Prima.

Nvt

Zeer snel, bonfig en helder antwoord

Prettig snel reactie, antwoord.

Fijne 'samenwerking'

Goed en snel.

Fast

Fast respond Suitable solution Nice and friendly Talked to Leonore, Karlijn, Ikram

Prima service wel steeds duurder :(

Als ik vragen heb kan ik deze altijd stellen. Dat is verder het probleem dan ook niet, maar ik betaal steeds meer voor (naar mijn idee) steeds minder opties. Als ik lenzen en tandarts etc gewoon goed verzekerd wil hebben ben ik al snel €60 bovenop de basis kwijt en dat vind ik vrij duur gezien dan niet eens alles gedekt wordt. En mijn eigen risico op €800 vind ik geen optie, als er dan wat gebeurd ben ik verder van huis.

Snel en efficiënt

Mijn vraag per app werd snel en duidelijk beantwoord. Fijne service!

TOP

Mijn eerste keer dat ik via whatsapp contact heb gehad met VZ en vond het een prettige ervaring waarbij ik op een leuke manier geholpen werd door mevrouw Jill.

Vriendelijke dames

Heel goed geholpen

Telefonisch is het welhaast onmogelijk om iemand te spreken te krijgen, maar via WhatsApp krijg je heel snel een reactie.

Snelle reactie bij vragen

Snel en vakkundig geholpen bij vragen via WhatsApp

Top geregeld Mijn vraag is behandeld

Klantvriendelijk en servicegericht, dat is mijn CZ

Via Whatsapp - geweldig dat deze tool door CZ als klantcontact wordt ingezet - heb ik mijn vraag gesteld en werd snel en prima geholpen.

Service is goed en vragen worden beantwoord

Ook als je rekeningen via de makkelijke app invoer krijg je dit snel op je rekening. En vragen worden beantwoord. En 3 jaar geleden had ik jullie hard nodig. Omdat ze hier in nl niet wisten wat voor aandoening ik toen had en jullie daar in bemiddelde en me ook doorverwees na best dokters. En door hun een diagnose werd gesteld en ik hiervoor in privé kliniek behandeld ben en nu weer alles kan wat ik altijd gedaan heb. Waar ik heel blij mee ben omdat ik nog niet zo heel oud ben en nog veel wil ondernemen en me werk weer kan doen. Alleen jammer dat die operatie niet vergoed werd van de privé kliniek dat ik dit zelf moest betalen. Hoop dat jullie die. Operatie ooit nog eens onder de loep neem en dat mensen met een echte klacht dit ooit gaan vergoeden. Ik moest een liposuctie ondergaan, doordat er een ontsteking in mee been zat door een steek van een tijgermug. En heel het vet en vocht in been ontstoken was. Dus mijn hoop is dat jullie een andere code voor deze operatie aan kunnen nemen en dat dit wel vergoed gaat worden. En ben nu ook weer super geholpen met mijn vraag over voorzetkamer die we gebruiken voor copd. Vriendelijke groet leonie

Altijd een duidelijk antwoord.

Al meerdere keren heb ik via chat contact gehad met een medewerker van de klantenservice van CZ. Iedere keer kreeg ik snel een antwoord op mijn vraag. Ze zijn klantvriendelijk en duidelijk in de uitleg. Altijd is het prettig communiceren met hen.

Vriendelijk

Netjes geholpen, het duurde alleen even voordat er contact gemaakt werd.

Snel antwoorden via whatsapp! Echt klantenservice! Well done CZ.

Snel geholpen

Nvt

Top, altijd snelle reactie, vriendelijk .

Snel antwoord van Nefthalie

Super snelle service

Mijn link voor het betalen van mijn zorgverzekering was verlopen. Ik heb via Whatsapp contact gezocht en het was binnen 10 minuten geregeld. Bedankt voor de snelle service! Met vriendelijke groet, Evelien Smeets

Erg vriendelijk en duidelijke info

Snel reactie via whatsapp! En alles was duidelijk

Geweldige app service!

Altijd duidelijk en snel andwoord

Uitleg goed

Maar jammer dat je tussentijds je verzekering niet kunt aanpassen aan je situatie op dat moment

Vriendelijk en snelle service

Karlijn is vriendelijk, handelt snel en heeft verstand van zaken. Fijn dat je via whatsapp een en ander kunt regelen en het ook daafwerkelijk in gang wordt gezet.

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg