Snelle adequate beantwoording

Mijn vragen werden snel beantwoord via de whatsapp omdat ik op de website het niet kon vinden en niet innde gelegenheid was om te bellen. Hg, monika van opstal

Snel en behulpzaam persoon.

Via de app is natuurlijk altijd wel lastig te communiceren. Maar dat heeft bij mij van gedachte verandert. Ik ben goed geholpen door meneer Gwen!

Geweldige service

Stelde mijn vraag en binnen een korte tijd had ik al antwoord via WhatsApp. Top

Super Service

Got fast and comprehensive information that I did not find myself. Very friendly and helpful. Thanks

Duidelijk en prettig geholpen

Fijn om netjes geholpen te worden. bij vragen over mijn pending declaratie, wordt deze heel snel opgepakt en kreeg ik enkele dagen erna bericht!

Vriendelijk geholpen via whatsapp

Vriendelijke geholpen door Gwen via whatsapp. Duidelijk en snel.

Ze helpen ij goed en netjes op wegen vriendelijk

Prima geholpen naar tevredenheid

Prima geholpen naar tevredenheid vragen beantwoord

Hele goede service!

Duidelijk, redelijk snel en vriendelijk antwoord en hulp

Oplichterspraktijken

Slechte ervaring, ben meer dan 15 jaar klant en ineens komt er uit het niets een aanmaning hoor een onbetaalde factuur met 150 euro kosten. Verder niets over gecommuniceerd van tevoren. Verder altijd netjes op tijd betaald

Snelle, correcte en duidelijke reactie

Een vraag gesteld ivm vergoedingen via Whapp en daar op een snelle en duidelijke reactie ontvangen. Prettig en vriendelijk

Goed geholpen door Nefthaly via de whatsapp!

Ik had wat vragen over mijn polis en zwangerschap. Via whatsapp ben ik snel, vriendelijk en op persoonlijke wijze goed geholpen. Bedankt!

Teveden

Ik wist meteen hoe het in elkaar zat

Snel behulpzaam en klantvriendelijk proffesioneel hulp

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid via de wats app

Goed en vriendelijk geholpen met mijn vraag!!

Goed en vriendelijk geholpen met mijn vraag over vakantie, snel antwoord gekregen!

Zeer goede ervaring met whatsapp

Gisteravond heb ik een vraag gesteld. Vanochtend gelijk antwoord gekregen. Ik voel dat ik serieus word genomen. En wat de vraag ook is ze gaan het gelijk uitzoeken voor je.

In één keer duidelijk antwoord op mijn vraag.

Heel fijn om via whatsapp contact op te kunnen nemen, vooral op momenten dat bellen niet gaat.

Een hele vriendelijke en snelle reactie.

Ik had een bijzonder vriendelijke medewerker op de app. Leuk dat contacten via het toch onpersoonlijke WhatsApp zo positief kunnen worden.

Heel goed geholpen door een geweldig vriendelijk meisje of vrouw, die Emmy heet.

Perfect.

Behulpzaam en duidelijk

Duidelijke uitleg en vriendelijk

Snel en duidelijk geholpen

Duidelijk en snel afgehandeld

Snel en duidelijk antwoord.

Ik heb al een paar keer gebruik gemaakt van de Whatsapp service van CZ en elke keer krijg ik al snel een duidelijk en uitgebreid antwoord. Ze zijn ook allemaal heel erg vriendelijk.

Menselijk

Goed contact en goed advies

goede service

zit momenteel in impasse met mijn rug, had heel wat vragen heel handig dat je dan snel een deskundig geholpen kunt worden via de CZ app

Tevreden

Ik vond het handig via de watsap alles te vragen ..waar ik hulp bij nodig had ..en ik werd vriendelijk en snel geholpen..en hij had ook nog humor ..toppertje

Ringbaan West 236

5038 KE Tilburg