Altijd goed

Wordt altijd heel goed geholpen

Snelle reactie, vriendelijk , en duidelijk.

Reageert snel vriendelijk en duidelijk.

Nette snelle communicatie.

Goede service en bij vragen altijd goed geholpen

Fijne klantenservice.

Via whatsapp vragen stellen geeft snel en vriendelijk antwoord. En via bellen wordt je ook fijn en vriendelijk geholpen.

Erg goed geholpen

Ik kreeg niet binnen de 24u antwoord. Wel een berichtje met excuses daarvoor. Toen meteen antwoord gekregen op mijn vraag. Meteen werd ik geholpen met een tweede vraag die ik had. Waren alle klantenservices maar zo goed!

Snel reactie en geantwoord

Snelle reactie.

Kreeg gelijk goed antwoord

Altijd komen wij er samen weer uit.

Altijd prettig.

Vriendelijk

Vriendelijk maar nietszeggend.

Top service van Anita

Ik had een vraag over malariatabletten en zij heeft zelfs uitgezocht waarom de vorige keer, onterecht, niet door jullie is uitbetaald!!! Wat een topper is dit!

Trieste communicatie vanuit CZ

Weinig communicatie vanuit CZ, vooral rondom belangrijke dingen, wanneer ik ze bel krijg ik iemand aan de telefoon die compleet incompetent is en mij niet verder kan helpen en over het algemeen extreem overpriced voor de lage kwaliteit die geboden wordt. Ik zal ook zeker zsm mijn verzekering aanpassen maar helaas gaat dat maar 1 keer per jaar zo ver ik weet. Oh en ze maken van hun fouten jouw probleem door te weigeren iets te doen aan de situatie. SLUIT NIET AF BIJ CZ, WEES GEWAARSCHUWD

Telefonisch teleurgesteld

Ik ben vanaf de verzekering van mijn ouders overgestapt op een eigen verzekering. Hier telefonisch contact over gehad omdat ik mij zorgen maakte, mij werd verzekerd het zit allemaal goed. Ik kom er later in januari achter dat ik toch geen verzekering heb, vervelend. Wederom 40 minuten wachten aan de telefoon. De mevrouw die mij helpt moet het even navragen, komt terug aan de telefoon met de mededeling dat ze NU mijn verzekering gaat regelen met de administratie meneer aan de andere kant van de lijn. Mevrouw bied een heel ander pakket dan wat ik aangevraagd had. Ik gaf aan dat ik graag de verzekering wilde hebben zoals ik die een maand geleden heb ingevuld, en voordat ik ergens ja op zeg ik graag wil weten of ik dezelfde prijs kan hebben. De reactie die ik krijg is "ik heb nu de meneer van de administratie aan de telefoon geef door wat je wil", ik geef aan welk pakket ik had geselecteerd, nogmaals is mevrouw erg pushend en wil de aanvullende verzekering aanzetten, het voelt alsof ze mij weinig ruimte geeft en niet eens luisterd naar hoe ik de verzekering aanvraag heb ingevuld (ik denk dat ze wellicht de verzekering van mijn ouders voor zich had) Wanneer ik duidelijk aangeef dat ik de prijs wil horen heeft ze een heel ander eigen risico aangegeven dan wat ik zojuist met haar gecommuniceerd heb. Al met al komt mevrouw, pushend, gestresst, onvriendelijk en niet competent over. De meneer die mij verzekerde dat alles goed geregeld was een maand geleden was wel vriendelijk, jammer alleen dat dit in de praktijk toch anders bleek. Ik ben het vertrouwen in de CZ (klantenservice) verloren en stap ik over.

tussen wal en schip

Op 29 december ben ik overgestapt van Ditzo naar CZ. De overstap verliep op zich prima. Maar: ik was vergeten om mijn dochter (toen nog 17) bij te schrijven. Op 31 december heb ik dit telefonisch geregeld. Het zou geen probleem zijn, ik was op tijd. Op 13 januari ontving ik een brief met de mededeling dat onze dochter nog niet bijgeschreven kon worden, omdat een handtekening van beide ouders nodig zou zijn. Brief met handtekeningen direct terug gestuurd per post (kon niet online). Maar het bijschrijven is tot op heden nog niet gebeurd. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice (wachttijd 30+ minuten per keer). Daar wordt verteld dat er sprake is van ondercapaciteit, de handtekeningen zijn ontvangen, maar dat het echt goed komt. Maar intussen staat mijn dochter bij zorgaanbieders als onverzekerd geregistreerd! Nu is ze vandaag 18 geworden en dat betekent dat er voor volgende maand zorgtoeslag aangevraagd kan worden. Dat gaat dus niet, want ze is officieel niet verzekerd! Per 1 maart zal ze niet langer op mijn verzekering staan, maar een eigen (goedkopere) zorgverzekering moeten afsluiten. Maar dat kan niet, want ze kan niet zeggen waar ze nu verzekerd is. Lekker dan. Inmiddels heeft zij al zorg geconsumeerd en word ik als ouder erop aangesproken dat ze niet verzekerd is. Ik heb op 1 februari een klacht ingediend, en daarin gevraagd om het binnen 1 dag (vóórdat ze 18 werd) met spoed op te lossen. Daar kreeg ik een standaard reply op met de mededeling dat ik binnen 5 werkdagen gebeld wordt. Voor de zekerheid nog een keer met de klantenservice gebeld met het verzoek om mijn klacht direct te behandelen. Ja, er zou spoed achter gezet worden. Ja, ik zou van haar een e-mail ontvangen met daarin de bevestiging van ons gesprek. Ja, ze zou in die e-mail vermelden dat mijn dochter wel degelijk aangemeld was en dat het op de plank was blijven liggen. Dan zou ik die mail alvast aan de zorgbieders kunnen laten zien. Niet dus! Niks ontvangen. En nog niet bijgeschreven!

Klacht ingediend bij SKGZ

Helaas blijft CZ nalatig. Factuur van € 1400,- is nog steeds niet betaald waardoor ik nu debetrente moet betalen. Indien het op 17 januari was betaald, zoals ze hadden toegezegd, dan was er niets aan de hand. Je zou maar geen boodschappen kunnen halen of niet kunnen tanken door dit soort fratsen. Nogmaals CZ, los het een keer op! Er is een klacht ingediend bij SKGZ https://www.skgz.nl/klachtenformulier/#gf_1 Te bizar voor woorden dit...

Meer dan € 1000 voorgeschoten en ze laten je stikken

Vorig jaar exact hetzelfde maar wegens een nieuw systeem, duurde het toen 2 maanden voor ik eindelijk het voorgeschoten bedrag terug kreeg. Nu zou mijn ingediende nota VÒÒR 17 januari op mijn rekening staan. Maar je raadt het al… nog steeds staat de declaratie op “ontvangen”. Gebeld en na 30 minuten kreeg ik te horen dat ze het erg druk hebben. Misschien is het er deze week. Dat moeten wij met z’n allen eens proberen met de premie te laat betalen. “Misschien kan ik het volgende week wel voor je regelen. Misschien ook niet”. Dit lijkt wel alsof ik geld leen aan een onbetrouwbaar persoon en er zelf steeds om moet vragen. Alleen gaat dat makkelijker… 30 minuten wachten om iemand te spreken? CZ, los het eens op. Een jaar later en jullie komen jullie beloftes nog steeds niet na.

Declaraties nog steeds te laat uitbetaald

na afgelopen jaar meerdere keren erg lang hebben moeten wachten op de uitbetaling van mijn declaraties die in de honderden euro's liepen en als reden werd opgegeven nieuw systeem, blijkt in het nieuwe jaar nog niet veel veranderd te zijn helaas. 1 week geleden 2 declaraties ingediend en in de app kunnen zien dat ze uiterlijk 9 januari uitbetaald zouden worden. Helaas staan ze vandaag nog steeds op alleen ontvangen en als ik bel sta ik 30 minuten in de wacht alvorens ik een dame te spreken krijg die zegt dat 9 januari niet klopt en dat ze heeft aangegeven aan haar baas dat het beter is de datum voor de klanten niet meer te tonen, omdat ze het niet kunnen waarmaken. Het gaat om bijna 480 euro wat ik weer heb voorgeschoten, maar helaas heb ik geen zicht wanneer ik eindelijk krijg uitbetaald. Gewoon jammer, omdat ze hun klanten in de problemen brengen met de te late uitbetalingen.

Good

Had an issue with payment while I am abroad. Got in contact with Julie via FB and she helped me a lot. I want to give 5 stars to her and her service. Thanks

25 minuten wachten voor bellen

Ik moet veelste lang aan de telefoon bellen om iemand aan de lijn te krijgen. Slecht hoor

Bij niet gecontracteerde zorgverlener< slechte service

Mijn vrouw had haar schouder gebroken, waarin een prothese is geplaatst> Daarna totaal 48 behandelingen fysiotherapeut met aantekening "schouderklachten" nodig, maar hij was niet gecontracteerd. Hij wilde met CZ geen zaken meer doen. Later is hij wel gecontracteerd. Ik heb restitutiepolis met aanvullend 50+. Ik dacht dat bij een restitutiepolis alle kosten vergoed werden, maar niet in de aanvullende verzekering. Daar gelden slechte voorwaarden. In eerste instantie moest ik behandeling 21 tot 40 ook zelf betalen. Dat heb ik geweigerd, want er was een formulier niet ingestuurd door fysiotherapeut. Aan de telefoon afgepoeierd, maar naar email contact met klachtenafhandeling. Die zag wat er fout was gegaan en loste het op. Waarom zo'n klantonvriendelijke behandeling aan de telefoon.

Bij niet gecontracteerde zorgverlener< slechte service

Hier niet verzekeren

Vreselijk telefonisch meer dan 30 minuten wachttijd en per WhatsApp geen reactie. Orthodontist kinderen wordt niet gedekt bij tandartsverzekering

Ik ben tevreden!

Wat ik jammer en vreemd vind, is dat de korting bij een verhoogd eigen risico al jaren niet meestijgt met de premie.

Amazing service and super efficient!

Such great customer service and very helpful. The WhatsApp texting is so efficient too. It’s been a really positive experience, highly recommended.

what a terrible company

They do not care for their customer I just moved to the Netherlands and it’s been 8 weeks of following up about my insurance card Every week I hear “sir it will be done this week we promise” then the following week they need and extra document and then next week the same thing again. I’m sick and tired of this treatment Stay away from these people they’re not worth

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg