Declaratie onterecht afgekeurd

Al jaren klant bij CZ, nooit problemen gehad. Wij betalen al jaren lang iedere maand keurig onze premie. Declaratie gedaan; afgekeurd. Na contact met de klantenservice bleek dit onterecht, ik heb immers recht op een vergoeding. De medewerkster zou het corrigeren. Nu, ruim anderhalve week later, geen enkele vorm van berichtgeving en uiteraard geen correctie. Zelf opnieuw de declaratie ingediend, wederom contact opgenomen met de klantenservice. De medewerkster gaf aan niets voor me te kunnen doen, ik moest maar wachten totdat mijn declaratie in behandeling zou worden genomen. Zou minimaal 2 weken gaan duren. Ik heb aangegeven dat de fout door CZ is gemaakt, zij hebben de declaratie onterecht afgekeurd. Zou volgens de medewerkster niet aan haar collega’s of de organisatie liggen, maar aan het ‘nieuwe systeem’. Helaas geen fijne ervaring. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken en een actieve en probleemoplossende houding vanuit de klantenservice idem dito. Kortom; als je geen zorgvraag en/of declaratie hebt, is het een prima bedrijf. Zolang je maar betaald. Heb je hulp nodig of wil je je zorgkosten declareren; drama! Het kost je heel veel tijd om iets van je geld weer te zien.

Top top Gwen

Wij hebben zich heel erg droek gemaakt over polis van een jonge die moest verzekerd zijn en wij wisten niet is gelukt of niet...afgelopen maandag heb ik gebelt naar duur nummer en ik heb zo en betje 20 minute gewacht op antwoord die niet heb gekregen want persoon die daar heeft opgenomen heeft advis gegeven Wachten..zonde voor geld (100cpm)..tja... en wij konden niet wachten moesten wij weer in actie komen. Gwen heeft alee onse zorgen weggespoed goed geregeld..dank u Gwen

Pas op met deze verzekering

Verschillende facturen ingediend maar je hoort niets meer van ze, zgn ontvangen maar verder onbereikbaar voor vragen ed. Mensen denk goed na voordat je met de CZ in zee gaat!

CZ liegt ronduit tegen (potentiële) klanten

Toen ik een zorgverzekeraar aan het uitkiezen was, beloofde CZ me aan de telefoon dat ze me voor een bepaalde behandeling zouden vergoeden met . Nu ik eenmaal bij ze aangesloten ben, zeggen ze van niet. Daarbovenop was mijn contact met CZ zeer slecht: ze wachtten bij ieder bericht wekenlang om antwoord te geven steeds, hun afdeling Juridische Zaken is alleen per post bereikbaar (terwijl ze je zelf wel kunnen terug mailen) & ze geven geen antwoord op mijn vragen. LHBTI+ mensen en mensen in het algemeen opgelet: CZ is een verzekeraar die ronduit liegt tegen (potentiële) klanten. Laat je nóóit verzekeren bij CZ.

Gewoon super slecht!

Het is “goedkoop” en daar is alles mee gezegd. Klanten van CZ kunnen vrijwel nergens terecht voor GGZ. Inmiddels meerdere keren afgewezen omdat ik verzekerd ben bij CZ. Schandalig dat mensen met een depressie en andere mentale gezondheidsklachten nergens terecht kunnen. Ik ga direct overstappen wanneer dit mogelijk is en raad deze partij absoluut niet aan.

Laten me in de steek

CZ ging over op een nieuw systeem en de declaraties duren nu iets langer zeggen ze. 3 weken geleden een declaratie ingediend van bijna 600 euro, maar ondanks bellen en mailen is er nog geen zicht op wanneer ze mijn declaratie gaan uitbetalen. Voor CZ een klein bedrag, maar voor mij een behoorlijk bedrag. Nadat mijn man plotseling is overleden komt er veel op me af en dat heb ik geprobeerd uit te leggen aan CZ, maar helaas. We zullen zien wanneer ze tijd hebben om mijn declaratie te behandelen en uit te betalen.

Betaald PGB gerechtige NIET uit

PGB via CZ. CZ gaat over op nieuw declaratie/uitbetaling- systeem wat niet functioneert en houd al weken lang elke uitbetaling vast. Mijn vrouw is ongeneeslijk ziek en voor haar verzorging heb ik mijn baan moeten opzeggen om haar mantelzorger te zijn. Wij zijn voor ons onderhoud afhankelijk van het PGB . Het nieuwe declaratie systeem werkt niet binnen een week zoals medegedeeld werd door een telefoniste. Inmiddels zijn we al 4 of 5 weken verder en het gaat nog langer duren. Tot die tijd worden verzekerden dus niet uitbetaald !! Ik kom nu WEDEROM door een fout van CZ in financiële problemen ( vorig jaar November ook onterecht maanden op uitbetaling moeten wachten ) en een oplossing zoals bijvoorbeeld een voorschot is ook niet mogelijk.. De laatste berichten van afgelopen vrijdag 10 Juni 2022 waren dat onze 1e declaratie ( van Mei die over April gaat ) over 2 tot 3 weken WELLICHT betaald gaan worden !! CZ laat patiënten dus helaas in de kou staan en betaald niet uit maar incasseert wel iedere maand ( dàt systeem werkt dus wel ! )

Tot dus ver goede verzekering en goede service

Ik zag dat per maand een klein bedrag op de rekening stond van huisarts. Hulp via WhatsApp leerde me dat cz dit betaalt en niet ik. Ik was wel verbaasd want ik kende dit niet van m'n vorige verzekering. Maar goed, de uitleg via WhatsApp was uitstekend.

Snel en duidelijk antwoord

Beste, Vindt het heel fijn dat ik kan appe omdat er vaak een bedrag is afgehouden, maar als ik dan inlog niet zo snel kan zien waarvan dit is afgehouden. Via de app heb ik dan meteen antwoord.

GEWELDIG!!!

Ik had een probleem wat veel erger zou kunnen uitlopen . LGelukkig heb ik optijd contact opgenomen met Cz en hun hebben het voor mij binnen 2 uur opgelost! Heel erg bedankt nogmaals. Ik raadt cz echt aan top service, ben zeer tevreden met mijn CZ VERZEKERING

Snel en prima geholpen

Duidelijk en netjes uitleg gekregen

X

Duidelijk en snel

Heb savonds een bericht gestuurd en smorgens de volgende dag gelijk een antwoord ook op mijn vraag , netjes en beleefd

Supersnel en prima geholpen. Via whatsapp, persoonlijk, toegankelijk. Prima bereikbaar dus

Zie boven

Snelle reactie

Snelle reactie. Goed geadviseerd

Geweldige service

Steeds als ik tegen iets aanloop,val ik terug op deze hulplijn. Super hoe het werkt en ook altijd de hulp gekregen die nodig was. Vriendelijk,snel concreet begripvol,gewoon geweldig.

Goede duidelijke communicatie

Duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen met eventuele suggesties waar ik wat mee kan. kwam allemaal heel fijn en vriendelijk over

Goed geholpen

Weet voldoende!

Zeer prettig

Een snelle en duidelijke reactie.

Snelle en vakkundige informatie

Snel reactie gekregen hoefde niet nogmaals uitleg te geven.

Its worst insurance company in Nederlans

Vrijwel geen medicatie krijgt de maatschappij vergoed. Als u te laat bent met het betalen van het maandbedrag, wordt u direct overgedragen aan de deurwaarders. Ik raad niet aan om voor deze verzekering te kiezen

• Would you recommend us? No

Een goede advies voor wat ik vraag. Toppie ga zo verder.

Kreeg na opname ziekenhuis zelfs een kaartje met sterkte. Van medewerkster Jacqelien. Dat doet echt goed na zo'n ervaring! Bedankt echt geweldig.

Snelle duidelijke reactir

Op mijn vraag een snelle duidelijke reactie gehad ook aanvullende vraag werd snel afgedaan

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg