Snel bezorgd, pakket was wel beschadigd, miste ook een klein onderdeel maar zelf verholpen.

Prima, en snel geleverd.

Snelle levering en goede product n

Ik heb een bestelling geplaatst en dat ging al heel makkelijk, ik heb Weleens anders gehad. En de levering heel snel, ik heb gekregen wat ik wilde, fantastisch.

Ben zeer tevreden over de aankoop

vorige week barkrukken besteld . Ik ben niet zo vlug tevreden maar ik geef nu persoonlijk toe dat ik heel tevreden ben . Als je online aankoopt dan is deze website de beste aanrader ! Doe zo verder jullie zijn TOP ! Annick

helemaal top

stoelen zijn snel geleverd en voor de prijs echt prima kwaliteit

Wel oké

Niet voldoende schroeven geleverd en de gaten in de tuinlounge waren te groot voor de meegeleverde schroeven en bouten. Wij hebben zelf carrosserieringen moeten aanschaffen om alles passend te maken. Verder is het eindresultaat wel mooi.

Alles goed verlopen

Zeer goede en vriendelijke communicatie via e-mail. Stoelen zijn heel mooi!

Tevreden

Het is mijn eerste keer dat ik bestel bij laagsteprijsgarantie. Alles was goed gegaan.

Goede ervaring

ontevreden over de bezorging.Tevreden met het product

Voor 21:00 uur besteld morgen in huis niet waar. Ik heb de website gekozen omdat het de enige was dat kon mijn product volgende dag bezorgen. ( volgende dag had ik thuis een feestje en was de parasol nodig). Ik heb donderdag 17 uur besteld en het is volgende dinsdag de parasol aangekomen. Vijf dagen later!!!!!!

Zeer snel, goeie kwaliteit

Ik bestelde 's avonds mijn artikel, de volgende dag 's ochtends al geleverd. Ik had een vraag voor de klantendienst, ook deze werd zeer vlot afgehandeld.

Supermooi scherm voor een vriendelijke prijs

Ik ben erg tevreden met mijn kamerscherm! Hij staat erg mooi, werd snel geleverd en vergeleken met andere schermen was 'ie een stuk groter en alsnog goedkoper. Aanrader!

Perfect bedrijf, complimenten

De spullen werden snel bezorgt, en voor een super lage prijs. Voor dezelfde spullen betaalde ik bij een andere winkel 30% meer. Een aanrader. Ik beveel het ook aan voor vrienden.

Goeie stoel

Goeie stoel, beetje jammer dat er geen handleiding bijzat maar na een half uurtje ist gelukt. Goeie prijs en Kwaliteit is uitstekend!

Goede communicatie, een problem goed opgelost en kwalitatief spul geleverd

Er was een probleem ontstaan tijdens transport / levering. Laagsteprijsgarantie.com heeft direct opgepakt en een gezorgd dat het product alsnog snel geleverd werd. Communicatie was goed en er werd snel actie ondernemen. Zo op het eerste gezicht is het geleverde product van een hoge kwaliteit, aanrader!

Netjes

Vlugge bezorging En correct

Halve bestelling verzonden

Na een fout in de afwerking van de bestelling, is het na tevredenheid opgeloste

goed!

alles mooi op tijd afgeleverd

Beetje jammer

3 X partytent besteld , moest met spoed . Was ook op voorraad ?! Nu bijna 4 weken verder ?? Net in huis . Vd rest vind ik het een erg goed bedrijf , heldere communicatie ook.

leveringstijd oke

Kwam alleen zonder bericht vooraf. Dat is lastig want misschien was er dan niemand thuis.

Snelle levering en erg goed geholpen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnel, beter dan verwacht

Goeie prijs, snelle levering en heel goeie kwaliteit!

Goede service en snelle levering, super

Prima product, weinig service

Het product is naar behoren, alle benodigde items om de stoel in elkaar te zetten werden geleverd. Helaas werd er geen beschrijving meegeleverd waardoor het even uitzoeken was hoe de stoel in elkaar gezet moest worden. Maar voor de prijs kan je dit wellicht ook niet verwachten.

heel tevreden

zoals de foto op internet goed uit zag, is het in het echt ook. Robuuste spiegel bij de kaptafel. Mijn dochter is erg tevreden en mooie constructie van de lade. Heel goed met cijfers en letters de volgorde aangegeven hoe je het in elkaar moet zetten. Super!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire