Duidelijk en goed

Ze reageren snel en duidelijk, contact gaat soepel en goed. Aardige klantenservice.

App is goed.

Ik zat erg met mijn vraag over een declaratie. Per telefoon aantal keren lange wachttijd. Via app snel,goed en vriendelijk geholpen.

Het goede contact.

Met whatsapp een vraag gesteld en daar snel en goed antwoord op gekregen.

Snel antwoord en ook meteen geholpen!

Mijn vraag ging over het aanvragen van een betalingsregeling. Met 1 berichtje terug was dit meteen geregeld. Super service met een vriendelijke toon!

Zeer tevreden op de wijze waarop Petra mijn vragen op de app heeft beantwoord. Snel, accuraat en vriendelijk. Een voorbeeld hoe he met cliënten omgaat.

Klantgericht ondersteunen

Prima ervaring Chat werkt goed via app maar bellen wat lang. Wachttijd boven de 20 min maar valt uiteindelijk mee

Prima alleen wachttijd telefoon zijn abnormaal

Positief

Contact via WhatsApp is positief. Makkelijk, snel en vriendelijk geholpen.

Snel, duidelijk

Via whatsapp

Heel erg tevreden

Gwoon goede service

Very kind

Very Kind assistance

Duidelijk antwoord, maar pas antwoord na meer den 1 werkdag!

Duidelijk antwoord, maar pas antwoord na meer dan 1 werkdag!

Good but some troubles with communication

Communication with support via calls or whatsapp was very good but i had troubles recieving payment bills, some of them i haven't recieved. Only recently I could login to the mijn CZ account because i didn't have DigID and my country was not aviable via the eu login yet.

• Poleciłbyś nas? Tak

Amazing help

Fantastisch geholpen

Ik kon mijn eerste vette rekening niet meteen voldoen, zijn hebben het prima opgelost met een soepele betalingsregeling

Ik vind uitstekend

Ze helpen heel snel een altijd aardig.

Goed geregeld

Moest bellen, maar zal tot kerst in de wacht staan, via whatsapp zo geregeld, klasse.

Altijd snel een antwoord op je vraag.

Via WhatsApp en Messenger heb je snel contact met een medewerker van CZ. Helaas kunnen ze je niet helpen als de informatie wat verder gaat dan wat je ook in de CZ app kunt vinden. Daarvoor moet je mailen of bellen. En mailen gaat momenteel helaas niet. Omdat het te druk is. En niet iedereen is in de positie om te bellen met zijn/haar vragen over declaraties en vergoedingen.

Snel en correct

Ik kreeg vrij snel en correct antwoord op mijn vraag en die is netjes en naar tevredenheid beantwoord.

Duidelijke antwoord

Kreeg snel een duidelijk antwoord terug.

Deskundigheid en vlot

Al jaren klant en nooit teleurgesteld. Zo’n fijne club! Ook nu weer erg snel en fijn geholpen. Ga zo door!

Super hulp gehad

Binnen een goed tijdsbestek reactie gehad eb super geholpen door de medewerker. Top gedaan.

Welke vraag ik ook heb er komt altijd en redelijk snel een duidelijk antwoord.

Gewoon heel prettig om op deze manier voor niet-spoed vragen te kunnen appen. Er volgt altijd een bericht met heldere uitleg.

Erg fijn en snel geholpen.

Bij het aanvragen van een nieuwe zorgpas in de middag, via Whatsapp,kreeg ik de volgende ochtend al bericht dat deze onderweg was.

Vriendelijke cooperative kranken verzekering

Ringbaan West 236