Filter

Kan alleen maar een goede reactie geven

Snelle levering en mooi op tijd bezorgt. Toppie.

Volgens afspraak

Voldoet aan verwachting

Leuke stoelen

Leuke eetkamerstoelen. Zeer betaalbaar Snel geleverd. Kleine beschadigingen aan het frame,maar dat is netjes opgelost.

Uitmunted.

Besteld en zeer snel en goed geleverd. Was een foutje gesnopen en dat werd onmiddelijk hersteld. Volgende dag was alles weer toppie. Een goed bedrijf waar je zeker zaken mee kunt doen.

Fantastische service!

De kruiwagen werd helaas incompleet geleverd. Na 1 telefoontje werd alles direct en zeer correct opgelost. Fantastische service van dit bedrijf. Foutjes maken mag wat mij betreft, oplossen doet dit bedrijf dan ook direct! Ik zou er zo weer bestellen!

Geweldige service

Er was een klein probleempje, deze is keurig netjes opgelost.

Snelle levering en leuke zitzak.

De zitzak is van prima kwaliteit en tegen een leuke prijs.

mooie tafel voor mooie prijs en ook nog eens snel en geleverd!

mooie tafel voor mooie prijs en ook nog eens snel en geleverd! Ben er blij mee, alhoewel het blad niet erg hard is, zonder te weten waardoor toch al twee hele kleine beschadingen op het blad.

Goede service en snelle levering

´sAvonds om 20u45 besteld en de dag erna om 9u15 aan de deur geleverd. Zeer goede service aan zeer lage prijzen. Heeft haar naam niet gestolen.

Zucht teleurstellend

Vorige week Dinsdag besteld voor 16:00 volgende dag in huis. Precies 1 week later bezorgd niet compleet. Eerst 3x voor niks thuis gewacht om vervolgens op laatste moment te horen te krijgen dat er een onderzoek nodig is want me tafel was niet in de bus van de vervoerder. Maar ik kreeg wel te zien hoe ver de chauffeurs waren met een track en tracé code. Nu heb ik eindelijk me tafel zonder schroeven. Weer 2 tot 3 dagen wachten ‘zeggen ze’ Tafel ziet er verder wel netjes uit alleen was de doos met 1 tape dichtgemaakt en beschadigd.

bezorging een beetje twijfel, maar toch goed gekomen

het zouden 4 pakketten zijn maar het waren er drie. Twijfel! Maar toen de pakketten op hun plaats lagen zagen we het geheel. Het bouwen van het huisje was niet zo eenvoudig. Er was veel geduld en goed lezen voor nodig.

Snel en netjes

Snel en goed geleverd

Goede klantenservice

Na een eerdere slechte ervaring met een van de klantenservice medewerkers ben ik in contact gekomen met Marloes. Heel erg fijn geholpen, bedankt Marloes!

Super service

Goede kwaliteit voor een klein bedrag

Goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Duidelijke afspraken

Levering volgens afspraak, Super ! Aardige bezorgers!

Toonaangevende Aftersales!!!

Bij mijn bestelling was 1 onderdeel beschadigd. Ontving na het melden dezelfde week een nieuw exemplaar. Gratis en zonder discussie :-)

Bestelling was niet compleet Gebeld en de volgende werden de vermiste delen nageleverd.

Correct uitgevoerd

Bestelling is snel ontvangen, zonder beschadigingen.Gewoon ,zoals het moet.

Goed product, snelle bezorging

top!

Waar naar geld gekregen

Snelle levering, goede prijs en super product!

Heel goed en super goede ervaring. Top

Top geregeld Tijd meeveren en luisteren vooral goed naar de klant. Mooi bedrijf Thanks Blessings en blijf het steeds verbeteren. Denk aan..op naar steeds beter. Griet, Roy

Heerlijke stoeltjes en mooie kleuren ze zitten heerlijk en gemakkelijk ín elkaar te zetten met de bij geleverde attributen.

Egg chair

Bevalt ontzettend goed! Stevige stoel en stevige stoel kussens. We zijn er helemaal blij mee. Bezorging was ook top!

7 Wisent

's-Hertogenbosch 5236 PX