Goede uitleg, nette mails.

Blij met CZ, nu weer bewezen dat jullie ÉCHTE Zórg-verleners zijn, Geen écht hogere premie, maar jullie lossen dit alles op met het aanspreken van jullie reserve,s Tóp !!

Goede zorgverzekering

Over stappen nee hoor mijn man en ikzijn zeer tevreden over cz zorgverzekering...we weten wat we nu hebben.

Direct geholpen

very helpful and quick customer service vis WhatsApp

Very quick service via that app, and nice anonymous and safe feeling to ask some sometimes personal questions

Snelle reactie en vriendelijk

Snel duidelijk

Ondanks dat ik niet bij CZ moet zij. Heb ik duidelijk en snel antwoord gehad.

Geweldig!

Vooral behulpzame adviezen!

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijk en vriendelijke uitleg.

Altijd duidelijk en snel

Soms wel erg lange wachttijden met telefoneren. Maar afhandeling enz. Zijn snel en duidelijk. Dat is fijn.

Een fijne en klantvriendelijke verzekering!

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt, elke keer wanneer ik vragen heb stuur ik deze middels whatsapp. Ik wordt hier snel geholpen en er worden antwoorden gegeven om de vragen die ik stel dus geen hele verhalen alleen naar wat ik vroeg. Een super service!

Fijn geholpen via Whatsapp

Snel en duidelijk antwoord op mijn gestelde vraag via Whatsapp.

Weinig overleg

Ik voel mij bij de IZZ weggezet als een onmondig persoon, er is nauwelijks terugkoppeling.

Fijn

Ik had een vraag gestels via de app en de volgende dag kreeg ik antwoord ik vond dit zeer prettig want ik hoefde niet aan de telefoon te wachten in een wachtrij de vrouw die mij geholpen heeft heeft mij ook duidelijk antwoordt gegeven

Fijne hulp

Snelle en duidelijke beantwoording van mijn vraag. Erg vriendelijk

Snel en vriendelijk

Mijn verzoek is snel en adequaat afgehandeld via whatssapp.

Aardig geholpen

Met de chat heb ik meestal snel contact met een medewerker/ ster. Daarna werd ik progressief en aardig geholpen. Mijn vraag werd deskundig beantwoord.

Goed contact

Duidelijke feedback

Vriendelijk, netjes en duidelijk.

Snelle reactie

Ik had een Whatsapp gestuurd. Binnen 45 minuten een mooie duidelijke reactie.

Prima geregeld

Prima geregeld

Snel antwoord

Snel antwoord

Altijd goede oplossing voor mijn vraag

Altijd snelle service

Al mijn vragen en declaraties worden snel afgehandeld

Heel goed!

I asked for information and got a full answer within minutes. Shirley was super friendly too!

Snel en super duidelijk advies!!

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg