had zelf niet gezien dat mijn bestelling niet voorradig was. Nadat ik een mail had gestuurd werd ik super netjes en goed geholpen. Uiteindelijk mijn bestelling toch nog heel erg snel ontvangen

Klantenservice snel bereikbaar, duidelijke uitleg over levertijd, geleverd op de aangegeven dag en superblij met de stoel! Precies zoals op de foto...

Alles is snel en goed geregeld, ook de site werkt prima!

Mijn eerste aankoop. Had er nog nooit wat gekocht, maar het is me vanaf de site tot aan de levering goed bevallen!

Goed konijnenhok

Makkelijk in elkaar te zetten. Leuk hok!

op tijd geleverd, goed verpakt ben tevreden

op tijd geleverd, goed verpakt, ben tevreden

Makkelijk en snel

Goede prijs, makkelijke website, snel geleverd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ondanks economische omstandigheden keurig op tijd!!!

er waren problemen met passende bouten. en er is een beschadiging en roest aangetroffen

wij kwamen niet uit met de lengte en kortte van de bouten. er zit overal al roest op de stangen en een stang is ingedeukd, cq beschadigd. hier ben ik niet blij mee, maar we hebben hem wel helemaal opgezet. best een klus, dus we gaan hem niet meer uit elkaar halen. wat is nu wijs? want als er een deuk in een stang zit, en het gaat hard waaien, wat dan? verder ziet het er mooi uit, dat wel. ik moet toch ook nog betalen...dacht ik

Gaat meer over de bezorging

Had 2 stoeltjes besteld zouden afgeleverd worden op adres. Niemand gezien. Ook geen enkel briefje in de brievenbus. Heb laaggarantie gebeld en via hun hoorde ik dat ze in een speelgoed winkel zijn afgeven. Ik vindt dit slecht van de bezorger. Zal jullie wel aan bevelen. Maar niet de bezorgers van DHL.

erg erg tevreden

Alles compleet een dikke 10!

goede service snelle levering goeie prijzen prachtige producten totaal geen negatieve punten op te sporen

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire